Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Ili jednostavno " zabranjeno parkiranje-skidam tablice"
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ma jok, bez toga, ako akine bice jasno ko je 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Neka napise BUSIM GUME, a onda skine tablice. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ma to je ulaz u garažu zgrade. Ne blokiraju samo mene nego još 20 automobila. Sinoć lik stao baš na sred prolaza pa ne možeš ni gimnastikom da ga obiđeš. Skinuo sam mu tablicu i uvio u mašnu pa u kontejner.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Podrzavam. Mada ako se uvek razliciti parkiraju to nece da ti resi problem. Bolje ti to obelezi bolje nekako.Mr.Rotor napisao:Ma to je ulaz u garažu zgrade. Ne blokiraju samo mene nego još 20 automobila. Sinoć lik stao baš na sred prolaza pa ne možeš ni gimnastikom da ga obiđeš. Skinuo sam mu tablicu i uvio u mašnu pa u kontejner.
Ma obeleženo. Ima i žuta linija takođe. Ne mora da reši ništa ali bar znam da će bezobrazluk da ih košta vremena i novca.
- kragujevac
Ili sa terase (ako je izvodljivo) , bacis kuglicu od lagera, koja slučajno padne na vetrobransko staklo.
Ili uvučeš u špric ulje za kočnice (ili sonu kiselinu, razredjivač, aceton.... tu nema granica kreativnosti) pa lepo raspališ sa terase. Neće ga više nikada ofarbati na tom mestu.
Neopisivo mi se gade takvi idioti koji bez trunke razmišljanja prave probleme. Mislim, ne dao Bog da neko mora dete da vozi hitno u bolnicu ili tome slično a zbog takvih morona ne može da izadje. Mislim da bi mu auto vrlo brzo bio buktinja.
Ili uvučeš u špric ulje za kočnice (ili sonu kiselinu, razredjivač, aceton.... tu nema granica kreativnosti) pa lepo raspališ sa terase. Neće ga više nikada ofarbati na tom mestu.
Neopisivo mi se gade takvi idioti koji bez trunke razmišljanja prave probleme. Mislim, ne dao Bog da neko mora dete da vozi hitno u bolnicu ili tome slično a zbog takvih morona ne može da izadje. Mislim da bi mu auto vrlo brzo bio buktinja.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ma nemam nameru da uništavam vozila. Kulturno skinem jednu tablicu pa neka se zajebava.
- kragujevac
Uh, ja sam inače jako miran čovek, ali kad vidim takav stepen ignorantnosti/retardizma/nebrige itd.........
.
Srećom, ovde toga nema u primetnim količinama, tako da to jako štedi živce.

Srećom, ovde toga nema u primetnim količinama, tako da to jako štedi živce.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
U planu je postavljanje rampe. Videćemo kako da izvedemo.
Treba je postaviti na trotoar tik uz ulicu, neuvlaciti je, pa ako taj koji parkira misli da zakrci prometnu ulicu onda njemu uopste nema pomoci, a valjda bi i tad pauk reagovao. Na Kosancicevom vencu parkiraju na ulaz u garazu i sednu u kafic. Ne mozes tri sata da ih nadjes gde su.
Nema pauk u Kraljevu, a za to postavljanje na trotora ne znam da li sme. To je u vlasništvu grada, nije dvorište zgrade...