Dobro veče
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobro veče
Jel treba da se titraju jajca onima što pogrešno parkiraju? Obeleženo je, i to dobro, ne treba rampa, ni da vrišti boja, ni da se bude fin. Nego je narod stoka.
Rotore, samo udri po tablicama, to najviše boli.
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
Rotore, samo udri po tablicama, to najviše boli.
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
Nema pauka? Onda samo ide kaza za nepropisno parkiranje? Cisto sumnjam da ce grad sa vas cima za rampu.
Nema. Samo kazna. I to ako se neko od saobraćajaca smiluje da dođe i napiše.Ralee napisao:Nema pauka? Onda samo ide kaza za nepropisno parkiranje? Cisto sumnjam da ce grad sa vas cima za rampu.
Savetovanje da se buse gume i sipa sona kiselina su u najmanju ruku nezreli
Pogotovo ako su ti koji zagradjuju stalno neki novi ljudi koji prvi put tu staju.
Pragmaticno resenje je zagraditi/obeleziti taj prilaz tako da prosecnom retardu ne padne na pamet da tu stane i ode(ako samo stane i ceka u kolima to je ok). Opet i da to zagradjivanje ne bude srboindijanski nacin gde ces to uraditi na stetu trotoara/pesaka. Imam isto iskustvo na bas prometnom mestu u centru grada gde je to problem bio godinama, i na kraju je uz stratesko pozicioniranje zardinjere kao i obelezavanje trotoara i vrata od garaze, problem (u najvecoj meri)resen. Boriti se sa svakim pojedinacno i nervirati se i praviti sranja znaci da si u startu izgubio bitku.

Pragmaticno resenje je zagraditi/obeleziti taj prilaz tako da prosecnom retardu ne padne na pamet da tu stane i ode(ako samo stane i ceka u kolima to je ok). Opet i da to zagradjivanje ne bude srboindijanski nacin gde ces to uraditi na stetu trotoara/pesaka. Imam isto iskustvo na bas prometnom mestu u centru grada gde je to problem bio godinama, i na kraju je uz stratesko pozicioniranje zardinjere kao i obelezavanje trotoara i vrata od garaze, problem (u najvecoj meri)resen. Boriti se sa svakim pojedinacno i nervirati se i praviti sranja znaci da si u startu izgubio bitku.
Ja kupio žardinjeru pre godinu dana, ofarbao je, i stavio do ulaza kako ne bi mogli da se parkiraju.
Komunalna je došla posle 10 dana sa momcima iz čištoće i uklonila. Nisam smeo ni da se bunim jer bih popio kaznu.
Komunalna je došla posle 10 dana sa momcima iz čištoće i uklonila. Nisam smeo ni da se bunim jer bih popio kaznu.
E jbg, ocigledno se u KV vise postuju propisi 
Uglavnom ovo su neke betonske, niske zardinjere. Dodatno, obelezite sam ulaz na trotoar do garaze zutom farbom i suzite ulaz, to ima psiholoski efekat. Najcesce ti koji tako parkiraju su samo retardi koji nisu ni svesni da blokiraju gomilu ljudi.

Uglavnom ovo su neke betonske, niske zardinjere. Dodatno, obelezite sam ulaz na trotoar do garaze zutom farbom i suzite ulaz, to ima psiholoski efekat. Najcesce ti koji tako parkiraju su samo retardi koji nisu ni svesni da blokiraju gomilu ljudi.
Nextova tema prešla 3000 strana.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma svesni su oni, nego su svi u fazonu da će brzo da se pomere... Svako je navodno stao na 5 do 10 minuta.
https://youtu.be/tX9X2OLpd5M?t=10
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na sigurnom je, nema mesta panici...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cudi me da Kraljevo nema pauk, veliki je grad.Mr.Rotor napisao:Nema pauk u Kraljevu, a za to postavljanje na trotora ne znam da li sme. To je u vlasništvu grada, nije dvorište zgrade...
methane.master napisao: Za detalje neću pitati
Ne pitaj, šta ću kad nemam brushalter