Uvek daje momenat

Jasno mi je to. Kapiram da kad si nisko nemaš vremena da se vadiš šta god da se desi.BAJKER napisao:Leteti nisko nije problem ali ako letis nisko a nemas brzinu e onda je problemsad ce ti zu objasni neke stvari
Ajde...BAJKER napisao:Leteti nisko nije problem ali ako letis nisko a nemas brzinu e onda je problem
Samo da znas da postoje sa padobranom ali ne i sa retro raketamaSaša napisao:A što ti prc-aviončići koje iole jači vetrić može da obori nemaju neki padobran sa retro-raketom (ili kako se to već zove)? To bi sačuvalo brdo života.
Ovde na snimku padobran izbacuje neko pirotehničko punjenje. Inače mnogo dobra fora, samo obzirom na visinu pitanje koliko bi bilo od pomoći u ovom slučaju kod nas.BAJKER napisao:Samo da znas da postoje sa padobranom ali ne i sa retro raketamaSaša napisao:A što ti prc-aviončići koje iole jači vetrić može da obori nemaju neki padobran sa retro-raketom (ili kako se to već zove)? To bi sačuvalo brdo života.gledaj ovo
http://www.youtube.com/watch?v=4a8cntPdRtk
nidza napisao:Znam da se manji avioni sami konstrukcijom svojom izvlače iz kovita, jedrilice, ultralake letelice, školski i školsko borbeni avioni. Dovoljno je da su komande u neutralnom položaju.
Piloti istih mi pričali, pa ako su mene lagali i ja lažem vas