stefanan napisao:Važi. Sutra veče cu znati jel uspelo
Cale moj ima teoriju da magle jer ne gasim klimu, pa se kao skupi kondenzacija. Po meni je to glupost jer je previše hladno za kondenzaciju i kola se par dana nisu palila, svakako bi se osusilo sve, al eto da izložim teoriju
stefanan napisao: 29 Nov 2017, 17:36
Važi. Sutra veče cu znati jel uspelo
Cale moj ima teoriju da magle jer ne gasim klimu, pa se kao skupi kondenzacija. Po meni je to glupost jer je previše hladno za kondenzaciju i kola se par dana nisu palila, svakako bi se osusilo sve, al eto da izložim teoriju
I sta kaze situacija, menjao filter ili sta god ?
Inace jutros u Smederevu i okolini zabelelo se na kratko.
Koliko su grejači u šoferci dobra stvar,shvatiš tek kad ih nemas više a naviknes se da ti šajba bude odledjena za 1-2 minuta.A dobri si i za one medju temperature kad zamagli iznutra
U sledećem autu pod obavezno grejači i rikverc kamera
Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
Bogami u NS fino pada sneg. Ja iskoristio priliku da vidim kako se ponaša Sava Adapto, skroz zadovoljavajuće.
Naravno da sam i parking pored kuće malo posetio, čisto sebi malo da udovoljim
A jbg valjda nece, problem je što ne znam gde su ti kanali.
Filter je bio prilično prljav, pun prašine i delova lišća, tako da se nadam da je smao on problem
Moze da se desi da posto je bio jako prljav zbog malog protoka vazduha nisi imao dovoljno susenja stakla i maglilo je.
Ali evidentno je da ti se to desilo nakon pranja jel tako , ako nesto nisam pobrkao ?
Svakako ako se desi ponovo posle intenzivnog pranja, pogledaj ispod prednjeg stakla prema haubi gde su usisnici za vazduh da se nije previse lisca nakupilo i blokiralo crevo.