Obuća i odeća
-
- Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21
Re: Obuća i odeća
ima li na popustu nekih zimskih cipela, pantalona i jakne, sobzirom da je vec kraj sezone?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I koliki im je pad vrednosti sada?
Tapa
Tapa
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Si ovo uzeo kod nas ili naručio?Skipper napisao:Došlo mi vreme da polako menjam putne torbe/kofere. Šta gledati da valja i da potraje a da nije nužno samsonite/thule?
Gledao u carpisi nešto ali ne odaje utisak kvaliteta.
Za početak uzeo ranac od american tourister da imam da ga drljam po avionu. Malo skuplji od carpise a kvalitet, deluje, mnogo bolji.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nisu bas toliko velikodusni sa last minute popustima, sacekaj leto ako te ne mrzi. Drugar je letos pazario dva para Timberland za 100ak evra.matematicar napisao:ima li na popustu nekih zimskih cipela, pantalona i jakne, sobzirom da je vec kraj sezone?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Naručio na nemačkom Amazonu pa mi doneli. Kod nas su isti takvi preko 7k dinara.zdushan napisao:Si ovo uzeo kod nas ili naručio?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Rešen i kofer. Uzeo American Tourister u M veličini, taman da upotpunim sa rancomSkipper napisao:Došlo mi vreme da polako menjam putne torbe/kofere. Šta gledati da valja i da potraje a da nije nužno samsonite/thule?
Gledao u carpisi nešto ali ne odaje utisak kvaliteta.
Za početak uzeo ranac od american tourister da imam da ga drljam po avionu. Malo skuplji od carpise a kvalitet, deluje, mnogo bolji.

Izgleda samo ja kupujem
Majice nosim uglavnom jednobojne ili sa minimalnim printom. Od brendiranih uzimam samo one sa što diskretnijim znakom. I tako uđem danas u Uniqlo radnju i naletim na, po dodiru bih rekao, jako kvalitetne majice od supima pamuka za cenu (redovna, bez sniženja) od 20€ komad. Ako mi se pokažu ok samo njih ću da uzimam. Takođe uzeh i za ženu lagani perjani prsluk, 50€.
Mana je što uniqlo nema radnju u Srbiji.
https://www.uniqlo.com/de/de/products/E ... ayCode=007

Majice nosim uglavnom jednobojne ili sa minimalnim printom. Od brendiranih uzimam samo one sa što diskretnijim znakom. I tako uđem danas u Uniqlo radnju i naletim na, po dodiru bih rekao, jako kvalitetne majice od supima pamuka za cenu (redovna, bez sniženja) od 20€ komad. Ako mi se pokažu ok samo njih ću da uzimam. Takođe uzeh i za ženu lagani perjani prsluk, 50€.
Mana je što uniqlo nema radnju u Srbiji.
https://www.uniqlo.com/de/de/products/E ... ayCode=007

Jesu to one od debelog pamuka?
Nakupovala se gđa u Barseloni prošle godine.
Nakupovala se gđa u Barseloni prošle godine.
Jesu malo deblje ali nisu previše, rekao bih taman kako treba.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sma.uzimao Uniqlo pike majice 2008. u USA, odlicne su bile.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jel zna neko gde mogu da se kupe udobne kargo bermude koje nisu dugačke mimo onih u military shopu i sl. ?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Decathlon uvek ima tako nešto u ponudi.
Pogledaj legend, jack&jones i s.Oliver. Legend-ove su mi mozda najbolje, al nema ih na sajtu. I kyoto ima dobrih, al meni se nešto nije dopao materijal.Djole napisao: 09 Jun 2025, 13:53 Jel zna neko gde mogu da se kupe udobne kargo bermude koje nisu dugačke mimo onih u military shopu i sl. ?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mene žena ponovila. Nisam nikad kupovao Asics jer generalno ne dajem puno para za patike. Nisam nalazio na popustu ništa da mi se dopada. Al kad žena časti onda ne pitam za cenu.
Uzeo Asics GEL-Pulse 16
Malo da se naviknem na ovaj gel u đonu. Deluju udobno.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Uzeo Asics GEL-Pulse 16
Malo da se naviknem na ovaj gel u đonu. Deluju udobno.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nisi pogrešio, ja ih nosim već dva meseca, sve preporuke. Inače nosim samo Asics, imam ih 12ak pari, od Gel Venture modela do Gorotexa, zimi cipele i ne nosim koliko je Gorotex dobar.