Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Ne brže od života!

Post od Velja »

Gaginh0 napisao:@ Velja

Sta je to francusko sa 300+ks i PV? :mrgreen:
Hiperbola :mrgreen:
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Pa sta ako mi pukne guma? To znaci da treba da sedim kuci ceo dan? Lepo sam rekao da jedina situacija kad stisnem jaci gas je npr od 30-130 na otvorenom. Pukla bi mi i da polako ubrzavam do 120.
Edit: pricam o autoputu. magistrala isto 90...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja sam to kao mali jos video od caleta, pogotovo za veme tih 90tih i ostalo mi u navici, naime - ja vozim uvek preko ogranicenja (120-140) jer sam tako navikao, radar sam video 5 puta u zivotu i to 3 puta izmedju Hrtkovaca i Sabca i 2 puta izmedju NS i ZR (banalizujem, ali nije daleko od istine)... :nemampojma:

@ Velja - imaginacija :mrgreen:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500

Post od pigeon »

Ja sam prošao tom obilaznicom u utorak noću, i sam sa sobom sam komentarisao kako je to ustvari loše obeleženo, blinkeri skoro i ne rade na onim uspravnim znakovima... Očekivao bih da znakovi sužavaju put par stotina metara ranije, postepeno, a ne tu već gde treba da se skrene u suprotnu traku. Takođe, nikako mi nije jasno kako već 15+ godina ne mogu da završe taj nadvožnjak kod Batajnice... Majku mu, pa da je do mesne zajednice već bi bilo gotovo, a ne na državnom putu.

Poređenjem sa obeležavanjem ovakvih radova na auto putu u inostranstvu vidi se da postoji ogromna razlika... Nažalost, plaćamo jako visoku cenu zbog toga.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ipak je dosta dobro obelezeno, nije da nije, ali naravno uvek moze bolje. Prosle nedelje sam isao tuda pozajmljenim Passatom (1.9 TDI 130KS) pa mi nije palo da "ispitujem" sta moze ili ne moze i kako "cupa" ili "koliko ide". Vozio sam kao sto vozim i moj auto.

Uvek tako i radim. Nikad, bar svojom voznjom, ne dovodim sebe i druge u rizicne situacije niti rizikujem bilo sta.
Takodje poslusao sam instruktora - gledaj 5 vozila ispred i 5 vozila iza sebe... i ne veruj nikom u saobracaju. Ako ti nisi budala, ima onih koji jesu.

Tako vozim otkako sam dobio dozvolu - naravno da nisam odmah ni seo u Corollu i Vektricu koju smo isto tad imali, nego sam dobio - Brus Lija i Bubu pa biraj sta ces za pocetak :mrgreen:

220 kmh?:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/474913 ... -izgradnji
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ako ja dobro razumem tekst iz Blica, oni su vozili po delu puta koji još nije pušten u saobraćaj?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Dobro si razumeo :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slika

Ako je ovo ovako bilo i sinoć onda je deo odgovornosti i na putarima. Put mora biti obeležen tako da ni mrtav pijan 18ogodišnjak ne može da napravi takvu kardinalnu grešku.

A retardi iz blica su odmah izveštačili kako su išli 220 kmh zato što je brzinomer ostao na toj brzini. Mogao bi neko jednom da im objasni kako zaglavljeni brzinomer nema apsolutno nikakve veze sa tim kojom brzinom su se kretali.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Dešava se da lokalni građani te znakove i brane pomere da bi prošli, jer mi uvek mislimo da su znakovi na putu nešto što nas ometa.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500

Post od pigeon »

cozmo napisao:Ipak je dosta dobro obelezeno, nije da nije, ali naravno uvek moze bolje.
Da je bilo ovako obeleženo (kako je verovatno sada) onda verovatno ne bi tu ni prošli:

Slika

Mada, čini mi se da im je namera bila da idu negde van saobraćaja da "probaju" auto pa bi sigurno našli drugo mesto da nisu ovde mogli da prođu...
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

Ne znam šta ovde nije jasno i neobeleženo. Sići na zaustavnu traku i proći sve znakove!
Budalama je i more do kolena. Možda su i hteli da se trkaju po praznom autoputu.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ovo sto se vidi na snimku, jos ako rade blinkeri (pa makar poneki) je sasvim dovoljno obelezeno i u po mrkloj noci da vidis gde ide put. Itekako se vidi kuda ide put.

Prosao sam tuda skoro i nista mi nije bilo nejasno niti me zbunilo. Pratis tok znakova i normalno vozis... ovde ko zna sta je u pitanju bilo.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Stoje tri znaka za obavezan pravac kretanja, tako da iako mozda nije bila barijera da blokira taj deo puta mislim da je sasvim jasno da tu ne sme da se ide, vec ides gde pokazuje strelica. :nemampojma: Sobzirom da su ovi isli ko zna koliko brzo, a mozda su i bili nacirkani, mislim da i da su bili na nekom najboljem putu pa su opet mogli da naprave sranje.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Ceo taj nadvoznjak je slika i prilika nasih putara, agencija za bezbedenost i ostalih sranja, pa tu radovi traju 15 godina!!!

Na sta tek lici onaj deo, kad prodjes ovaj dvosmerni saobracaj pa da se vratis na autoput... prljavi znakovi, suzeno, mrkli mrak, rupe, asfalt nakrivo... :glavomuzid:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

I opet dolazimo na istu priču. Većina smatra da je dovoljno da infrastruktura bude dovoljno bezbedna za ljude čiste svesti, logike i zdravlja a ja smatram da će pijanih, drogiranih, mladih usijanih ili senilnih na putevima uvek biti ma kakva represija i kazne bile. Tako da ako je cela zaustavna bila BEZ barijere - to nije dobro obeleženo.
Odgovori