Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ili ununstaliras update za beke velike aplikacije kao sto je fb,instaliras taj program,prebacis ba karticu i onda opet instaliras update...
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Vezano za ta razna kocenja androida ...mene je to uzasavalo i bio sam na korak da kupim iphone.
Medjutim kupio sam gnexus koji preporucujem svakom...1 gb ram ali zbog stock androida ram memorije nikad ne fali.
Nikad nisam osetio ni najmanji lag ili sl. Aktuelni nexus ima 2gb ram ali sa stockom i 1 gb je fantasticno.
Послато са Galaxy Nexus користећи Тапаталк 4 Бета
Medjutim kupio sam gnexus koji preporucujem svakom...1 gb ram ali zbog stock androida ram memorije nikad ne fali.
Nikad nisam osetio ni najmanji lag ili sl. Aktuelni nexus ima 2gb ram ali sa stockom i 1 gb je fantasticno.
Послато са Galaxy Nexus користећи Тапаталк 4 Бета
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Yep, super je bio Nexus, bolje nije moglo... onda uzeh One S i shvatih da je brzi od Nexusa... zatim uzeh Optimus G i shvatih da su oba prethodna spora 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ljudi kako vas sluzi Htc one ? Kakve zamerke imate ? Sto se mog koriscenja tice,ja sam prezadovoljan aparatom. Najvise mi smeta to dugme za otkljucavanje koje je prilicno uvuceno,ali navikavam se ,mada i dalje mislim da je to sramota za telefon ove klase. Moguce da nama salju te modele losijeg kvaliteta. Takodje primecujem da pocinje da mi se guli na ledjima Beats oznaka.. Sve ostalo sljaka super,baterija sasvim ok . 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Uzeo L9, jos uvek mi nije aktivna kartica, za par dana pravim rewiev
Sto se tice one L7 dvojke, to nesto ide preko Telenor shopa na internetu, neke komplikacije, tako da sam odustao.

Sto se tice one L7 dvojke, to nesto ide preko Telenor shopa na internetu, neke komplikacije, tako da sam odustao.
- half man
Ma bices zadovoljan,lep telefon. Koliko te je izasao i gde si uzeo ?
- Gaginh0
Ma uzeo u Telenoru na racun, 1820 din mesecno 300 min, 1000 poruka, neogranicen net + 1000 min u Telenoru.
Doplata 1000 din.
Moj prvi android, tako da mi ne znaci toliko da li je S4 ili L9, samo da je velik ekran zbog kuckanja poruka i da je lep
Pise na http://www.mobilnisvet.com/ da je u slobodnoj prodaju ~300e, sad nem' pojma
Nasao sam na kupindu futrolu za 399 din, drugar je imao istu na L7, tako da mislim da nije losa...
http://www.kupindo.com/Futrole/12892757 ... PU-S-LG-L9
Inace crni sam uzeo, beli je lep, ali jbg...
Doplata 1000 din.
Moj prvi android, tako da mi ne znaci toliko da li je S4 ili L9, samo da je velik ekran zbog kuckanja poruka i da je lep

Pise na http://www.mobilnisvet.com/ da je u slobodnoj prodaju ~300e, sad nem' pojma

Nasao sam na kupindu futrolu za 399 din, drugar je imao istu na L7, tako da mislim da nije losa...
http://www.kupindo.com/Futrole/12892757 ... PU-S-LG-L9
Inace crni sam uzeo, beli je lep, ali jbg...
- half man
Ma extra,super ponuda. Ja sam odlucio da vise ne stavljam futrole,naruzi mi telefon.. 

- Gaginh0
Znam, i ja ih mrzim, ali meni sa telefona otpadne i pukne sve sto moze, tako da necu da rizikujem, makar da mu ublazuje padove... 

- half man
Ako hoces da ga nosis na Prodigy,mora futrola 

Ja sam se vremenom skroz navikao. Malo sam prilagodio koriscenje kako bi mi baterija izgurala dan. Moj je tresnuo sa stola na plocice, tako da je dobio i par oziljaka, ali nista strasno. Natpis mi se ne guli, verovatno zato sto bas vodim racuna gde ga spustam i tako to... Za sad sam generalno zadovoljan.half man napisao:Ljudi kako vas sluzi Htc one ? Kakve zamerke imate ?
Nokia Lumia 1020 - smartphone s kamerom od 41 megapiksela!
Nokia je danas predstavila svoj novi smartphone pod nazivom Lumia 1020 čija je glavna karakteristika kamera od 41 megapiksela.
Mobitel također nudi Nokijin softver za obrađivanje fotografija PureView, sustav sa šest leđa Carl Zeiss, trostruki zoom visoke rezolucije, automatsko i manualno fokusiranje slike, dvostruki blic te stabilizaciju slike.Lumia 1020 koristi operativni sustav Windows 8 također omogućuje snimanje HD-videa u rezoluciji od 1080 piksela i 30 okvira po sekundi.
Prodaja u SAD-u počet će 26. jula, a cijena će iznositi 299,99 dolara uz dvogodišnji ugovor kod AT&T-a. Nakon SAD-a uređaj bi u ovom kvartalu trebao stići i u Kinu i glavna europska tržišta, javljaju iz finske tvrtke. Dostupan je u žutoj, bijeloj i crnoj boji. (Agencija VLM)

Nokia je danas predstavila svoj novi smartphone pod nazivom Lumia 1020 čija je glavna karakteristika kamera od 41 megapiksela.
Mobitel također nudi Nokijin softver za obrađivanje fotografija PureView, sustav sa šest leđa Carl Zeiss, trostruki zoom visoke rezolucije, automatsko i manualno fokusiranje slike, dvostruki blic te stabilizaciju slike.Lumia 1020 koristi operativni sustav Windows 8 također omogućuje snimanje HD-videa u rezoluciji od 1080 piksela i 30 okvira po sekundi.
Prodaja u SAD-u počet će 26. jula, a cijena će iznositi 299,99 dolara uz dvogodišnji ugovor kod AT&T-a. Nakon SAD-a uređaj bi u ovom kvartalu trebao stići i u Kinu i glavna europska tržišta, javljaju iz finske tvrtke. Dostupan je u žutoj, bijeloj i crnoj boji. (Agencija VLM)

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Odakle ti da "malo" prelazi limit?iggyboy napisao:@milos
hvala, ozbiljno ga uzimam u razmatranje ,posto obicno uzimam telefone od oko 200e ,taj malo prelazi limit ali mislim da vredi mnogo vise

Bice medju najskupljim telefonima kad se pojavi...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Ma pricali smo o lg 4x hd , on je oko 230 evra 

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mea culpa 
Pomesalo se par post-ova

Pomesalo se par post-ova

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...