Beograd
Re: Beograd
Vise sam mislio kako znas da ti tuneli nisu samo za hladjenje al verovatno da su ipak ventilacija.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
GREJNI SISTEM
- Radijatori su povezani sa centralnom gradskom toplanom, imaju ugrađene kalorimetre,
a potrošnja se meri za svaki stan.
- Svaki radijator ima dekorativnu masku od poda do plafona.
KLIMA UREĐAJI
- U svim dnevnim i spavaćim sobama postoji odvojeni sistem klima uređaja.
Inače, radijatori od poda do plafona su u stanovima koji imaju prozore do poda. Tamo gde nemaju, tu su obični radijatori.
- Radijatori su povezani sa centralnom gradskom toplanom, imaju ugrađene kalorimetre,
a potrošnja se meri za svaki stan.
- Svaki radijator ima dekorativnu masku od poda do plafona.
KLIMA UREĐAJI
- U svim dnevnim i spavaćim sobama postoji odvojeni sistem klima uređaja.
Inače, radijatori od poda do plafona su u stanovima koji imaju prozore do poda. Tamo gde nemaju, tu su obični radijatori.
Ne meri se "potrošnja" već se prema očitanom stanju vrši "raspodela".
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Da podelim neke svoje utiske iz BG, po prvi put kolima išao otkad ih imam. Pošto sam svež vozač (iako sam davnooo položio) nije mi bilo svejedno. Isključenje sa autoputa kod Arene (kruzni tok) ne volim ih, ali ovaj pre svega jer si uzbrdo kad izlaziš sa autoputa, pa kad si u koloni moja najgora muka balans kvačila na bregu
Lepo je prošlo, jer nije bilo stajanja, kad sam stao bio sam već gore. Mada sam uvežbao i to, ali nikad nisi siguran. Ah sveti automatik 
Onda tamo na semaforu bul. Pupina skretanje levo za Ušće shop. centar, semafor jako malo traje, i onda dodje mladi Roman da pere šoferku. Njemu očigledno ne može se reći NE, on sam piči i šta ću onda mu dam kintu...
Skrenem tamo ka splavovima, sunce ti koja gužva, meni je trebao Karibi brod, pa iako je bilo oko 16h jedva nasao mesto. I tamo ima ljudi koji kao ''čuvaju'' kola? Pa i njima dam kintu. Ne znam jel su oni neko JKP, ne bih rekao
I onda uveče kad sam odlazio, auuuuu neverovatna gužva, da l je moguće toliko ljudi da je došlo na te sve splavove. Čim sam izasao uleće čovek, pomeram se par metara i zakucao saobraćaj. LIkovi su parkirani svuda, neki hoće da izađu sa svojih mesta, pa ne mogu, ne možeš se mimoići jer su sa obe strane kola. Pa začepilo odjednom, neko je ostavio kola valjda, i baš ga zabole. Gomila taksista, govore ma ovo samo policija može da raščisti, i tako malo po malo, pola sata za par desetina metara da odem sa keja. Sva sreća što ja te puteve i znam jer sam studirao i prolazio sam busom, pa znam gde da se prestrojim odmah, al inače da idem tamo gde ne poznajem muka bi bila
Nije mi niko svirao ili slično, nego čim malo napraviš distance izmedju ovog ispred tebe, odmah uleće neko. Još ja ne vozim ko čkapi, ali šta ćeš 75hp je to samo 

Onda tamo na semaforu bul. Pupina skretanje levo za Ušće shop. centar, semafor jako malo traje, i onda dodje mladi Roman da pere šoferku. Njemu očigledno ne može se reći NE, on sam piči i šta ću onda mu dam kintu...
Skrenem tamo ka splavovima, sunce ti koja gužva, meni je trebao Karibi brod, pa iako je bilo oko 16h jedva nasao mesto. I tamo ima ljudi koji kao ''čuvaju'' kola? Pa i njima dam kintu. Ne znam jel su oni neko JKP, ne bih rekao

I onda uveče kad sam odlazio, auuuuu neverovatna gužva, da l je moguće toliko ljudi da je došlo na te sve splavove. Čim sam izasao uleće čovek, pomeram se par metara i zakucao saobraćaj. LIkovi su parkirani svuda, neki hoće da izađu sa svojih mesta, pa ne mogu, ne možeš se mimoići jer su sa obe strane kola. Pa začepilo odjednom, neko je ostavio kola valjda, i baš ga zabole. Gomila taksista, govore ma ovo samo policija može da raščisti, i tako malo po malo, pola sata za par desetina metara da odem sa keja. Sva sreća što ja te puteve i znam jer sam studirao i prolazio sam busom, pa znam gde da se prestrojim odmah, al inače da idem tamo gde ne poznajem muka bi bila

Naviknes se za dva dana
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Eee nije snaga izgovor, ja se najbolje guzim po gradu sa kevinim marutijem, kolko ima tipa 26 kw

- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
haha da, ma mogu i ja da startujem jače. 1, 2, 3 i jesam živ koliko toliko. Mada do 2k obrtaja nista ne radi. Nego mi žao. Ali mislim na voznju kad malo sporiji budem, odmah neko uleće ispred. Mora se tako valjda u BG.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
normalno po bg-u, zure ljudi da sednu u kafic pa to ti je...
http://www.blic.rs/vesti/beograd/spremi ... ju/9nhtx7d
Ne znam jel kacio neko vec. Jutros su krenuli radovi.
Ne znam jel kacio neko vec. Jutros su krenuli radovi.
Сад му није ништа...
Danas pre podne kolaps totalni.
Međutim, oko 17:30 brat prošao deonicu AK - Slavija i kaže nikog nije bilo, valjda svi izbegavaju.
Međutim, oko 17:30 brat prošao deonicu AK - Slavija i kaže nikog nije bilo, valjda svi izbegavaju.
Heh, jos ukinutog parkinga, superiska 
Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da jbt, ceo grad ima 50% manje vozila
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3