Dobro veče
Re: Dobro veče
Samo polako, samo jako!
Izvinjavam se, al opet sam na osnovu tvojih komentara pogresno zakljucio da ces podrzati sadasnjeg premijera. Interesantno kako se to redovno desava.samo polako napisao:Moja DS neće ništa dobiti.
Ali ok ako ćeš tako nekim komentarom da lečiš svoje frustracije može, nije problem.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nije to prvi put, navikao sam jer nisam od onih koji slepo podržavaju pisanje većine na forumu.
Eto recimo juče se išlo u više kolona ako se sećate uopšte šta se desilo na jučerašnji dan.
Eto recimo juče se išlo u više kolona ako se sećate uopšte šta se desilo na jučerašnji dan.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
DS će dobiti (privremeno) što će joj Janković indirektno dići rejting što se već i desilo (sada su na oko 7%). Taj lagani poguranac bi mogli da iskoriste za dalje ako budu vukli dobre poteze, mada će posle izbora Jeremić da osnuje stranku u još će tu biti osipanja u DS.
- samo polako
Jeremić trenutno nema nikakvu podršku u DS-u. Proći će kao Borko.
Poslednja izmena od samo polako u 13 Mar 2017, 12:09, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Videćemo da li je to tako.samo polako napisao:Jeremić trenutno nema nikakvu podršku u DS-u. Proći će kao Borko.
- samo polako
https://www.youtube.com/watch?v=GzmdIrvEMQ0
Poslednja izmena od samo polako u 13 Mar 2017, 12:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Nevezano za izbore pricala mi je poznanica iz BG-a (na sega mega studira) da joj je Veljko R. kolega, i njegov bodigard se smara na predavanjima s njim posto ne sme iz vida da ga ispusta

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mogao je I on da upise ako I izlaze na ispit zajedno 
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Trebalo je da radi na sebi
A ko je Veljko R, i zasto ima bodyguard-a?shandu90 napisao:
Nevezano za izbore pricala mi je poznanica iz BG-a (na sega mega studira) da joj je Veljko R. kolega, i njegov bodigard se smara na predavanjima s njim posto ne sme iz vida da ga ispusta![]()

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Postujte saobracajne propise!!!
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Dal se oni vise smaraju na predavanjima kod asistentkinje Bekvalac ili kobre na utakmicama FK Rad?shandu90 napisao:
Nevezano za izbore pricala mi je poznanica iz BG-a (na sega mega studira) da joj je Veljko R. kolega, i njegov bodigard se smara na predavanjima s njim posto ne sme iz vida da ga ispusta![]()

... i šta bi bilo da ga profesor obori?
Reforme nikada nisu popularne ako treba da budu uspešne jer uvek mnogo koštaju. Da biste bili popularni, morate da preuzmete rizik nepopularnosti.
Svakog dana govorim ljudima: ja sam lekar. Ne morate da me volite, ali treba da mi verujete da ću ovu operaciju profesionalno obaviti. Neće vam odjednom biti bolje, ali će zemlja ozdraviti.
U evropskim policijama kada pet kriminalaca sedne da pravi neki plan, dva doušnika iz policije su među njima, dok kod nas kada pet policajaca pravi plan, dva doušnika kriminalaca su među njima.
Svakog dana govorim ljudima: ja sam lekar. Ne morate da me volite, ali treba da mi verujete da ću ovu operaciju profesionalno obaviti. Neće vam odjednom biti bolje, ali će zemlja ozdraviti.
U evropskim policijama kada pet kriminalaca sedne da pravi neki plan, dva doušnika iz policije su među njima, dok kod nas kada pet policajaca pravi plan, dva doušnika kriminalaca su među njima.
Postujte saobracajne propise!!!