Dobro veče
Re: Dobro veče
Ljubo, stvarno se deca od 9 godina angažuju oko politike? Zar to nije malo... neprikladno?
Mislim, i ja sam delio letke "Milan Panić za predsednika Srbije" 1992. godine, ali to je bilo daleko od normalnog vremena i normalne države. A i bio sam malo stariji.
Mislim, i ja sam delio letke "Milan Panić za predsednika Srbije" 1992. godine, ali to je bilo daleko od normalnog vremena i normalne države. A i bio sam malo stariji.
Ђенерал Јанковић
Zašto nažalost? Jednom sve mora da pukne.Floyd napisao:Ekstremna desnica je nažalost sve jača u Evropi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U RIK-u ne znaju šta će sa vrućim krompirom.
Pa politika je savrseno dobra polazna tacka za objasnjavamje mnogo vaznih lekicija deci. Prvo o tome dosta pricaju u skoli. Inace imaju obavezno gledanje decijeg dnevnika u skoli (9 god - 6. Razed) i pricanje o situaciji u zemlji i svetu uz stalno ucestvobanje u nekim akcijama pomoci, prikupljanja necega. Pre par nedelja su bili ceo dan bez grejanja (skola) da bi osetili kako je to ziveti u losim uslovima. Za moju cerku je to i dalje sve jako irealno, ali od sina (14 god - 3 razed srednje) nisam ocekivao neka pametna pitanja i analize na temu izbora. On pokusava da shvati kako ceo politicki sistem funcionise, i kako mala stranka moze da ucestvuje u radporedu snaga isto kao i velika, i to moze odmah da se prenese i na situaciju u drustvu, da ne mora da bude sa jakima da bi ga postovali i voleli.
Na pravi nacin za politiku nikada nije rano
PS: Wilders nema sanse. On ce mozda imati najveci procenat glasova, ali nema sanse da napravi vladu, plus Holandija je jos kraljevina. Ali i to je dobro jel ce on uvek da cangriza onima na vlasti i da ih drzi budnim
Ja se neki put iznerviram na vlast, ali kada vidim kako je dobar sistem i sta sve omogucavaju odmah pomislim da i nije tako strasno
Samo u poslednjih par godina oko Amsterdama (u precniku 10 km) su otvorili oko 30 km novih auto puteva, stvarno svaka im cast...
Na pravi nacin za politiku nikada nije rano

PS: Wilders nema sanse. On ce mozda imati najveci procenat glasova, ali nema sanse da napravi vladu, plus Holandija je jos kraljevina. Ali i to je dobro jel ce on uvek da cangriza onima na vlasti i da ih drzi budnim

Ja se neki put iznerviram na vlast, ali kada vidim kako je dobar sistem i sta sve omogucavaju odmah pomislim da i nije tako strasno

Dvaput je već pucalo u prošlom veku, setimo se kako smo prošli ovde tada ...Geza napisao:Zašto nažalost? Jednom sve mora da pukne.Floyd napisao:Ekstremna desnica je nažalost sve jača u Evropi.
Proglašena kandidatura Belog! Samo jako!
Evo dadose mu 48 sati da nauci sva imena potpisnika, moze da bira oce da recituje abecedno ili azbucno.
Sent from my m2 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zvali ste kolega...Heinz napisao:Zna se ko najveći zajebant i neozbiljan.

Mada vidim ima još zaje*anata ...
^Poput ovog mladića iznadMilos napisao:Nas premijer ili holandski ?

Ikac napisao:Proglašena kandidatura Belog! Samo jako!

#samojako

Sent from mTalk
Širim haos!
Širimo ljubav i veselje u vunenim čarapama.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Više mi ne izgleda nemoguće da Beli ode u drugi krug, a to bi bilo loše. Ne zato što imam nešto protiv njega, već što mislim da nema dovoljno ljudi u Srbiji koji kapiraju tu zajebanciju, bar ne za većinu na izborima.Ikac napisao:Proglašena kandidatura Belog! Samo jako!
Predsednik treba da ima odredjeno iskustvo, beli je klinac koji nema iskustva a pri tom nije ni svestan sta ta pozicija nosi.
On se sprda ali to nije za sprdnju, vec je jedna ozbiljna stvar gde treba pregovarati sa ostalim drzavnicima i biti lukav da se doprinese sto vise ovoj zemlji.
Narod sve gleda povrsno.
Sent from mTalk
On se sprda ali to nije za sprdnju, vec je jedna ozbiljna stvar gde treba pregovarati sa ostalim drzavnicima i biti lukav da se doprinese sto vise ovoj zemlji.
Narod sve gleda povrsno.
Sent from mTalk
Kojom matematikom Beli može u drugi krug?
Nema šanse do toga da dođe
Nema šanse do toga da dođe
Kao npr da igra sa stapom?rade74 napisao:Predsednik treba da ima odredjeno iskustvo, beli je klinac koji nema iskustva a pri tom nije ni svestan sta ta pozicija nosi.
Narod sve gleda povrsno.
Sent from mTalk

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma jok, Beli će napraviti rezultat u BG i nešto u okolini. Srbija i Vojvodina nemaju pojma o kome se radi, možda ova ujdurma sa rikom pomogne 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.