Ovo je za prolece. Bice jos akcija posle. Bice i u avgustu. Blic maraton je za sada za 21 April ali nije potvrdjeno 100 posto jos. 17 do 23 je kontrola brzine to je potvrdjeno.
Bio sinoć lik na dnevniku koji je pričao o tome. Kaže da su prošle godine 120 poginulih pripisali nevezanom pojasu, prvi put da sam čuo konkretnu brojku.
Obzirom da se veliki broj vozača u Srbiji u saobraćaju ponaša kako se ponaša, čudi me da taj broj nije daleko veći. Gde god da se pokrene takva diskusija, uvek se nadje dovoljno umišjenih koji tvrde da je pojas nepotreban i da je čak opasan ako se kolima upadne u reku i tome slično.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Nažalost, tu su još uvek, i jako su glasni kad propagiraju svoje debilne stavove. U stopu ih prate oni kojima sitna deca stoje izmedju sedišta. Svaki put mi se stomak okrene kad vidim tako nešto, a za kratko vreme koje sam u Srbiji u toku godine nagledam se toga.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Od 13 do 19 marta pojacana kontrola koriscenja sigurnosnih pojaseva i mobilnin telefona. 17 do 23 aprila pojacana kontrola brzine. I 21 april blic maraton (24h kontrola brzine svim raspolozivim sredstvima).
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
A šta, draga nam policija, radi ostalih dana? Veliko ništa.
Nedeljama ili bolje reći, mesecima, ne vidjam policiju ni u gradu ni van njega(ZR i okolina), a kad ih vidim u kolima, nevezani i mobilni na uhu, nepropisno parkirani, voze jednosmernom u kontra smeru.
Rade sve ono za šta će "vanredno" da love iste takve bahate.
U Bgu su aktivni i mimo tih sad akcija sto imaju u okviru TISPOLa, za sve ostalo se slazem.
Kako on ima i moralno i zakonsko pravo da pise kaznu onome koji nije vezan i prica mobilnim u toku voznje kad i on sam ne postuje, a duzan je i on, kako da pise kaznu bahatom liku koji se tako parkira kad se i doticni krofnadzija isto tako parkira, moral, gde je to u Srbiji?
Bas bih voleo da mi gospon "policajac" prokomentarise postupke njegovih kolega i kakvi su to ljudi kad prave prekrsaje a onda kaznjavaju oni za iste?
Aj to sto pisu kazne za neodgovarajuce gume, celave, letnje(u zimskom periodu) a i oni furaju iste, to ne mogu da biraju tu je drzava kriva verujem da ni on sam nebi voleo da se po snegu vozi letnjim gumama, i za to je ok, ali sta bi sa pojasom, telefonom.
Sta radi policajac prvo kad dobije novo vozilo na koriscenje(kao sto sad dobijaju)????
Pa prvo veze pojas ali sa suprotne strane sedista(iza), ne ovo nije vic stvarno sam gledao kad je doslo novo vozilo Skoda rapid ispred jedne beogradske zgrade mupa prvo je vezao pojas pozadi pa onda seo i otisao negde tako nevezan.