Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
uradi sam dijagnostiku
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Za ZR ne bih znao, ovde su aktivnosti redovne, sta vise cak i pojacane u odnosu na pre, kontrole su svaki dan. Sto se tice ostalih stvari to si u pravu nazalost.aviator napisao:A šta, draga nam policija, radi ostalih dana? Veliko ništa.H4wkeye napisao:Da skrenem malo temu sa politike.
Od 13 do 19 marta pojacana kontrola koriscenja sigurnosnih pojaseva i mobilnin telefona. 17 do 23 aprila pojacana kontrola brzine. I 21 april blic maraton (24h kontrola brzine svim raspolozivim sredstvima).
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Nedeljama ili bolje reći, mesecima, ne vidjam policiju ni u gradu ni van njega(ZR i okolina), a kad ih vidim u kolima, nevezani i mobilni na uhu, nepropisno parkirani, voze jednosmernom u kontra smeru.
Rade sve ono za šta će "vanredno" da love iste takve bahate.
A od toga 45% je na zadnjem sedistu.grujicd napisao:Bio sinoć lik na dnevniku koji je pričao o tome. Kaže da su prošle godine 120 poginulih pripisali nevezanom pojasu, prvi put da sam čuo konkretnu brojku.
@Shandu90 Sta ti to auto ima, ce da se pretvori u USS Eenterprise i da te teleportuje negde

@Dusman Pa da, da ne bi pistalo upozorenje. Ja to ne volim. To mi je zapalo za oko kad sam bio po Italiji, tamo je policija isto nevezana i svima je pojas prebacen preko sedista

Imali su Talijani i veće "bisere". Kao ovo, pa su ih Žuti kopirali.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Wtf

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mile trazicija fazon!
https://www.youtube.com/watch?v=Q3KHuzZXt_Q
https://www.youtube.com/watch?v=Q3KHuzZXt_Q
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ma znam ja zasto kace pojasH4wkeye napisao:
@Dusman Pa da, da ne bi pistalo upozorenje. Ja to ne volim. To mi je zapalo za oko kad sam bio po Italiji, tamo je policija isto nevezana i svima je pojas prebacen preko sedista

Poenta je da ne vezuju propisno a kaznjavaju.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Postujte saobracajne propise!!!
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Poenta je da se radi na prevenciji, a ne na prepadanju i maltretiranju vozaca. Mene nisu niti jednom tek tako zaustavili za tri godine zivota u Francuskoj, a ovde svako malo-bezrazlozno. Kod nas covek vozi u grcu (cak i kad vozi po propisima) i samo ceka iza kog "zbuna" ce mu iskociti pandur. Ali sta ocekivati od drzave gde saobracajni prekrsaji sluze punjenju budzetskog misnusa...
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Nikad ne podcenjujte japansku sposobnost prevazilazenja samih sebe u ruznoci dizajna automobila
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Izbegavajte Brankov most u pravcu NBGD-a.
Desio se lančani sudar. Jedna žena povređena i ukazuje joj se pomoć.
Desio se lančani sudar. Jedna žena povređena i ukazuje joj se pomoć.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ovo je vrhunac zapadne demokratije
Juce sam se smejao kada sam shvatio ko je zaduzen (CU - Hriscanska unija https://en.wikipedia.org/wiki/Christian ... therlands)) da brani muslimane od Wildersa
https://www.youtube.com/watch?v=4k8NCCki5rQ

https://www.youtube.com/watch?v=4k8NCCki5rQ
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jeste smešno 
Nego kako to kod vas izbori u sredu? Ništa vikend i to...?
Sent from mTalk

Nego kako to kod vas izbori u sredu? Ništa vikend i to...?

Sent from mTalk
Širim haos!
Ne rade sredom
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pogrešno gledaš na stvari - Nemci će do ovog doći za 10ak godinamilospinkfloyd napisao: Nikad ne podcenjujte japansku sposobnost prevazilazenja samih sebe u ruznoci dizajna automobila

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Mislis francuzi kad budu izbacili novi Citroen BX?Ji 4Tze napisao: pogrešno gledaš na stvari - Nemci će do ovog doći za 10ak godina