Ja sam počeo da kupujem Tom Tailor na Ananasu. Daleko je jeftinije nego u buticima, a nosim njihovu garderobu pa znam veličine. Poslednje sam kupio troje farmerke za 6000din.srdjanyo napisao: 20 Jul 2025, 23:17 Dobro sniženje u Tom Tailor buticima do 23.7.
Ja pazario u petak polo majicu i letnje farmerke za 6000 dinara ukupno.
Inače, ovo je prva polo majica koju sam kupio i još pre 15 godina sam kupovinom polo majice zamišljao ulazak u srednje doba.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
koja je fora sa ananasom i cenama za TT vidim da su bas povoljnije a i ja kupujem njihove stvari ok su mi
Nemam pojma. Isti je kvalitet kao u butiku, nisu kopije.
Davali su čak i vaučere na po 2000 ako prebaciš neki iznos porudžbine i to baš za TT i CA
Davali su čak i vaučere na po 2000 ako prebaciš neki iznos porudžbine i to baš za TT i CA
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tom Tailor farmerke su mi se loše pokazale, u oba pokušaja. Ni ne vrede više.
Tapa
Tapa
Sad pogledah malo po ananasu slab je izbor bar ono sto ja nosim nema nista zanimljivo, ja najvise kupujem njihove majice i imam par dukseva dobro se pokazali
Ja uzeo Asics, pre dve godine, valjda, na snizenju, odlično se pokazale, jedino što ova izvrnuta koža ne treba u mašinu za veš, jer postane gruba. Bukvalno kežual patika za svaki dan.
I sad su bile za vikend na akciji a negde još traje.
A prošle godine sin i ćerka dobili famzone TN Nike. Nikakvo treniranje i maltretiranje.
Bukvalno se đonovi odlepili. Posle čitam po.netu, masa ljudi ima isti problem. Patika od 200€!
A ja generalno ne volim najke.

I sad su bile za vikend na akciji a negde još traje.
A prošle godine sin i ćerka dobili famzone TN Nike. Nikakvo treniranje i maltretiranje.
Bukvalno se đonovi odlepili. Posle čitam po.netu, masa ljudi ima isti problem. Patika od 200€!
A ja generalno ne volim najke.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nosi kod šustera, ako nisu nigde od gore istrošene neka zalepi đon i nek teraju dalje, kad su već toliko plaćene zašto da ne.
Suster lepio već jednom i odlepile se nakon par dana, i to hvaljen u kraju, onda sam ih ja pre neki dan uzeo stvar u svoje ruke i videćemo koliko će držati. Problem je u stvari u peni(beli deo) i tom tankom slloju gume, đonu, koji ide na nju, jer je neki čudqn materijal za lepljenje.Gaginh0 napisao:Nosi kod šustera, ako nisu nigde od gore istrošene neka zalepi đon i nek teraju dalje, kad su već toliko plaćene zašto da ne.
Najviše me boli što smo jedva našlo date dezene tog modela i naravno TN se ne prodaje u svakoj radnji, već u par radnji u celom BGu, kqo da su od zlatq. Go*no živo. Jedina mi je satisfakcija što su mi deca rekla da sam bio u pravu kad sam im govorio da ih ne uzimaju.sebekkg napisao:Tačno bofl "kvalitet"
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sad ćera kupila New Balans i oduševljena, kaže, bolje da je kupila 2x NB nego Nike.
- Gaginh0
Kad je BOSS počeo intezivno da fura svoju podmarku HUGO, pre oko 3 godine, kupim ja par majica direktno u njihovoj prodavnici u outletu u Metzingenu. Jednobojne majice sa printom preko celih grudi. Posle manje od 10 pranja print krenuo da puca i da se ljušti. Majice nijednom nisu sušenje u mašini niti prane na preko 30°. Redovna cena je bila 60-70€ po komadu (40€ outlet cena) za običnu majicu koja nije Polo, ali su bile jako udobne.
Dečije majice kupljenje u Waikikiju, plaćene <5€, oprane bezbroj puta na 60° - print stoji kao prvog dana.
Ko je ovde lud?
Dečije majice kupljenje u Waikikiju, plaćene <5€, oprane bezbroj puta na 60° - print stoji kao prvog dana.
Ko je ovde lud?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Iako su mi neki njihovi odevni predmeti bili dobri, Boss više ne bih nosio ni da mi plate. Ništa protiv njih, ali su mi naši ljudi toliko smučili taj brend, toliko mi je postao džiberski (bio je delimično i ranije), da se osećam kao najgori seljak kad nešto sa natpisom Boss obučem. Zadnji put u Parndorfu sam samo provirio u radnju, snimio njuške koji bauljaju po istoj i samo se okrenuo. 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Šta je gore, HUGO ili BOSS?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Oboje. Radio sam kod njih skoro 3 godine, imam dve majice bez ikakvih oznaka, i to sam obe dobio na poklon 

- Gaginh0
VW ili Škoda?
I BOSS ima svoje podkategorije. Onaj Orange je takođe đubre. Black je najkvalitetniji ali su mali kalupi. Meni najviše orgovara Green jer nisam ni fit ni predebeo.
Kod Wiklera nema "o pokojniku sve najbolje".
I BOSS ima svoje podkategorije. Onaj Orange je takođe đubre. Black je najkvalitetniji ali su mali kalupi. Meni najviše orgovara Green jer nisam ni fit ni predebeo.
Kod Wiklera nema "o pokojniku sve najbolje".
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam preko Amazona uzeo neke 3 bele majice sa vrlo malim Boss slovima, bile su tipa 30e 2 kom. Posle par meseci se pojavila rupa na jednoj. Posle sam na reviewima video da ima puno istih slucajeva. Razocaravajuce i steta, jer je kroj dobar. Na primer obicne TH majice sa malim znakom budu oko 20e na Amazonu i mnogo su bolji kvalitet. Amazon review kaze dosta o robi. Par puta me je to spaslo da ne bacim pare. Danas brend vise nista ne garantuje.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money