Letnje gume
Re: Letnje gume
Ja sam imao PC2 na corsi i gume su super, samo nisu bas trajne. A ti Darko imas verovatno conti eco contact 5, koja je isto dobra guma.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ne na Puntu je bila ecocontact ep ili cp kako vec bese. Uglavnom guma iz 90ih.Velja napisao:Ako su to one što su montirali na Puntiće, trajaće min 70-80k km...
Zimi su opasne po život.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Pre par godina sam kupio kod dag81 Conti Premium Contact 2 195 65 15 u V indexu (nije bilo u H), slatko sam se navozao sa njima, i pored potrosene sare ispod polovine drze isto, kao po sinama, po kisi narocito daju sigurnost. Kao i svaka dobra guma, trosi se, ali ne i nesto ekstremno
- dag81
- Kontakt:
Pre 7 8 god. 

Meni su izdržale 17 hiljada km, ali su i potrošene drzale za pohvalu. Ako ti trajnost nije toliko vazna onda su contike u večini dobar izbor ( ne baš uvek )dpkg napisao: 03 Feb 2018, 23:40 Pre par godina sam kupio kod dag81 Conti Premium Contact 2 195 65 15 u V indexu (nije bilo u H), slatko sam se navozao sa njima, i pored potrosene sare ispod polovine drze isto, kao po sinama, po kisi narocito daju sigurnost. Kao i svaka dobra guma, trosi se, ali ne i nesto ekstremno
17k km do sare od 4mm?
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najgora guma koju sam imao na kolima je bila Conti EcoContact dal bese 3... Cista plastika. Dosle su fabricki uz Corsu, na svu srecu, promenio sam ih posle 2 sezone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Do 1.6 mm ( cirka ) od nove gume...
Neverovatno.
Mada super, jer cu za godinu dana onda da stavim CrossClimate+
Inace prethode CC su bile presle 20k km i nisu bile jos na 4 mm.
Mada super, jer cu za godinu dana onda da stavim CrossClimate+
Inace prethode CC su bile presle 20k km i nisu bile jos na 4 mm.
- dag81
- Kontakt:
Ne znam po kakvim si putevima vozio, ali to nije pravilo, prelazi dosta vise.maniaxxx napisao:Do 1.6 mm ( cirka ) od nove gume...
Ljudi , nemojte kupovati te Eco gume. To je govno najvece.
Ovih dana vozim Corsu C sa Saver gumama Novom Sadu. Ponasanje auta je katastrofalno , meni je neverovatno da guma uopste moze toliko jako da utice na upravljanje autom. Imam osecaj da se Wintera mnogo bolje vozi jer s njom znas na cemu si. S ovim Saverom kao fol vozis brand gumu a ustvari vozis smece.
Mogu i detaljno ako koga zanima.
Jel razmislja neko o vracanju letnjih? Kakva je vremenska prognoza ?
Ovih dana vozim Corsu C sa Saver gumama Novom Sadu. Ponasanje auta je katastrofalno , meni je neverovatno da guma uopste moze toliko jako da utice na upravljanje autom. Imam osecaj da se Wintera mnogo bolje vozi jer s njom znas na cemu si. S ovim Saverom kao fol vozis brand gumu a ustvari vozis smece.
Po krivudavim

Eco gumama su potrebne malo veće temperature. Razumem frustraciju, ali na niskim temperaturama ne možeš da očekuješ vrhunsko ponašanje.member napisao: 04 Feb 2018, 15:07 Ljudi , nemojte kupovati te Eco gume. To je govno najvece.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Miselin? Ne znam sto ti je tako lose iskustvo, ja sam skroz zadovoljan, moje su 16" a Golf nije neki vrhunac stabilnosti, mozda dimenzija ima veze sa tim.member napisao: 04 Feb 2018, 15:07 Ljudi , nemojte kupovati te Eco gume. To je govno najvece.
Ovo su izgleda neke nove tigrove letnje gume. Baš me zanima da li su samo šaru promenili ili su i smešu menjali.