Dobro veče
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Re: Dobro veče
I ja sam juce sjebao jedan kljuc skidajuci felne... Jesenas me mrzelo da menjam sam set, odvezao do Mihailovića, nisu normalni koliko su zategli... stvarno mi nisu jasni sa onim pistoljima.
Srecom pa je zimski celicni set ali bukvalno su toliko zategli da se metal od felne pojeo.
Naravoucenije, upozori dzibera koji radi kod vulkanizera da NE ZATEZE PIŠTOLJEM.
Srecom pa je zimski celicni set ali bukvalno su toliko zategli da se metal od felne pojeo.
Naravoucenije, upozori dzibera koji radi kod vulkanizera da NE ZATEZE PIŠTOLJEM.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nikada nisam video da vulk koristi moment. Nisam siguran ni da li ga kod Ivana koriste. Stezanje pistoljem svakako ne volim jer se osecam nesigurno. Volim kako mi moj vulk zategne obicnim kljucem, nikada niko nije imao problem sa skidanjem. Ali reci ti njima da ne koriste pistolj, to je jezivo koliko su majstori sujetni.
Meni uvek dotegnu moment ključem...
-
- Banned
Kod Tria recimo drrr drrr i cao. To tako ne volim.
Poslednja izmena od Ogi u 17 Mar 2017, 13:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Nisu sujetni, nego im je tako najlakše i najbrže - neće da rade kako treba. Inače, ja sam mislio da na tim pištoljima može da se podesi moment na kojem će da "iskoči". To imaju i ručni akumulatorski šrafcigeri, sigurno ima i ta jača oprema.Ogi napisao:Ali reci ti njima da ne koriste pistolj, to je jezivo koliko su majstori sujetni.
Ђенерал Јанковић
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Može sigurno, samo treba znati kako. E sad, koliko njih u vulkanizerskim servisima radi sa faktorom "nemar x neznanje" , o tome ne vredi ni pričati.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Michelin Primacy HP, bem li ga, 3 godine ja mislim.Vladapetr napisao:Au jbt, kako je guma ovako stradala!? Koji je to model i koliko je stara?
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
moze, ali ga svi roknu na 20 nM da bi brze i lakse skinuli, ali se ne sete da smanje kada treba da zategnusnork napisao:Nisu sujetni, nego im je tako najlakše i najbrže - neće da rade kako treba. Inače, ja sam mislio da na tim pištoljima može da se podesi moment na kojem će da "iskoči". To imaju i ručni akumulatorski šrafcigeri, sigurno ima i ta jača oprema.Ogi napisao:Ali reci ti njima da ne koriste pistolj, to je jezivo koliko su majstori sujetni.

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Pre nego izjaviš ovako nešto , molim te da prvo proveriš i ne dovodiš ljude u zabludu svojim netačnim informacijama. Hvala.Ogi napisao: Nisam siguran ni da li ga kod Ivana koriste.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
I ja da se upišem.
Mimoilazim danas automobil iz suprotnog smera, brzina punih 5 km/h u krivini. Da ga lepo obiđem i skliznem sa unutrašnjom stranom prednjeg levog točka u rupu 20 - 25 cm duboku. Guma se nasloni na ivicu rupe, stisne je felna i napravi rupu od 1 cm sa strane. Popravke nema, a čak se i felna malo izdeformisala.
Zamenuo odmah zimske gume za letnje, a oštećena zimska u smeće. Korištena samo ove sezone prešla 6400 km
.
Mimoilazim danas automobil iz suprotnog smera, brzina punih 5 km/h u krivini. Da ga lepo obiđem i skliznem sa unutrašnjom stranom prednjeg levog točka u rupu 20 - 25 cm duboku. Guma se nasloni na ivicu rupe, stisne je felna i napravi rupu od 1 cm sa strane. Popravke nema, a čak se i felna malo izdeformisala.
Zamenuo odmah zimske gume za letnje, a oštećena zimska u smeće. Korištena samo ove sezone prešla 6400 km

-
- Banned
Ne razumem cime sam doveo ljude u zabludu ? Nema potrebe da glumis ludilo takvim stavom, zaista delujes smesno.ivancho napisao:Pre nego izjaviš ovako nešto , molim te da prvo proveriš i ne dovodiš ljude u zabludu svojim netačnim informacijama. Hvala.Ogi napisao: Nisam siguran ni da li ga kod Ivana koriste.
Ni meni niko nikada kod vulkanizera nije zatezao šrafove moment ključem... A išao sam i kod onih jeftinih, a i kod onih fensi modernih i kod svakog su zatezali pištoljem i onda još jednom proverili običnim krstakom...