Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Re: Dobro veče

Post od ljubitelj »

Ogi napisao:To sto pricas nema veze sa mozgom ni zdravim razumom jer sam rekao da NE ZNAM da li Uno servis koristi moment kljuc a ne da ne koristi.
...jer sam rekao da ne znam da li Ogg banka koristi falsifikovan novac za kredite a ne da ga koristi.

Kada ne znas, onda NE optuzujes neki biznis za nesto. To je osnov zdravog razuma, morala i miimuma poslovne kulture. To je moje misljenje.

A sta je to moment kljuc i zasto se koristi u Duo servisu :D
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Upravo video beli Cascada kabrio, prvi put uživo. Ali cdti, sad je isto vetar u kosi kao i na traktoru :D
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

shandu90 napisao:Drugar uzeo 308 benzinca sa 150ks. Solidan auto i lepo ide ali ona panorama je za sve pare. Brutalno.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
308 je meni prelep auto. Steta sto je preskup i skup za odrzavanje a servisna mreza nikakva.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

grujicd napisao:Upravo video beli Cascada kabrio, prvi put uživo. Ali cdti, sad je isto vetar u kosi kao i na traktoru :D
Vrlo elegantan auto, ali van svih "radara", nažalost.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

ivancho napisao:
mića napisao:Ivancho, da li je dovoljno pet okretaja matice da zategne felnu? U prevodu stavljen distancer od 16mm na fabricki brezon. E sad, kazu da je 1 okretaj matice 1.5mm a da je 5 mm minimum da bude tocak zategnut.

Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk
Uff bilo bi dobro da to vidimo. U principu bi trebalo da može, ali ako smo ti nekako usput svrati samo da proverimo.
Hvala na odgovoru, doci cu svakako. Ma magarci, kad sam video da je uhvatio macolu da mlati oko abs senzora da izbije glavcinu reko ne diraj nista. Moram i letnje gume da nabacim na nove alu felne za yarisa pa tek to ne smem kod bilo koga da idem Slika

Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

mića napisao:.....kad sam video da je uhvatio macolu da mlati oko abs senzora da izbije glavcinu......
Au, pa ja sam još dobro prošao U KG, meni je "majstor" samo zakucao šrafove. :o Ne znam kako bih reagovao da neko krene prema autu sa bilo čim što liči na čekić.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

kragujevac napisao:
mića napisao:.....kad sam video da je uhvatio macolu da mlati oko abs senzora da izbije glavcinu......
Au, pa ja sam još dobro prošao U KG, meni je "majstor" samo zakucao šrafove. :o Ne znam kako bih reagovao da neko krene prema autu sa bilo čim što liči na čekić.
Nekad kada zapekne felna za glavcinu, moras prici nekim ubojitim sredstvom. Naravno, dejstvo se vrsi po gumi, ne felni.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Cascada je stvarno lep auto, samo, za fino spakovan nov primerak treba izdvojiti preko 30k evra. Ipak je to puno novca za naslednika Astre TwinTop, sada je cena polovnih primeraka pala na nekih 15-20k, cenim da će se pojaviti poneki primerak i kod nas u skorije vreme.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Ja sam to rešio na sledeći način (tako su mi savetovali moji forumaši sa http://www.e39-forum.de )
Odvrnuo šrafove prvo na zadnjoj osovini a posle na prednjoj samo JEDAN krug, pa onda krenuo da vozim po garaži (koja ima oko 400mesta :) & jaaako je velika) i na svakom skretanju u istoj pritisnuo kočnicu onako kulturno. Posle 3-4 skretanja samo se čulo "tak" i felne su se odlepile od glavčina. I taj milimetar "zazora do glave šrafa im je bio dovoljan da se otkače.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Kontakt:

Post od ivancho »

Samo nam
kragujevac napisao:onda krenuo da vozim po garaži (koja ima oko 400mesta :) ) i na svakom skretanju u istoj pritisnuo kočnicu onako kulturno. Posle 3-4 skretanja samo se čulo "tak" i felne su se odlepile od glavčina.
ovo fali. :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Risto napisao:Cascada je stvarno lep auto, samo, za fino spakovan nov primerak treba izdvojiti preko 30k evra. Ipak je to puno novca za naslednika Astre TwinTop, sada je cena polovnih primeraka pala na nekih 15-20k, cenim da će se pojaviti poneki primerak i kod nas u skorije vreme.
Pa nije bas. To je vise Insignia, nego Astra. Najveca mana je to sto je preteska.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Zašto? Misliš da je pogrešan princip?
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Kontakt:

Post od ivancho »

Nismo se razumeli. Tvoj primer sam projektovao na nas i onda se izjasnio kako nam fali taj prostor, ali i iz bezbednosnih razloga ne možemo da primenimo isti.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

I platneni krov na onolikom autu. Ogromna je. GT je takodje nepravedno zapostavljen model.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

ivancho napisao:Nismo se razumeli. Tvoj primer sam projektovao na nas i onda se izjasnio kako nam fali taj prostor, ali i iz bezbednosnih razloga ne možemo da primenimo isti.
Ok, sve jasno. Nema ni ovde baš užasno puno tolikih garaža, ali eto, ja imam sreću da je grupa zgrada gde živimo imala nekog jako inventivnog projektanta pa je ono, baš ekstremno prostrana.
Ljuba Moljac
Odgovori