Računari
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Računari
Krekovi obično izađu isti dan ili sutradan kad i software. Tako je bila priča za sedmicu da neće moći da se krekuje, a odmah su izašle piratske verzije i krekovi koji su radili.
From HTC wia TT
From HTC wia TT
Posetite www.garaza.rs !
Ja sam koristio XP do pre koji mesec zbog potrebe posla, i pocetkom godine uskocio u 8.1 opet zbog posla.Ivan75 napisao:8.1 je po mnogima koje znam sasvim ok, brz boot,.
Osmica je brza, boot je oko 4 sekunde, nisam nista takao u vezi OS za 6 meseci, sve radi iz prve, sve funkcionise bez greske, stedljiv je sa baterijom ili ja imam srece tek meni lap izdrzi 10 do 12 sati kontinualnog rada bez gasenja ekrana.
Ja zadovoljan, potpuno zavrsava sve sto treba za posao. Prezalio sam sto osmica ne podrzava serijske portove, doduse ni laptop nema serijske portove niti moze da ima ali sta je tu je.
Imam klasik sel, tj podesen je da radi kao XP i meni to mnogo vise odgovara.
Na to računamtrojanac napisao:Krekovi obično izađu isti dan ili sutradan kad i software. Tako je bila priča za sedmicu da neće moći da se krekuje, a odmah su izašle piratske verzije i krekovi koji su radili.
From HTC wia TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dobio sam ponudu za sredjivanje laptopa, na mesto dvd-a ubacujem SSD. Caddy iliti kutija (ladica) je 10e, izabrao sam SSD Kingston Fury 120Gb za 8300 i 1000 dindži su ruke.
Sutra sabajle ću da ga odnesem, taman u medjuvremenu da skinem Win8 da metnem na nov disk.
Sutra sabajle ću da ga odnesem, taman u medjuvremenu da skinem Win8 da metnem na nov disk.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korektno skroz, da ne kažem dž. Je'l ti i instalira sistem na SSD za tu kintu?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma jok, instaliraću ga sam.
Ovo radim u Nepo System, taj servis je valjda Gigatronov (zvao sam Gigatron pa su me njima prosledili). Zvuče prilično profi, pošalješ mejl oni otvore ticket sa tvojim upitom, zovu da jave stanje na lageru, na zahtev su mi ponudu poslali na mejl. Da ih ne hvalim previše na suvo, videćemo kad odrade kakva je priča.
Ovo radim u Nepo System, taj servis je valjda Gigatronov (zvao sam Gigatron pa su me njima prosledili). Zvuče prilično profi, pošalješ mejl oni otvore ticket sa tvojim upitom, zovu da jave stanje na lageru, na zahtev su mi ponudu poslali na mejl. Da ih ne hvalim previše na suvo, videćemo kad odrade kakva je priča.
There are 10 kinds of people in the world:
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobra retail cena za caddy. Ne ugrađuju se bahato.
Ne, ja sam moj platio oko 7 ako se ne varam, direkt iz Kine. Pošteno.
Dobro me podseti, sad ću još 2 da poručim. Ekstra stvar. Masovni preporođaj laptopova u familiji. Na ove novije kad se pukne SSD, to radi bolesno.
Dobro me podseti, sad ću još 2 da poručim. Ekstra stvar. Masovni preporođaj laptopova u familiji. Na ove novije kad se pukne SSD, to radi bolesno.
Da, do juče ih nije bilo ispod 20 i kusur evra 
Ali to možda zavisi i od debljine, odnosno visine optičkog uređaja, nisu svi isti.
Ali to možda zavisi i od debljine, odnosno visine optičkog uređaja, nisu svi isti.
Svi su isti. 
Slim optika je standard.
Slim optika je standard.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nisu
, postoji 9.5 i 12.7mm, iste su cene.

U pravu si, hvala za korekciju. Doduše, koliko sam kopao po netu, izgleda da nije toliko čest. Izgleda da manji može da se ubaci u veći slot.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Taj Kingston Fury je baš dobar, prezadovoljan sam sa njim.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Resio sam da pazarim Samsung 850 pro ili evo 250/256 gb ssd, sta mislite o njima?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Kupuj 
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I8262 уз помоћ Тапатока