Obuća i odeća
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Obuća i odeća
Imam preporuku za šorc za kupanje. Kasno sam se setio da ga tražim, tako da je izbor bio ograničen. Pretražio celu Promenadu i nisam našao ništa što bi mi se svidelo ili, ako bi mi se svideo, onda je materijal bio bezveze - od onih što se sporo suše. Na izlasku iz Promenade ugledam krajičkom oka šorceve u onoj De Facto radnji. Materijal savršen za brzo sušenje, onaj šuškavi. Probao, lepo mi stoji i kupio. Tu mi ne bi nikad palo na pamet da tražim, a za sad deluje da je ok kvalitet...
Pogledaću, ima ih u PlaziSkipper napisao:Puma može da se nađe za te neke pare a ok mi se pokazala (doduše crna boja im brzo bledi).

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Prošle godine vidim ja u BIG NS Super Dry šorc, svetlo plavi, prelep, 6 ili 7.000 dinara koštao. Pogledam na famoznom Best Secret kad ono tamo 30€. Poručim ga kad sam stigao u D, i stvarno to je to. Posle 6-7 nošenja rašije se u prednjem delu (da ne kažem gde
). Stvarno je ta marka ništa posebno sa kvalitetom..

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Zara ima brutalne šorceve za kupanje. Tri dužine, kratki, srednji, duži, nekoliko krojeva, a dezeni vrhunski, za 2-2.5k. Bas dobra završna obrada (recimo krajevi učkura su sa metalnim kapicama u boji, neobičnog oblika). Generalno sve odaje utisak znacajno skupljeg proizvoda. Ja kupio nekoliko komada bukvalno idem u njima danima svuda osim na posao.DukeNS napisao:Imam preporuku za šorc za kupanje. Kasno sam se setio da ga tražim, tako da je izbor bio ograničen. Pretražio celu Promenadu i nisam našao ništa što bi mi se svidelo ili, ako bi mi se svideo, onda je materijal bio bezveze - od onih što se sporo suše. Na izlasku iz Promenade ugledam krajičkom oka šorceve u onoj De Facto radnji. Materijal savršen za brzo sušenje, onaj šuškavi. Probao, lepo mi stoji i kupio. Tu mi ne bi nikad palo na pamet da tražim, a za sad deluje da je ok kvalitet...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeo sam 2 pamučne trenerke Bogner, ali ona linija Fire+Ice, za sada se super pokazali.
Kad je vec neko spomenuo Promenadu. Ja ne znam sta su oni zeznuli sa ventilacijom tamo, ali zenu i mene ubije glava svaki put kad provedemo duze od sat vremena. Dok setam nemam utisak neke zagusljivosti, ali definitivno je neki problem sa vazduhom/kiseonikom. Sad sam dosao kuci posle 2h setanja i popio lek za glavu.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Tako je svakom muškarcu kada seta sa ženom po trznom centru... bilo kom... 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pravi alfa muskarac ne ide u soping centar.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bukvalno. Ja se smorim u promemadi i ne bude mi dobro ako prodje 1h. Ne boli me glava, nego me uhvati malaksalost, nervoza.Ne volim je i retko odem, a kad odem trudim se da sto pre izadjem.
Bas smo pre par dana bili, skoro dva sata, trazili neke poklone. Izasao iz Promenade ubijen, lakse podnesem 10h na poslu nego 2h tamo.
Bas smo pre par dana bili, skoro dva sata, trazili neke poklone. Izasao iz Promenade ubijen, lakse podnesem 10h na poslu nego 2h tamo.
Ja volim da se vrtim po šoping centrima, nekako mi daju energiju/raspoloženje, pogotovu u zimskom periodu. Izbaciš odvratni sneg iz dvorišta, i odeš u topli šoping centar
Može da se ulovi nešto na popustu od odeće, mada mi to nije uvek glavno. Volim taj momenat gužve. Odgovara mi da sednem u krugu 50-100 ljudi, poručim neko jelo i gledam oko sebe (ako kontate šta mislim).