Ja prvo se selim iz mog sela, od 112 sto je 50% izlaznost, 70 cak za vucka.... Sto je najgore ne znam nikog da radi u drzavnoj firmi/upravi niti da se nada takvom poslu... Zapravo svi i imaju posao.....
A onda se selim iz drzave i ako do sad nisam razmisljao ali ovo je stvarno previse....
Evo kako ja ovo vidim.
Vučić iskoristio izbore da se reši Tome, i učvrstio se i u stranci i sad na novoj funkciji.
Takođe, izborio se za podršku SPS odnosno za to da oni ne isture svog kandidata, napravili su neki deal sad u novoj Vladi ćemo videti šta. Da su oni imali svog kandidata, išlo bi se u drugi krug jer bi mu falili ti glasovi.
Na ovu izlaznost koja je tu negde ko i na parlamentarnim iz 2016. on lagano dobija jer njegova koalicija + SPS + Bošnjaci i Mađari je praktično bilo 61% na tim izborima.
Pozitivno, on je sada dobio dosta manje, dakle to je neki negativan trend. Izgleda da neko nije poslušao i nije glasao za njega.
SJ je ili će vratiti DS u igru.
Opozicija je morala da ima jednog kandidata, i da bude ozbiljnija.
Svakim danom je pomerao granicu, seti se koliko smo puta u zadnjih mesec ili dva pomislili "au, pa da li je ovo moguće". Pošto mu to sve prolazi nekažnjeno, više kočnica neće biti.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ovo je bio poslednji trzaj da se nesto promeni. Tek ce sada i ova saka jada obrazovanih i prosvecenih traziti bolji put na nekom drugom mestu. Ko ima vremena da ceka 2022 godinu kad ce biti jos mnogo manje sanse da se nesto menja jer ce tada ziveti ovde botovi, penzioneri i nesto sitno normalnih ako ne polude u medjuvremenu. Nije preuvelicavanje ali ko da ceka ponovo 5-10 godina a svaki protest, bunt je obesmisljen, jer oni su ubedljivo pobedili bez obzira kakva god je bila kampanja i tortura.
Ma nije, nego je dug proces. Mogao je da bude mnogo kraći, ali svet koji je došao na vlast 2000. nije se potrudio da postavi temelje za nešto novo nego su krenuli po starom.
Ovo je potpuno normalno, nema tu nekog nerviranja. Beru plodove ozbiljnog rada i ozbiljne organizacije. Normalno je da kad imaš toliku masu ljudi i sistem, imaš i rezultat.
Mora postojati još jedna jaka stranka. Ti sad imaš situaciju da u opoziciji najveći broj glasova imaju nestranačke ličnosti. Imaš kandidata koji čak nema podršku ničiju nego štap i kanap i skoro 10%. To je impresivan rezultat, kao Zvezda kad dobije Real.
Verujem da je vecina u beogradu apstinirala. Nego, obicno kad broje glasove napisu koliko je nevazecih od izaslih. Jel su to sada preskocili ili sam ja propustio. Povremeno sam prebacivao na rts 1 jer mi je muka
Evo na fb, neko okacio kako su muljali.
Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk
Poslednja izmena od mića u 02 Apr 2017, 23:24, izmenjeno 1 put ukupno.