Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Re: Dobro veče

Post od nmaric1993 »

Mislim da je ovo dovolja poruka :)
https://www.youtube.com/watch?v=sxfXA3avSns
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Taj je doveo vucica na vlast i sad mu ne da ode :)
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Otkud to?

Sent from my m2 using Tapatalk
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

samo polako napisao:Ne znam koliko se sećaš ali su u bivšoj državi oni uvek odbijali da se popišu i umesto preciznih podataka imali smo procene koje su išle i do 2 miliona.
Već godinama odbijaju da se popišu ili se popisuju tako što svi Albanci, gde god se nalazili, imaju pravo da se popišu.
Tako da ih ima više nego što je stvarna situacija na terenu. Nešto slično su pokušali i Bošnjaci.
Po zadnjem popisu Kosovu ima oko 1,4 miliona. Dakle u padu.
Čak su objašnjavali da je to zbog edukacije žena od proglašenja nezavisnosti.
Sve je bila fora koja je uspela.
U pravu si. S tim da je po njihovom popisu 1 milion i trideset hiljada Albanaca na Kosovu, a 370 hiljada je neka navodna "kosovska dijaspora". Kad bismo mi tako brojali, bilo bi bar 15 miliona Srba.

Prirodni priraštaj se takođe drastično smanjio među Albancima. Kragujevac je verovatno u pravu kada kaže da će on ostati veći od prirodnog priraštaja Srba, ali činjenica je da razlika u priraštaju hrišćana i muslimana postoji u celom svetu, uključujući i Nemačku.

S druge strane, iseljavanje Albanaca na Zapad je enormno veliko i višestruko premašuje iseljavanje Srba. Kosovo je jedina teritorija u Evropi čijim su građanima i dalje potrebne vize za EU. Ogroman broj se tokom prethodne dve godine pomešao sa migrantima iz Sirije i Iraka i tako se dokopao zapadne Evrope. Možete zamisliti šta bi se dogodilo (ili će se dogoditi) ako im vize budu ukinute.

Pošto vidim da pominješ "Bošnjake", moje mišljenje je da stvaranje tog pojma predstavlja još veću prevaru od albanske manipulacija brojem ljudi. Ideja je potekla od Alije Izetbegovića, sa ciljem da se u svetu stvori slika da su "Bošnjaci" narod Bosne, a da su ostali pridošlice i nacionalne manjine. Ovaj pojam je upisan u Dejtonski sporazum, i od tada ga Srbi i Hrvati kao papagaji ponavljaju, ne shvatajući da to rade na svoju štetu. Za mene bosanski muslimani (ili Muslimani) nikada neće i ne mogu biti "Bošnjaci", jer taj pojam poriče da su bosanski hrišćani takođe autohtoni narodi Bosne. Mi na Balkanu olako prelazimo preko toga jer znamo o čemu je reč, ali npr. za nekog Amerikanca je "Bosniak" stanovnik Bosne. To se videlo i u sudskim procesima u Sudu za zločine u bivšoj Jugoslaviji u Hagu, kada se naveliko govorilo o tome kako su Srbi "napali Bošnjake" i to je implicitno značilo da su Srbi došli iz Srbije. Više puta se desilo da tužioci ili svedoci budu šokirani kada bi tek tokom procesa shvatili istinu.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Širim haos!
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Slika

Slika

Sad samo da se dogovorimo kad sta i kako(viljuska, noz, kasika).

Dobro ljudi sta cemo sad kad sam pisao da ce AV pobediti u prvom krugu svi redom ste me pljuvali i rekli da sam za AV, sad kada je to i realnost, da li ce se iko izviniti i priznati da je pogresio i da sam nazalost bio u pravu?
Nece znam i ne mora sve se u toj temi vidi ko je sta napisao i evo sad se vidi.
:presrecan: :presrecan: :presrecan:
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Čestitam ti dushman na pobedi tvog lidera :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Moj je treci, nazalost, ali je pobedio mnogo jace finansijski, organizovanije i "prave" politicare.
Za mene je Beli pobednik cela moja i suprogina porodica je glasala za njega, meni je on pobednik.
Samo na kraju ispravka havijere, nije on moj lider, ja takvog nemam, zapravo to su moja deca oni su moji lideri, oni me vuku napred a od svih njih imam gadjenje osim Belog, zato i glasah za njega.
S obzirom da nije imao kampanju i da nicija vojska nije stala iza njega kao iza SJ sto je stala "vojska" iz DS-a, on je decko pobednik i objasnio svima pa cak i AV-u.
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Ti da si stvarno za Belog ne bi tako pisao.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Glasao sam i ja za Belog, treba dati sansu mladima :D koliko se samo ljudi zaposlilo preko stranke u prethodnih 5 godina? Ja ih znam minimum 10. Sto kaze jedan moj stari drug (sada ozbiljan tatin direktor): 'Bato meni odgovara ovo stanje jer mozes praviti razne kombinacije. Inspekciju skoro celu znam, nema kome nisam cinio. Drka me konkurencija jedino, niko vise'. Da ne pricam o onima koji su zaokruzili 6 i onda opleli po statusima tipa narode moj stoko moja. Nece narod DS ekipu vise da 'gleda'.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ako sam dobio verodostojnu informaciju, na mom birackom mestu je Jankovic fino tukao vucica. Slaba uteha...

Sve u svemu, slaba izlaznost i potvrda da imamo vlast kakvu zasluzujemo. Koliko god grubo zvucalo, trebalo bi za pravo na glasanje odrediti prag IQ-a i godina starosti...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Onda bi tek bio problem slabe izlaznosti.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Ukratko :)
Ko ste Vi ?

- SRBI

Šta hoćete ?

- IZBORE

Za koga ćete glasati ?

- NEĆEMO NI GLASATI, BOLI NAS K*RAC
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Daj bre nemojte te argumente, kao penzosi krivi. NIje tačno. Gde je 45-50% upisanih u birački spisak na svakim izborima? I od tih koji nikad ne izlaze živo me zanima koliko ih je od 18 do 30 godina.
Takođe, neko je spomenuo birački spisak, a i sinoc na RTS je i prof. Jovanović to rekao da iako je 6.7m upisanih nekoliko stotina hiljada nema teorije da glasa jer nisu tu jednostavno. Kada bi birački spisak sagledali realnije izlaznost jeste preko 60% lagano.
Odgovori