Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Dobro veče

Post od Heinz »

@Delija To neka služba organizuje, sve ide na ruku AV, mediji puni vesti, a inače ignorišu sve živo što im ne paše
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/spasic ... ca/9mkjbbl
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

gago2 napisao:Niko od opozicije nije pruzio neki dokaz da Andrej ima nesto od toga. Ja ne zelim da verujem u neke stvari, kao sto moja baba veruje u stvari na Pinku i Informeru koji pljuju bez dokaza.
Prvo što je takve stvari gotovo nemoguće dokazati, ljudi su ovde žestoko najebali kad god bi izneli prave i opipljive dokaze o krađama (npr naplatne rampe, Kolubara itd...) a kamoli nešto ovako što je u potpunosti van legalnih tokova. Svakako, ni ja a siguran sam ni 99% istomišljenika nismo protiv Vučića zbog toga što mu je brat ološ ili zbog iživljavanja njegovog osionog sina (za ovo npr imam milion posto validne informacije), nego zbog kompletnog sistema kojim se služi u vođenju države. Sa druge strane, osim onih koji su ucenjeni gomila zombija glasa za AV jer je on jedina brana od stranih plaćenika i gej lobija...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kazu da je sutra u 6 novi protest.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Jedna karikatura u vezi sa Alekovim bratom i optužbama protiv istog...

Slika
gago2
Reactions:
Pridružio se: 12 Nov 2013, 16:58

Post od gago2 »

Znam ja da on i tuzi i sudi, ali jednostavno ne mogu da verujem u nesto za sta nemam dokaze, koliko god oni bili lako ili tesko dokazivi. Carsijske price su se sirile za svakoga ko je bio na vlasti.

Sa clanom Vladapetr se slazem u ovome : zbog kompletnog sistema kojim se služi u vođenju države, i meni je to sasvim dovoljno da ne budem za njega. Sve ostalo mi je na nivou Jankovic ubica itd, tako da to uopste ne uzimam u obzir prilikom glasanja.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Kakav je to protest, ne razumem ? Zbog cega ? Ne vidim da se neko zali na kradju ili nesto. Covek je razbio, to je realnost, na zalost.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

:plusone:

Ako im je smetala tortura pre izbora trebali su tad protestovati ili neucestvovati (opozicioni kandidati) na izborima i uciniti ih besmislenim.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ni meni nije jasno.
I ja sam ljut kao i oni, ali bih radije izasao na ulicu i vikao "Srbijo pederu"...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Samo kenjate nesto, kada se ne prave mitinzi, kukate sto svi samo kenjaju po netu, kada se prave, onda se pitate koja je poenta...
Poenta je izraziti nezadovoljstvo situacijom u kojoj zivimo, neka je ovo malo i pocetak, barem se neko pomerio dalje od tastature da bi pokazao svoje nezadovoljstvo, a ne samo iskazao.
Uvek je neko cinjenje bolje od nikakvog cinjenja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Pa ja sam svoje nezadovoljstvo iskazao na glasackom listicu i smatram da je to sasvim dovoljno, a ja ti garantujem da medju ovima sto protestuju ima brdo njih koji nisu glasali, pocevsi od studenata iz unutrasnjosti koji imaju izgovor da je skupa autobuska karta.
A inace, licno poznajem coveka koji je platio avionsku kartu iz Dablina (u kom trenutno radi) samo da bi dosao da glasa, tako da, izgovor za to ne postoji.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Sta mislis jel je kresno Bili?
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ona je njega :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Kad su joj pitali majku šta misli o njenom ponašanju i delima žena kratko odgovorila: biće i ona majka. :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori