http://www.informer.rs/vesti/politika/1 ... -zid-placaOgi napisao:Kakav je to protest, ne razumem ? Zbog cega ? Ne vidim da se neko zali na kradju ili nesto. Covek je razbio, to je realnost, na zalost.
Dobro veče
Re: Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šta sad treba za vizu? #pitamzaortaka [WINKING FACE]Milos napisao:Koliki red ispred kanadske ambasade
Sent from mTalk
Širim haos!
Kad imas lovu ne traze vizu 
Sent from my m2 using Tapatalk

Sent from my m2 using Tapatalk
Eto zasto protestiVelja napisao:http://www.informer.rs/vesti/politika/1 ... -zid-placaOgi napisao:Kakav je to protest, ne razumem ? Zbog cega ? Ne vidim da se neko zali na kradju ili nesto. Covek je razbio, to je realnost, na zalost.

I drugar sto je napisao status:
Ako nema izbora - hoćemo izbore.
Ako ima izbora - trebalo je bojkotovati, nisu fer.
Ako ima više kandidata - trebalo je jedan.
Da je bio jedan kandidat - nećemo novi DOS.
Ako nema protesta - hoćemo proteste.
Ako ima protesta - šta hoće oni?
Ako se ne pojave političari - gde su sada političari.
Ako se pojave političari - hoće da upropaste protest.
Ako nema revolucije - hoćemo revoluciju.
Ako izađe 10 000 ljudi - jao pa oni piju pivo.
Aman ljudi, saberite se.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Potpis, od slova do slova. Pustite decu da se bore za svoje.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nemojte imati iluzije da se klinci nešto bore za sebe, spontano i anarhično. "Neko" ih samo koristi da pecka reakciju, ima li mesa za nešto više...
Nije iskljuceno, drugar je malo vise u toj prici, na zadatku za demokrate, pa ima i toga, ali sam dobio poziv od moje sestre i dva drugara odvojeno da idemo na protest, a nikakve veze ni sa kime nemaju.starac vujadin napisao:Nemojte imati iluzije da se klinci nešto bore za sebe, spontano i anarhično. "Neko" ih samo koristi da pecka reakciju, ima li mesa za nešto više...
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I jel idete u tvom Mercedesu ili peške? 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa, naravno i ne treba svako da zna. Ko je inspirator zna 2-3 klinaca u vrh glave, tu malo ispod njih neko može nešto da nazre, a većina je tu iz ideala, zezanja, zbog frke, itd.
Gledao sam juče te demonstracije, a imam popriličan staž u tome svemu
Ne može da se tako brzo i naglo izvede toliki broj ljudi sinhronizovano kad je spontano to ide uvek dosta sporo i neorganizovano dok se ne zalaufa, ovde nije takav slučaj...tačno se zna gde se ide, šta se viče, dosta odmah unificirano odštampanih parola, itd...Postoji koordinacija, a ako se čovek zamisli nije baš teško nazreti ko bi mogao da stoji iza toga.
Ovako mlade policija ne sme da dira, jer bi svako propao ako bi tukao decu, pa zbog toga moraju da ih puštaju dokle god može. Ako se ne zalaufa nikom ništa...do sledećeg puta. Test za sistem.
Gledao sam juče te demonstracije, a imam popriličan staž u tome svemu

Ne može da se tako brzo i naglo izvede toliki broj ljudi sinhronizovano kad je spontano to ide uvek dosta sporo i neorganizovano dok se ne zalaufa, ovde nije takav slučaj...tačno se zna gde se ide, šta se viče, dosta odmah unificirano odštampanih parola, itd...Postoji koordinacija, a ako se čovek zamisli nije baš teško nazreti ko bi mogao da stoji iza toga.
Ovako mlade policija ne sme da dira, jer bi svako propao ako bi tukao decu, pa zbog toga moraju da ih puštaju dokle god može. Ako se ne zalaufa nikom ništa...do sledećeg puta. Test za sistem.
Problem je nepostojanje jake opozicije, nekoga u koga ce narod opet poloziti ovaj tracak nade koji im je ostao.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Taguj meeeeee
bas da vidim i te proteste pa da umrem jer sam sve u zivotu video
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovo je i meni odmah bilo sumnjivo.starac vujadin napisao:Ne može da se tako brzo i naglo izvede toliki broj ljudi sinhronizovano kad je spontano to ide uvek dosta sporo i neorganizovano

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bio ja sinoć malo. Doduše okasnio, i nije bilo tako mnogo ljudi. 2000 max. 02.04. uveče se pojavio event na fejsbuku i na tviteru, sa pozivom ispred skupštine u 18h 03.04.
Nikako ne bih rekao da je bilo (dobro) organizovano, naprotiv, delovalo je zbrzano i haotično. Skandiralo se kako ko krene iz mase sve i svašta(ne kažem da se ne može napraviti da izgleda kao da je "prirodno"). Lik sa megafonom i par momaka oko njega nikako ne izgledaju kao studenti. Naprotiv, izgledaju kao da su trocifrenim busem došli iz pičkovca u okolini BG, a rade kod kineza fizikaliju na onim kolicima, ili kao da prodaju CD-ove u Sremskoj, u najboljem slučaju. 99% ljudi nije tako izgledalo, klasična studentarija i hipsteraj, ja sam bio sumnjiv u Air Maxu i kožnoj jakni
. Bilo je jako mnogo pandura (ili službenika) u civilu. Debili, čuju im se Motorole iz kožnih torbica 
Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.
Nikako ne bih rekao da je bilo (dobro) organizovano, naprotiv, delovalo je zbrzano i haotično. Skandiralo se kako ko krene iz mase sve i svašta(ne kažem da se ne može napraviti da izgleda kao da je "prirodno"). Lik sa megafonom i par momaka oko njega nikako ne izgledaju kao studenti. Naprotiv, izgledaju kao da su trocifrenim busem došli iz pičkovca u okolini BG, a rade kod kineza fizikaliju na onim kolicima, ili kao da prodaju CD-ove u Sremskoj, u najboljem slučaju. 99% ljudi nije tako izgledalo, klasična studentarija i hipsteraj, ja sam bio sumnjiv u Air Maxu i kožnoj jakni

Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.