Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Dobro veče

Post od nidza »

Zanimljivi podaci sa Spritmonitor:
Octavia 1.4 150KS benzinac, 6,65l/100km, 90 primeraka
Octavia 2.0 150KS dizel, 6,27l/100km, 106 primeraka
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Bio ja sinoć malo. Doduše okasnio, i nije bilo tako mnogo ljudi. 2000 max. 02.04. uveče se pojavio event na fejsbuku i na tviteru, sa pozivom ispred skupštine u 18h 03.04.

Nikako ne bih rekao da je bilo (dobro) organizovano, naprotiv, delovalo je zbrzano i haotično. Skandiralo se kako ko krene iz mase sve i svašta(ne kažem da se ne može napraviti da izgleda kao da je "prirodno"). Lik sa megafonom i par momaka oko njega nikako ne izgledaju kao studenti. Naprotiv, izgledaju kao da su trocifrenim busem došli iz pičkovca u okolini BG, a rade kod kineza fizikaliju na onim kolicima, ili kao da prodaju CD-ove u Sremskoj, u najboljem slučaju. 99% ljudi nije tako izgledalo, klasična studentarija i hipsteraj, ja sam bio sumnjiv u Air Maxu i kožnoj jakni :D . Bilo je jako mnogo pandura (ili službenika) u civilu. Debili, čuju im se Motorole iz kožnih torbica :D

Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.
Realno nema, jer nema nijednu stranku iza sebe, jedini koji bi ovde mogli da budu su klinci iz "drugog kruga". Jeremić je priznao rezultate, a Janković nije i neće i još kao broji glasove i ima DS iza sebe i još ponešto. On održava tenziju da su izbori pokradeni, a to je lajtmotiv demonstracija tako da treba gledati u tom smeru i ne treba spinovati bezveze ;)

Raspored spontanih demonstracija...već danas, drugog dana u 15 gradova :)

https://www.youtube.com/watch?v=UM54IA7hUSI
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Uroš S. napisao:Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.
Tebi kao da je Jeremic zapalio zito...

Koncentrises energiju na potpuno pogresnu stranu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Kako se covek zainteresuje za potrosnju kad kupi benzinca :D

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Sa dizlo agregatom je mnogo opuštenije. :D
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Administraciji jos pada sneg na baneru :kezo:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Gori su od Malog i novogodišnjih ukrasa u Beogradu :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ne pada, niste refrešovali stranicu ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Apsolutno se slazem sa starcem, ovi nije spontano i neorganizovano sve je to izrezirano i neko je uzeo lep novac da povuce omladinu a njoj malo treba pogotovu ako je to in a jeste in biti danas protiv AV, pa ljudi juce su bili izbori, garantujem da vise od 70% juce prisutnih nije izaslo na izbore da zajedno skinemo AV ali ne nasiljem vec olovkom-demokratski da ga posaljemo u istoriju.
Ja jesam protiv AV ali sam pre svega za normano funkcionisanje drzave i smene vlasti na izborima jer je samo to pravilno i demokratski.
Ako je vecina rekla sta je rekla treba to postovati, ko nam je kriv sto mi nismo pobedili?
Sto skoro pola Srbije nije izaslo i reklo ne Vucicu? Nego svi sede kuci i pljuju ga a kad treba da odluce onda ih nema da izadju.
Sta zelite da ga skinete nasiljem i da to bude legitimna borba? Da sutra na nekim novim izborima kad izgubi on organizuje iste stvari? Da li bi to bilo dobro? Ne bi, kao sto ni ovo nije.
Inace mi je nekako scenarijo jako poznat bas iz Januara u USA kad je Tramp pobedio a ovi Klintonovi tj Soros pravili demonstracije.
Nije to demokratija da ako nasa opcija ne pobedi da pravimo haos, demokratija je da se ljudi izbore olovko i vecinom na biralistima.
Bilo kako bilo on je zasluzeno osvojio mandat sad treba zbiti redove i cekati sledece izbore, ukljuciti mozak i izaci i boriti se-olovkom.
Dosta je rata, nasilja.... bar meni, mozda vi mladi i jeste za sve to ali ne dao bog rat i haos nikome.
Ko to prizeljkivao u kuci mu bilo.
Nema nista gore od toga jer uvek neduzni stradaju.
Postujte saobracajne propise!!!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nema nista gore od tvojih postova.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Vala baš.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Gaginh0 napisao:Administraciji jos pada sneg na baneru :kezo:
Opcija Clear cache donosi lepo vreme na tvom kompu. :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

starac vujadin napisao:
Bio ja sinoć malo. Doduše okasnio, i nije bilo tako mnogo ljudi. 2000 max. 02.04. uveče se pojavio event na fejsbuku i na tviteru, sa pozivom ispred skupštine u 18h 03.04.

Nikako ne bih rekao da je bilo (dobro) organizovano, naprotiv, delovalo je zbrzano i haotično. Skandiralo se kako ko krene iz mase sve i svašta(ne kažem da se ne može napraviti da izgleda kao da je "prirodno"). Lik sa megafonom i par momaka oko njega nikako ne izgledaju kao studenti. Naprotiv, izgledaju kao da su trocifrenim busem došli iz pičkovca u okolini BG, a rade kod kineza fizikaliju na onim kolicima, ili kao da prodaju CD-ove u Sremskoj, u najboljem slučaju. 99% ljudi nije tako izgledalo, klasična studentarija i hipsteraj, ja sam bio sumnjiv u Air Maxu i kožnoj jakni :D . Bilo je jako mnogo pandura (ili službenika) u civilu. Debili, čuju im se Motorole iz kožnih torbica :D

Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.
Realno nema, jer nema nijednu stranku iza sebe, jedini koji bi ovde mogli da budu su klinci iz "drugog kruga". Jeremić je priznao rezultate, a Janković nije i neće i još kao broji glasove i ima DS iza sebe i još ponešto. On održava tenziju da su izbori pokradeni, a to je lajtmotiv demonstracija tako da treba gledati u tom smeru i ne treba spinovati bezveze ;)

Raspored spontanih demonstracija...već danas, drugog dana u 15 gradova :)

https://www.youtube.com/watch?v=UM54IA7hUSI
Sta se ovi zanose koj djavo, samo prave posao bezveze. Vise od pola ne zna ni sta "protestuje". :nonono: I ne znam o kakvoj izbornoj kradji pricaju, kad je sve bilo regularno. Jbt priznaj poraz i teraj se, kad god neko ne pobedi odma je tu kradja neka... Jos jedan dokaz da su svi isti, da se ne izrazim sta su.
Poslednja izmena od H4wkeye u 04 Apr 2017, 13:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Platno je cepao jedan čovek i koliko čujem identifikovan je i odavno poznat po sličnim ispadima "na komandu". Takođe je pre toga viđen sa bivšim "savetnikom" u blizini skupštine.

Sent from mTalk
Širim haos!
Odgovori