Stigla zima...
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Re: Stigla zima...
Ogi a sta mislis da napravimo POI za navigaciju?"Rupe na putu-Osteurope"Puko bi server za 2 minutaOgi napisao:Ja sve rupe znam na pamet kuda prolazim u krugu od 1000km (znam Ih i u Grckoj, Makedoniji) pa opet nekada pogodim, zamislis se, ne setis se, nekada ne mozes da obidjes itd.
@ H4wkeye. Tako je I u centru Beograda. Niko ne odgovara ni za sta, u pravu je Sasa. Sa gradilistima je posebna prica.

Gesendet von meinem Samsung Galaxy Note 8 mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Vlašić
Sent from my iPhone using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Slično se, pre 3 godine, desilo mom prijatelju. Lokacija :nekada divlje uključenje na E75 iz Šangaja. Auto : Reno Laguna, felne 17".dragvorl napisao:Kolega sa posla naleteo na rupu, isekao gumu, ali nije mogao da odvije tocak od udarca, morao je da zove vulkanizera da skidaju na licu mesta tocak.
Šteta : isečena guma i iskrivljena alu felna od rupe popunjene vodom. A bila je i noć.
Epilog : tužena je Vojvodina put i Grad kao vlasnik puta, ne znam baš najbolje detalje. Za 6 meseci leglo mu 120000 RSD. Uz Advokata naravno.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Hm, čudi me da je išta dobio za štetu koju je napravio na divljem uključenju....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- srdjanyo
- Kontakt:
Ništa nije čudno ako imaš dobrog advokata.
Prošle godine isti taj prijatelj izvukao još 80000 od Nacionalnog parka Fruška gora jer je naleteo na drvo koje je oluja svukla na asfalt. Šteta : polomljen desni retrovizor i ulubljena prednja desna vrata. Suđenje je trajalo 5 meseci.
Prošle godine isti taj prijatelj izvukao još 80000 od Nacionalnog parka Fruška gora jer je naleteo na drvo koje je oluja svukla na asfalt. Šteta : polomljen desni retrovizor i ulubljena prednja desna vrata. Suđenje je trajalo 5 meseci.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Koliko od toga uzme advokat ?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A i mora neki zapisnik valjda da se sastavi na licu mesta...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- srdjanyo
- Kontakt:
Pošto mu je komšija sa sprata, tj. advokat ima jedan od 6 stanova kod ovog u zgradi, uzeo mu je po 100 €.Ogi napisao:Koliko od toga uzme advokat ?
Naravno, sve po redu i zakonu, koliko ovo naše pravosuđe podrazumeva.dragvorl napisao:A i mora neki zapisnik valjda da se sastavi na licu mesta...
Bila je i pre 6 godina i tužba protiv grada zbog ujeda psa, koji je inače u vlasništvu takođe komšije sa sprata. Nemački ovčar mu je pocepao farke kod butina, malo ga ogrebao. I tu je dobio oko 120000 RSD. Sudili se 9 meseci.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moja bivsa se skoro 3g ganjala sa gradom oko ujeda psa. Izvukla je oko 100k dinara.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
20-30% uzima advokat
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kad je moju kevu ujeo neki dzukac i tuzila ih, advokat nije uzeo nista preko onoga sto je dobio po tarifi od njih kao izgubljene strane, nesto malo preko 20k, a ona je dobila oko 110k.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Stigla zima i u Zaječar ... i mi da vidimo sneg (ovako je od sinoć, sve vreme je u minusu, do -3.5C):