Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Re: Obuća i odeća

Post od Djole »

Nisu udobnije od asicsa'a :)
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kad smo kod Asicsa, uzeh u Prevezi Novablast 4 za 80e. Ima i za 70 samo nije bilo broja.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jel nosi neko barefoot obuću i da li je to marketing ili su stvarno korisne? Sad se pojavio uvoznik za srb i traze 20k za patike, kao da su od zlata.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nosi kolega neke sa Temu.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Uroš S. napisao: 23 Jul 2025, 20:55
DukeNS napisao:Imam preporuku za šorc za kupanje. Kasno sam se setio da ga tražim, tako da je izbor bio ograničen. Pretražio celu Promenadu i nisam našao ništa što bi mi se svidelo ili, ako bi mi se svideo, onda je materijal bio bezveze - od onih što se sporo suše. Na izlasku iz Promenade ugledam krajičkom oka šorceve u onoj De Facto radnji. Materijal savršen za brzo sušenje, onaj šuškavi. Probao, lepo mi stoji i kupio. Tu mi ne bi nikad palo na pamet da tražim, a za sad deluje da je ok kvalitet...
Zara ima brutalne šorceve za kupanje. Tri dužine, kratki, srednji, duži, nekoliko krojeva, a dezeni vrhunski, za 2-2.5k. Bas dobra završna obrada (recimo krajevi učkura su sa metalnim kapicama u boji, neobičnog oblika). Generalno sve odaje utisak znacajno skupljeg proizvoda. Ja kupio nekoliko komada bukvalno idem u njima danima svuda osim na posao.

Slika

Evo ga. Meni isto upao u oči kvalitet učkura i gumirani završetak. :) Isto je bio oko 2.500, čini mi se.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

sebekkg napisao:Gde nabaviti neki šorc (2xl-3xl), do 2-3000 din, a da se ne ućeba posle par pranja? Ovi ny, hm, waikiki su baš loši.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Indjija outlet, Nike ili Adidas, sta nadjes za tu lovu. Ja sam uzeo pamucni xl i super je pamuk.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Ja prosle godine u Đaku uzeo šorc za kupanje, sličan ovome, sad su na akciji oko 1500 dinara. Eastbond, i par njihovih majica, prezadovoljan
Sam šorc je vrlo.mrkan, udoban i skoro pa se ne gužva uopšteSlika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ja sam kupio njiovu jaknu prosle god slucajno na nekoj akciji a prvi put sam tad cuo za tu marku, samo je Djak i drzi nisam vidjao drugde
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

To je verovatno Đak robna marka, tj imaju dil sa nekim proizvođačem/proizvođačima, da im tako brendiraju robu.

Tapa

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Uzeo i ja jednu, na dodir deluje dobar kvalitet.
Inače što se tiče jednobojnih majica mislim da ću se zadržati na Uniclu od supima pamuka. Jako prijatne i dobri krojevi a regularna cena 20€. Jedina mana je što moram da ih nabavljam preko, kod nas nemaju radnju.
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Skipper napisao: 24 Jul 2025, 22:38 Uzeo i ja jednu, na dodir deluje dobar kvalitet.
Isti sam utisak imao proletos kada sam kupio gornji deo trenerke. Bio je tamno zelene boje ali posle prvog pranja se isprala boja, sve se našarala, a na nekim mestima je izgledala kao da je bila na suncu pa izbledela. Posle samo jednog pranja trenerka je izgledala kao da je stara. Sva sreća pa sam sačuvao kesu u kojoj se našao račun i vratili su mi pare.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

ftj napisao:Jel nosi neko barefoot obuću i da li je to marketing ili su stvarno korisne? Sad se pojavio uvoznik za srb i traze 20k za patike, kao da su od zlata.
Ccc, ljudi nikad nisu zadovoljni, što nisi recimo kao Alvirović, zahvalan što više ne moraš da ideš preko da bi kupio.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

ftj
Reactions:

Post od ftj »

A ima i na temuu za 1500 din ko voli :)
danijel00
Reactions:
Pridružio se: 17 Jun 2014, 04:51
Garaža: Suzuki SCross

Post od danijel00 »

ftj napisao:Jel nosi neko barefoot obuću i da li je to marketing ili su stvarno korisne? Sad se pojavio uvoznik za srb i traze 20k za patike, kao da su od zlata.
Nosim oko 3 godine samo barefoot obucu.
Ne bih platio 20k ni u ludilu :)

Slobodno uzmi neki hobibear model sa temu ili aliexpress za početak. Možeš malo pregledati na aliex, ima nekih modela koji su ili plagijat ili ono 3ca smena jačih brendova.
Imaš kod nas i Dekaca barefoot, to jeste sa aliex, ali su brendirane, možeš da dobiješ savet oko veličine i modela i slično, ili da vratiš ako ti veličina ne odgovara. Sinu sam uzeo explorer njihov, obožava ga i cena je na kraju krajeva korektna.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Using Tapatalk
Odgovori