Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Nisu udobnije od asicsa'a 

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Kad smo kod Asicsa, uzeh u Prevezi Novablast 4 za 80e. Ima i za 70 samo nije bilo broja.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel nosi neko barefoot obuću i da li je to marketing ili su stvarno korisne? Sad se pojavio uvoznik za srb i traze 20k za patike, kao da su od zlata.
Nosi kolega neke sa Temu.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Uroš S. napisao: 23 Jul 2025, 20:55Zara ima brutalne šorceve za kupanje. Tri dužine, kratki, srednji, duži, nekoliko krojeva, a dezeni vrhunski, za 2-2.5k. Bas dobra završna obrada (recimo krajevi učkura su sa metalnim kapicama u boji, neobičnog oblika). Generalno sve odaje utisak znacajno skupljeg proizvoda. Ja kupio nekoliko komada bukvalno idem u njima danima svuda osim na posao.DukeNS napisao:Imam preporuku za šorc za kupanje. Kasno sam se setio da ga tražim, tako da je izbor bio ograničen. Pretražio celu Promenadu i nisam našao ništa što bi mi se svidelo ili, ako bi mi se svideo, onda je materijal bio bezveze - od onih što se sporo suše. Na izlasku iz Promenade ugledam krajičkom oka šorceve u onoj De Facto radnji. Materijal savršen za brzo sušenje, onaj šuškavi. Probao, lepo mi stoji i kupio. Tu mi ne bi nikad palo na pamet da tražim, a za sad deluje da je ok kvalitet...

Evo ga. Meni isto upao u oči kvalitet učkura i gumirani završetak.

Indjija outlet, Nike ili Adidas, sta nadjes za tu lovu. Ja sam uzeo pamucni xl i super je pamuk.sebekkg napisao:Gde nabaviti neki šorc (2xl-3xl), do 2-3000 din, a da se ne ućeba posle par pranja? Ovi ny, hm, waikiki su baš loši.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja prosle godine u Đaku uzeo šorc za kupanje, sličan ovome, sad su na akciji oko 1500 dinara. Eastbond, i par njihovih majica, prezadovoljan
Sam šorc je vrlo.mrkan, udoban i skoro pa se ne gužva uopšte
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sam šorc je vrlo.mrkan, udoban i skoro pa se ne gužva uopšte

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ja sam kupio njiovu jaknu prosle god slucajno na nekoj akciji a prvi put sam tad cuo za tu marku, samo je Djak i drzi nisam vidjao drugde
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To je verovatno Đak robna marka, tj imaju dil sa nekim proizvođačem/proizvođačima, da im tako brendiraju robu.
Tapa
Tapa
Uzeo i ja jednu, na dodir deluje dobar kvalitet.
Inače što se tiče jednobojnih majica mislim da ću se zadržati na Uniclu od supima pamuka. Jako prijatne i dobri krojevi a regularna cena 20€. Jedina mana je što moram da ih nabavljam preko, kod nas nemaju radnju.
Inače što se tiče jednobojnih majica mislim da ću se zadržati na Uniclu od supima pamuka. Jako prijatne i dobri krojevi a regularna cena 20€. Jedina mana je što moram da ih nabavljam preko, kod nas nemaju radnju.
Isti sam utisak imao proletos kada sam kupio gornji deo trenerke. Bio je tamno zelene boje ali posle prvog pranja se isprala boja, sve se našarala, a na nekim mestima je izgledala kao da je bila na suncu pa izbledela. Posle samo jednog pranja trenerka je izgledala kao da je stara. Sva sreća pa sam sačuvao kesu u kojoj se našao račun i vratili su mi pare.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ccc, ljudi nikad nisu zadovoljni, što nisi recimo kao Alvirović, zahvalan što više ne moraš da ideš preko da bi kupio.ftj napisao:Jel nosi neko barefoot obuću i da li je to marketing ili su stvarno korisne? Sad se pojavio uvoznik za srb i traze 20k za patike, kao da su od zlata.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
A ima i na temuu za 1500 din ko voli 

Nosim oko 3 godine samo barefoot obucu.ftj napisao:Jel nosi neko barefoot obuću i da li je to marketing ili su stvarno korisne? Sad se pojavio uvoznik za srb i traze 20k za patike, kao da su od zlata.
Ne bih platio 20k ni u ludilu

Slobodno uzmi neki hobibear model sa temu ili aliexpress za početak. Možeš malo pregledati na aliex, ima nekih modela koji su ili plagijat ili ono 3ca smena jačih brendova.
Imaš kod nas i Dekaca barefoot, to jeste sa aliex, ali su brendirane, možeš da dobiješ savet oko veličine i modela i slično, ili da vratiš ako ti veličina ne odgovara. Sinu sam uzeo explorer njihov, obožava ga i cena je na kraju krajeva korektna.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Using Tapatalk