Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Dobro veče

Post od samo polako »

Gaginh0 napisao:Administraciji jos pada sneg na baneru :kezo:
:padasneg:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

nidza napisao:Zanimljivi podaci sa Spritmonitor:
Octavia 1.4 150KS benzinac, 6,65l/100km, 90 primeraka
Octavia 2.0 150KS dizel, 6,27l/100km, 106 primeraka
Kako je ovo završilo ovde kog đavola? :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Magija :mrgreen:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

nidza napisao:
nidza napisao:Zanimljivi podaci sa Spritmonitor:
Octavia 1.4 150KS benzinac, 6,65l/100km, 90 primeraka
Octavia 2.0 150KS dizel, 6,27l/100km, 106 primeraka
Kako je ovo završilo ovde kog đavola? :D
Jbg, nije ti forum kao alkantara, da zasereš pa samo obrišeš i nikom ništa :D :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

H4wkeye napisao:
starac vujadin napisao:
Bio ja sinoć malo. Doduše okasnio, i nije bilo tako mnogo ljudi. 2000 max. 02.04. uveče se pojavio event na fejsbuku i na tviteru, sa pozivom ispred skupštine u 18h 03.04.

Nikako ne bih rekao da je bilo (dobro) organizovano, naprotiv, delovalo je zbrzano i haotično. Skandiralo se kako ko krene iz mase sve i svašta(ne kažem da se ne može napraviti da izgleda kao da je "prirodno"). Lik sa megafonom i par momaka oko njega nikako ne izgledaju kao studenti. Naprotiv, izgledaju kao da su trocifrenim busem došli iz pičkovca u okolini BG, a rade kod kineza fizikaliju na onim kolicima, ili kao da prodaju CD-ove u Sremskoj, u najboljem slučaju. 99% ljudi nije tako izgledalo, klasična studentarija i hipsteraj, ja sam bio sumnjiv u Air Maxu i kožnoj jakni :D . Bilo je jako mnogo pandura (ili službenika) u civilu. Debili, čuju im se Motorole iz kožnih torbica :D

Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.
Realno nema, jer nema nijednu stranku iza sebe, jedini koji bi ovde mogli da budu su klinci iz "drugog kruga". Jeremić je priznao rezultate, a Janković nije i neće i još kao broji glasove i ima DS iza sebe i još ponešto. On održava tenziju da su izbori pokradeni, a to je lajtmotiv demonstracija tako da treba gledati u tom smeru i ne treba spinovati bezveze ;)

Raspored spontanih demonstracija...već danas, drugog dana u 15 gradova :)

https://www.youtube.com/watch?v=UM54IA7hUSI
Sta se ovi zanose koj djavo, samo prave posao bezveze. Vise od pola ne zna ni sta "protestuje". :nonono: I ne znam o kakvoj izbornoj kradji pricaju, kad je sve bilo regularno. Jbt priznaj poraz i teraj se, kad god neko ne pobedi odma je tu kradja neka... Jos jedan dokaz da su svi isti, da se ne izrazim sta su.
Još jedan dokaz da su svi panduri...

Starče glasovi nisu prebrojani, rezultati nisu gotovi, tako da nema šta da se prizna ili ne prizna.

RN3 Pro via TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 04 Apr 2017, 13:17, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao:Platno je cepao jedan čovek i koliko čujem identifikovan je i odavno poznat po sličnim ispadima "na komandu". Takođe je pre toga viđen sa bivšim "savetnikom" u blizini skupštine.

Sent from mTalk
Meni je tako nešto palo na pamet kao već uhodan način suzbijanja protesta...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Makedonija

Slika
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pre neku godinu na trkama na Tari se desila slična stvar sa mnogo gorim posledicama jer je vozača pogodila ta ograda.
Ovo je čista sreća kuda je prošla.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

H4wkeye napisao:
starac vujadin napisao:
Bio ja sinoć malo. Doduše okasnio, i nije bilo tako mnogo ljudi. 2000 max. 02.04. uveče se pojavio event na fejsbuku i na tviteru, sa pozivom ispred skupštine u 18h 03.04.

Nikako ne bih rekao da je bilo (dobro) organizovano, naprotiv, delovalo je zbrzano i haotično. Skandiralo se kako ko krene iz mase sve i svašta(ne kažem da se ne može napraviti da izgleda kao da je "prirodno"). Lik sa megafonom i par momaka oko njega nikako ne izgledaju kao studenti. Naprotiv, izgledaju kao da su trocifrenim busem došli iz pičkovca u okolini BG, a rade kod kineza fizikaliju na onim kolicima, ili kao da prodaju CD-ove u Sremskoj, u najboljem slučaju. 99% ljudi nije tako izgledalo, klasična studentarija i hipsteraj, ja sam bio sumnjiv u Air Maxu i kožnoj jakni :D . Bilo je jako mnogo pandura (ili službenika) u civilu. Debili, čuju im se Motorole iz kožnih torbica :D

Realno, jedino Jeremić ima infrastrukturu da ono napravi.
Realno nema, jer nema nijednu stranku iza sebe, jedini koji bi ovde mogli da budu su klinci iz "drugog kruga". Jeremić je priznao rezultate, a Janković nije i neće i još kao broji glasove i ima DS iza sebe i još ponešto. On održava tenziju da su izbori pokradeni, a to je lajtmotiv demonstracija tako da treba gledati u tom smeru i ne treba spinovati bezveze ;)

Raspored spontanih demonstracija...već danas, drugog dana u 15 gradova :)

https://www.youtube.com/watch?v=UM54IA7hUSI
Sta se ovi zanose koj djavo, samo prave posao bezveze. Vise od pola ne zna ni sta "protestuje". :nonono: I ne znam o kakvoj izbornoj kradji pricaju, kad je sve bilo regularno. Jbt priznaj poraz i teraj se, kad god neko ne pobedi odma je tu kradja neka... Jos jedan dokaz da su svi isti, da se ne izrazim sta su.
Upravo. Kakve su to gluposti. Podsecaju me na one redovne godisnje proteste studenata ekonomije. Dosao dekan ispred njih, rekao im zvizdacu vam ja na ispitu i otisao :D Zadnje vreme doslo kad se hipsteri bune.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Ali mislim "До судир најверојатно дошло кога едно од возилата се обидело да претекне ".
Pa sigurno je ovaj jadnik u kecu krenuo da pretiče E60. :kuku:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

A znamo kakav je tamo put na pojedinim deonicama.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

methane.master napisao:Platno je cepao jedan čovek i koliko čujem identifikovan je i odavno poznat po sličnim ispadima "na komandu". Takođe je pre toga viđen sa bivšim "savetnikom" u blizini skupštine.
Drugi kažu da je samo pomerena ograda kad su probali da dođu do Skupštine pa im policija nije dala.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Na pojednim deonicama je mnogo dobar, šteta samo što su to jaaaako pojednine deonice i predstavljaju otprilike 2% ukupne putne mreže u Makedoniji.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Starče glasovi nisu prebrojani, rezultati nisu gotovi, tako da nema šta da se prizna ili ne prizna.
U normalnim demokratskim zemljama rezultati su poznati već posle nekoliko sati i kada je situacija oko rezultata izvesna i jasna političari neformalno PROGLAŠAVAJU pobedu ili PRIZNAJU poraz. Ako je situacija neizvesna oko rezultata ili ako se sumnja na neregularnost onda se ceo taj politički običaj odlaže ili se ne desi.
Kada se rezultati prebroje onda se oni PROGLAŠAVAJU od strane zvaničnog organa.

Odlaganjem da se rezultat PRIZNA rezultate dok se oni zvanično ne PROGLASE i usvoje/ne usvoje prigovori stavlja se do znanja da se neko ne miri sa preliminarnim rezultatima iz nekog od, gore navedenih razloga.
Ako neko čeka da PRIZNA dok se rezultati zvanično ne PROGLASE, a pri tome nema primedbe na rezultat izbora onda to nije politički pristojan potez...kao i svaka zakasnela čestitka - kada prođe vreme bolje da se ne čestita. Nadam se da to neće biti slučaj kod Jankovića i da će, kada već drži tenziju sa nepriznavanjem rezultata, izaći s valjanim dokazima o neregularnostima. Naravno, da bi bilo najbolje kada bi se svi udružili po tom pitanju, kao što je bilo na prošlim izborima.

Lično ne sumnjam da je bilo krađe s obzirom kakva je priroda ove vlasti, samo je pitanje kvaliteta dokaza i mogućnosti da se oni usvoje ili ako se ne usvoje da oni budu tako nepobitni da pokrenu narod koji ima svako pravo da protestuje dok se rezultati ne isprave ili ne raspišu novi izbori.
Odgovori