ftj napisao:Nema nista gore od tvojih postova.
Vidis tu se obostrano slazemo, isto mislim za tvoje i Vladine postove, ali ne mogu ih zabraniti sve dok ne vredjate i to je u redu, ja nisam diktator kao vas dvojica, vi bi da zabranite nekog ko ne zeli da bude deo vaseg folklora.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... k-je-mirno
„Mi smo demokratska zemlja i svako ima pravo da bude srećan ili nesrećan zbog izbornih rezultata. Zamislite kada bih ja pozvao sve svoje pristalice da idemo da slavimo", rekao je Vučić novinarima.
Prema njegovim rečima, ko ima vremena neka protestuje, a on i vlada moraju da rade. "
Znam da vam se ne svidjaju moji postovi, ali do sada su svi bili iskreni, posteni i tacni sto je najbitnije.
Imate pravo da se ljutite razumem ja sve, meni je krivo ali se ne ljutim svako od nas je imao pravo da glasa i promeni nesto, boze moj bice jos izbora.
Aj samo recite sta nije tacno bilo u mojim postovima, evo ja cu reci, nije tacno da sam pogodio procenat za AV, rekao sam da ce biti 60-65% a bilo je 55-57% videcemo za koji dan tacno. Omasio sam jer nisu svi socijalisti izasli i glasali za AV iako im je Dacic rekao, zato omasih za tih par posto.
Jel sam rekao da ce AV u prvom krugu pobediti, svi ste tvrdili da nema sanse, dakle, profesore, bolje ucite tu mladez, mozda pobedimo nekada.