Godiste 2013., nov, pun gas, pisanje po sirotinji... Carter london-sarmelseik...
Suverena drzava.1605 from the L9T47: I am instructed by Her Majesty's government of the United Kingdom to warn you that if you do not respond immediately to my orders, you will be shot down.
Verovatno je tako jer je tezi i manje osetljiv na turbulenciju.McGruja napisao:Ne osecaju se rupe toliko
Koliko li je dobar osecaj dok to izgovaras.Rakhil napisao:Suverena drzava.1605 from the L9T47: I am instructed by Her Majesty's government of the United Kingdom to warn you that if you do not respond immediately to my orders, you will be shot down.
koliko je prelep. Napravise savrsenstvo.dragan napisao:Sunce ti j.bem, sinoc gledam guflstream 6 ( registracija MUSIK) na fl450 sa groundom 530kts, iza i ispod njega se vuku a330 i b777 sporiji 60 i 50kts... Gotovo bez komponente vetra... Jeptijebem, borbeni avion...![]()
Godiste 2013., nov, pun gas, pisanje po sirotinji... Carter london-sarmelseik...
Verovatno, kao što rekoh ne putujem previše pa ne mogu da procenim. Ali da je A380 impresivan, jeste, čak i meni koga to ne zanima previše.Delija napisao:To zavisi i od toga gde sedis i od pilota.
Rakhil napisao:Kad sam bio mali, i kad su mi prvi put pricali o Laiki, isplakao se ko kisa. Cenim da tu lezi koren mog animoziteta prema Rusima