Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja kad odem u terorističku akciju obavezno zaboravim da ponesem telefon, ličnu kartu i pasoš. Ne znam kako ovi ostali bombaši ponesu sve sa sobom...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

To i jeste poenta, zele da se usaglase sa USA pravilima, a to traje tamo vec neko vreme - i Kanada takodje (za ono sto ja znam)grujicd napisao:U USA se to dešava već neko vreme. Pod obrazloženjem da još nisi ušao u zemlju, pa ni ne važe uobičajeni zakoni.
Pisali smo o tome kada je onaj Arapin uleteo kamionom u pešačku zonu u Francuskoj. Zaključili smo da verovatno nije hteo da rizikuje da ga npr. slučajno zaustavi saobraćajna policija i onda zadrži zato što nema dokumenta.Geza napisao:Ja kad odem u terorističku akciju obavezno zaboravim da ponesem telefon, ličnu kartu i pasoš. Ne znam kako ovi ostali bombaši ponesu sve sa sobom...
Takođe, kapiram da onaj ko hoće da postane mučenik ("šahid"), želi da ceo svet sazna njegovo ime. Pa da ga posle hvale u džamijama širom sveta. Zato nose dokumenta sa sobom.

Ђенерал Јанковић
A šta je sa pilotima koji su udarili u WTC? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

E to ne znam, kako je bilo?
Jesu li na kraju pouzdano utvrdili ko je bio "pilot"? Znam da se kao glavni pominjao neki Muhamed Ata i još desetak Saudijaca, ali je na spisku bilo i muslimana iz drugih zemalja, uključujući Bosnu i Hercegovinu.

Ђенерал Јанковић
Našli pasoš, neoštećen, nakon toliko vatre...
https://www.youtube.com/watch?v=V-QycTzwV7c
https://www.youtube.com/watch?v=V-QycTzwV7c

Definitivno su bili obrezani...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nekako mi logično da su imali dokumenta jer se i tada vršila kontorla.
Ali da su ih ovi našli posle preuređenja WTC-a e u to ne verujem.
Ali da su ih ovi našli posle preuređenja WTC-a e u to ne verujem.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
A, to.Geza napisao:Našli pasoš, neoštećen, nakon toliko vatre...

Za mnoge napade (terorističke ili vojne ili političke atentate), obaveštajne službe znaju unapred, ali ih dozvole jer im to iz nekog razloga odgovara. Takav je WTC, takav je verovatno ovaj napad u Rusiji, takav je bio japanski napad na Perl Harbor, takav je bio atentat na Franca Ferdinanda von Habsburg-a,

Ponekad službe imaju podatke da se nešto planira, upozore onoga ko je cilj napada, ali on to ignoriše. Primer, francuske službe koje su upozorile Kralja Aleksandra na mogućnost atentata 1934. godine i preporučile mu da makar obuče pancir prsluk, što je on odbio.
I definitivno ne jedu svinjetinu...Velja napisao:Definitivno su bili obrezani...

Ђенерал Јанковић
Ali ne kontam sta misle da ce naci na laptopu?
To mi je nekako rang Nebojse iz Beograda.
Prava sluzba zna za zlocin, pre nego sto se desi.
To mi je nekako rang Nebojse iz Beograda.
Prava sluzba zna za zlocin, pre nego sto se desi.
nikaragva napisao:Prava sluzba zna za zlocin, pre nego sto se desi.

Prava služba spreči zločin pre nego sto se desi.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Imamo i mi Prikoga:

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hteo bih sina od skoro 8 godina da odvedem da vozi karting. Citao sam da imaju neke bebi kartinge za decu do 6 godina. Sta je sa starijima ? Postoji li mogucnost da vozimo samo on I ja ? Autokomerc.