ne znam koji je prosek godina ovde na forumu ali neverovatno mi je kako skoro niko ne kapira da je politicka elita u srbiji jedan organizovani kriminalni kartel, i da se to NECE PROMENITI dosao na vlast Beli, Jankovic ili ostao Vucic. Vucic je par exellence kriminalac i doktor nauka za ostale, pokazao je to sada na izborima kad ih je lagano potukao kradjom glasova i manimpulacijom umobolnih penzionera i uslovljavanjem nejake omladine. Sef drzave je funkcija koja omogucava da se mnogo vise krade para nego sefu drzavnog preduzeca.
dusman napisao:Jutros cujem vesti na TV-u javno pred kamerama brojani glasovi u RIKu i umesto 319.000 "pokradenih" glasova izbrojase 4 slovima(cetiri) glasa koje je imao AV a ne pripadaju mu, sto je u rangu teh. greske.
Ljudi morate da shvatite da moze realno da se pokrade na teritoriji cele Srbije max 5% cak je i to mnogo ali ajde.
Nek je i toliko pokrao mada ponovno brojanje kaze suprotno opet je velika razlika.
Pogledaj ove linkove sto je Rade74 okacio pa razmisli jos jednom o ovome sto si napisao.
Ja taman pomislio - gotovi izbori, nema bota da se javi, ispunio je svoju gradjansku duznost i eto ti ga na - dobili nove duznosti i novu kolicinu sendvica
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Biračko mesto zatvoreno i glasanje zaključeno u 20h, a birački odbor završio sa radom isto u 20h, znači bilo im je dovoljno nekoliko sekundi da prebroje glasove i popune zapisnik? To bez 20-30 minuta nema šanse da se završi.