Kako se vozi u Srbiji?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Fair enough 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pazi, razlika u mentalitetu je tolika da se u prvi mah osećaš kao da si sa druge planete. Nekome to ostane problem pa ostane pogubljen doveka, a neki se prilagodimo 
Sećam se fore kad sam krenuo da studiram u BG, dolazim u Rumu i sa torbom na ramenu krećem da pređem pešački (nema semafora). Utom nailazi auto, ja već "naučen" na BG gde ti niko neće stati ako se ne baciš pred auto - zakoračim na pešački. Lik zakoči, izlazi iz auta: "crni sine, gde jurcaš hoćeš glavu da izgubiš? Ako žuriš udji, odvešću te gde treba..." Živ me blam izjeo narednih 7 dana
Poslato telepatski

Sećam se fore kad sam krenuo da studiram u BG, dolazim u Rumu i sa torbom na ramenu krećem da pređem pešački (nema semafora). Utom nailazi auto, ja već "naučen" na BG gde ti niko neće stati ako se ne baciš pred auto - zakoračim na pešački. Lik zakoči, izlazi iz auta: "crni sine, gde jurcaš hoćeš glavu da izgubiš? Ako žuriš udji, odvešću te gde treba..." Živ me blam izjeo narednih 7 dana

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Kako se vozi u Srbiji?
HahahahhVladapetr napisao: "crni sine, gde jurcaš hoćeš glavu da izgubiš? Ako žuriš udji, odvešću te gde treba..."

Послато са GT-N7100
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kad vidim VA table, vec drzim ruku na sireni i nogu na kocnici.. Od njih i Cacana nema gorih.
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jednom sam video zenu taksistu iz Panceva i parkirao sam sa strane i pomolio se bogu gresan
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja se uvek cudim kad odem u Smederevo. Obavezno me neko isece ili nesto.
Ali ne ozbiljno, imam druga u SD-u zivi kaze tamo na primer niko ne jebe pesacki i iznenadio se kad dodje u PO, posto ovde generalno dosta vozaca postuje pesacki. Mislim, debila u saobracaju ima svuda ali ima veze i koji je grad/deo Srbije sa time kako se vozi isto. 

Stara srpska izreka: beš'te slepci stižu Smederevci.
TT
TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Jel se seća neko šta znači uslovna strelica?
Imam utisak da to niko u Beogradu ne poštuje.
Pre neki dan na raskrsnici zeleno za pešake i mi krenemo da prelazimo kad pored nas prolete neki lik, on nas je sve izbegao problem je bio što je za njim išla neka ženska koja ga je pratila i zamalo nas sve pokupila. Dobro se potrudila da ukoči.
O vožnji i telefoniranju da ne pričamo.
Imam utisak da to niko u Beogradu ne poštuje.
Pre neki dan na raskrsnici zeleno za pešake i mi krenemo da prelazimo kad pored nas prolete neki lik, on nas je sve izbegao problem je bio što je za njim išla neka ženska koja ga je pratila i zamalo nas sve pokupila. Dobro se potrudila da ukoči.
O vožnji i telefoniranju da ne pričamo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kad vidim te sto pricaju mobilnim dok voze nabio bi im telefon gde sunce ne sija.
Pre neki dan zena vozi karavan neki, pozadi dete malo, ona prica na telefonu i ide znaci 10km/h. Napravila guzvu cudo. Gledam je sva onako pogubljena zvera okolo, vidi se da je ometa telefon ali nece da ga spusti. 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Одг: Kako se vozi u Srbiji?
Svaka čast! thumbupHeinz napisao:Stara srpska izreka: beš'te slepci stižu Smederevci.
TT
- Vladapetr
Jutros oko pola 8 neko u Pasatu ubio devojku kod pesackog prelaza na kruznom toku kod opstine na NBGD, bas na mestu koje smo pre neki dan komentarisali...
Poslato telepatski
Poslato telepatski
Ali kako ubio, jbt?
Kako?
Kako?
- Vladapetr
Ne znam da li je zveknuo baš na pešačkom ili malo ispred/iza. Ja sam naišao kad su je unosili u vozilo hitne pomoći, 2 policijska Punta su došla i usmeravala sve u žutu traku u tom delu.
Klinci koji su prošli 10 minuta pre mene kažu da je bila pokrivena čaršafom dok je ležala na asfaltu. Passat u levoj traci, braon-siva boja.
Tražima danas po vestima, nema ništa o tome.
EDIT: ne znam da li se razumemo, udarena je ispred stanice busa u M. Pupina, kod opštine.
Poslato telepatski
Klinci koji su prošli 10 minuta pre mene kažu da je bila pokrivena čaršafom dok je ležala na asfaltu. Passat u levoj traci, braon-siva boja.
Tražima danas po vestima, nema ništa o tome.
EDIT: ne znam da li se razumemo, udarena je ispred stanice busa u M. Pupina, kod opštine.
Poslato telepatski
Nešto pre 7.30 na kružnom toku, kod Fontane na Novom Beogradu je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena žena, S.R. pešak, od oko 48 godina, kada je na nju naleteo automobil. Ona je zadobila povredu glave, tupu porvedu desnog kolena i grudnog koša i prevezena je na VMA - rekla je za "Blic" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/516181 ... ana-na-VMA
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/516181 ... ana-na-VMA