Dueli u klasama
Re: Sajam automobila u Novom Sadu 2013
Ima više prostora za glavu na zadnjoj klupi u odnosu na CC ali to nije realno porediti a ne znam po čemu je praktičnija, po nekim sitnicama koje život znače definitivno nije jer bar tu nemci vode računa. Setih se recimo zvuka za upozorenje za rezervu koji je takav da se štrecneš. Pođeš od te sitnice preko migavaca koji automatski odrade 3 puta na jedno pipanje i onda shvatiš da japance definitivno boli uvo za te neke praktične stvari koje su standard kod nemaca.
Ne znam šta je bajato u passatovom podvozju al sigurno bolje leži i ima bolji osećaj na volanu od prethodne mazde 6(novu nisam vozio) ali to i nije toliko teško jer osećaj na volanu na (prethodnoj)mazdi 6 ne postoji. Ako je nova drastično promenjena po tom pitanju ja se izvinjavam.
Ne znam šta je bajato u passatovom podvozju al sigurno bolje leži i ima bolji osećaj na volanu od prethodne mazde 6(novu nisam vozio) ali to i nije toliko teško jer osećaj na volanu na (prethodnoj)mazdi 6 ne postoji. Ako je nova drastično promenjena po tom pitanju ja se izvinjavam.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ja sam nabrojao kapitalne stvari na prvu loptu, a sitnice nisam ni razmatrao. O veličini nema šta da se priča. Po meni, Mazda 6 je čak "neprijatno" velika, skoro dostiže klasu iznad po veličini.
Ok, da ne dužim više, da se ne bi tema splitovala uonoj papazjaniji od teme...Čoveku se sviđa više Passat CC (i meni se sviđa, ali ga ne bih kupio bez bar 250ks pod haubom...a to je samo jedna verzija, ostale su sve underpowered - namerno zbog Audija). Pošto je hteo svoj subjektivni izbor hteo da racionalizuje i podeli sa nama i da dobije potvrdu svog izbora, onda sam racionalno reagovao i demantovao ga. On će kupiti šta želi za svoje pare.
Ok, da ne dužim više, da se ne bi tema splitovala uonoj papazjaniji od teme...Čoveku se sviđa više Passat CC (i meni se sviđa, ali ga ne bih kupio bez bar 250ks pod haubom...a to je samo jedna verzija, ostale su sve underpowered - namerno zbog Audija). Pošto je hteo svoj subjektivni izbor hteo da racionalizuje i podeli sa nama i da dobije potvrdu svog izbora, onda sam racionalno reagovao i demantovao ga. On će kupiti šta želi za svoje pare.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To ima i moj ubogi Civicftj napisao:...Pođeš od te sitnice preko migavaca koji automatski odrade 3 puta na jedno pipanje...

Elem, zakazao sam test voznju CC-a za sredu, a verovatno odmah i Audi A4, pa cu izneti utiske...
@trojanac
Mozda da prebacis sve ovo tamo...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Re: AW: Sajam automobila u Novom Sadu 2013
Posle Audija odes da probas Bimmera kao ja posle A5 SB i zaboravis na polupremium 
Gesendet von meinem GT-I9505

I onda posle svega toga probas Mercedes i skapiras kako mnogi olako koriste izraz "premium" 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
I onda kada se obrne pun krug proba se neka Mazda 6 ili tkao nešto i kažeš sebi "gde sam bacao pare"... 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I onda skapiras da si trebao da uzmes Reno Latitude jer je to neprehebivo prevozno sredstvo po Moonrou
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
Mislio sam da ćeš reći Insigniu... 

Ja bih od svih osnovnih A4-orki uzeo malo napucaniji Superb. Za 25k, 2.0 tdi sa jako lepom opremom. Jos je taman dosao FL...
al to sam samo ja...
al to sam samo ja...
- Day Walker
Jest pa da me Laki i Floyd odmah metnu u top.. Jer je to kanta autostarac vujadin napisao:Mislio sam da ćeš reći Insigniu...

Znam da se Deliji svidja, samo mu je prostor skucen i neodgovarajuci.
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
Između Passata CC sa 140ks i Insignie biturbo dizel u najboljoj opremi sa 195ks i ne bih se mislio 2 sekunde.
Re: AW: Sajam automobila u Novom Sadu 2013
Ma nije kanta...to je samo OpelDay Walker napisao:Jest pa da me Laki i Floyd odmah metnu u top.. Jer je to kanta autostarac vujadin napisao:Mislio sam da ćeš reći Insigniu...

@Starac
Pa jel Mazdu ili Opel?
Poslednja izmena od Floyd u 21 Okt 2013, 17:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- starac vujadin
Floyd, između Mazde 6 i Insignie bih uzeo Insigniu. Kompaktnija mi je, lepša i jača, a za te pare mogao bih da napakujem i 4x4...ta je malo skuplja, ali bih komepnzovao sa jeftinijom registracijom.