Pa ovde samo na glavnom bulevaru ima oko 10 cm snega!!!!

Nisam se setio da slikam BG i SM pa da vidite razliku.
Auto-put je odličan. Putovali smo oko 90-100 km/h sa kombijem.
Evo i ilustracijeFloyd napisao:Laki021 napisao:swemir napisao:laza, floyd, zanima me da li se sole putevi u svajscarskoj?
vidjao sam sljunak i razne fore na zapadu, pa me zanima sta se radi u svici, posebno jer imaju dosta snega...
izgleda da smo mi i jos poneki ostali na teskm solju i natrijum hloridom...
Pazi, nesto bacaju, al ne znam sta to bacaju. Sta god da je mnogo je dobro jer na ispod -15 nije led na putu nego vodaTakodje auto mi je sav beo posle voznje.
Pa po nekim delovima kuda sam vozio teorije nema da krenu sa letnjim - posto ne proklizavaju vec normalno krecu i sve ostalo, zakljucak se sam namece. Komsija sa novim Aveom i letnjim gumama svigde se klize - znam kako izgleda kad kreces sa letnjim ili zimskim...Sloba napisao:Svaka čast kada u saobraćaju vidiš ko ima zimske, a ko letnje gume.
kalcijum-hlorid? I meni je takav auto, posipali su ga po novom mostu i auto-putu..Floyd napisao: Evo i ilustracije![]()
Danas sam takodje jedva upalio auto, iz 2x posle jedno 6-7s verglanja. Kao sto sam rekao prosle nedelje sam palio na po'kljuca na -10, -13, a danas -10c a opet tesko kao i juce na Divcibarama. Veceras reko ajde da prekontrolisem grejace, jer mi je bas bilo cudno sto toliko vergla na -10 a posle ceo dan pali na po'kljuca, da bih posumnjao na motor ili nesto slicno. Imao sam sta da vidim, prvi grejac pipnem zicom nista, drgi nista, treci baci varnicu, cetvrti do kojeg sam dolazio h vremena, jer sam morao da skidam nosac filtera goriva koji se nekim cudom drzi na 5 srafovadag81 napisao: Jutros sam na Divcibarama jedva upalio auto, neki kazu da je bilo -24c. Sta je bilo ne znam, verglao je normalno, ali nije mogao da sastavi, sastavljao je onako u prekidu kao da hoce da upali ali nece da prihvati. Prva 3x sam verglao par sekundi(2-3) sve mislici upalice, jer kao sto sam rekao nije bio mrtav, vec prihvata ali ne da da sastavi. Onda sam 4x verglao sigurno 5-6s, i na kraju sam popizdeo i verglao 10ak sekundi i tad je nekako sastavio uz oblak dima. Sta je bilo ne znam, u naftu sam sipao neki aditiv do -25 Krusevacki, da li je zaledilo gorivo ne znam, ja kontam da je to. Da li mozda neki grejac ne radi, opet mi je cudno jer na -13c kad ne prelazi nocu pali na pola kljuca. Da je motor opet kontam ne bi palio na -13c kao da je vruc.
.