Ima zamenski valjda za oko 200-250.
Mada kao taj nije za preporuku.
Folcika kvalitet jbg

Uff mnogo, ali očekivano za cene rada pre svega na zapadu.Ivan napisao:Imao sam racun na 700e za egr i rad na alfi 159 sto sam uvezao.
Sredjuje covek u NSu za 120-150e i nemas vise problem. Skini, posalji i resicemo ti.TeaseR napisao:Moze li negde da se kupi originalni EGR ventil sem u ovlascenom? Znaci da ne bude neka kineska kopija ili sta vec.
Poljski proizvodjac, nema veze s kinezima. Po serijskom broju ovaj je Johnson Controlls samo bez nalepnice, posto oni recimo prave za njih itd
I jeste kineski po poreklu robe, Polcar je trgovinska firma na veliko kao što je ranije bio Unix madajrski kod nas poznati.
Cuo sam od jednog lika da ako uzmem deo od dobavljaca na primer, sa sve fiskalnim, da ne moze bilo koji majstor da ugradi i da se ostvari garancija. Navodno treba pecat firme koja ugraduje deo. Da li je to istina ili je dovoljno da imam fiskalni koji po zakonu treba da daje 2 godine garancije?cozmo napisao: 17 Dec 2019, 15:16Poljski proizvodjac, nema veze s kinezima. Po serijskom broju ovaj je Johnson Controlls samo bez nalepnice, posto oni recimo prave za njih itd![]()
Buraz sve proveri, sta ces.
@TeaseR
Ovo je za moj Pezo, cene su od 100 do 230 evra, 100 kinezi, 150 do 200 OEM, Pirburg, Polcar, Johnson Controlls, Marelli, a Valeo 230... neki zacepe i 250, ali je 220 do 230...
Najbitnija je garancija sa fiskalnim na 24 meseca, ostalo koga zanima, radice poso bolje od starog. P.S. za kineze nema garancije.
Da sam oterao u servis, ugradili bi kineza za 300e. Sto procentno. Ovako znam koji sam deo kupio, plus garancija.