TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Hvala!
Inače, marka je Zanussi, pogledaću tip kad budem u blizini, pa ću ti se javiti na pp.

Ђенерал Јанковић
Moze li mi neko odgpvoriti na sledece pitanje?
Pre par meseci mi se pokvarila masina za ves Gorenje. Zamenili su taj deo momci iz ovlascenog servisa. Iako nije u garanciji masina. Ali me zanima kako. Na originalni deo koji su oni doneli i ugradili daju samo 6 meseci garanciju? Da li da saljem dopis u gorenje beograd ili sloveniju ili je to normalno? Meni to deluje prekratko.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Pre par meseci mi se pokvarila masina za ves Gorenje. Zamenili su taj deo momci iz ovlascenog servisa. Iako nije u garanciji masina. Ali me zanima kako. Na originalni deo koji su oni doneli i ugradili daju samo 6 meseci garanciju? Da li da saljem dopis u gorenje beograd ili sloveniju ili je to normalno? Meni to deluje prekratko.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Cekaj,popravili ti masinu i ako nije bila u garanciji,a ti bi onda da ih pljunes u fabrici za to sto su ti dali 6 meseci garanciju na deo koji si inace trebao da platis,a oni ti poklonili sa sve cenom rada?
Pa ja bih te ustrojio
To me podseca na one situacije u saobracaju gde ja svirnem coveku koji me isekao i za malo udario,a on onda mene jos napusi sto sam mu svirao da me ne bi udario...
Pa ja bih te ustrojio

To me podseca na one situacije u saobracaju gde ja svirnem coveku koji me isekao i za malo udario,a on onda mene jos napusi sto sam mu svirao da me ne bi udario...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne bre, vec sam platio i izlazak na teren i deo. Sta me odmah koji qrac napadas?!?! Nego mene buni da je samo 6 meseci garancija na deo koji je originalan, po njima i koji su oni strucno ugradili.
Izvini za "napad",nisam znao da si toliko osetljiv...
Procitaj svoj post,pa mi reci da zvuci kao da si jednostavno zvao servis i platio popravku...
Moja reakcija je bila vezana za takvo tumacenje tvog konfuznog posta i pokusaj da ti kazem da je bas odvratno sa tvoje strane ako to uradis...
Procitaj svoj post,pa mi reci da zvuci kao da si jednostavno zvao servis i platio popravku...
Iskreno,ja cenim da ce svako to protumaciti kao da tebe zanima kako su oni zamenili taj deo i ako nije u garanciji i da te jos dodatno zanima da li je standardna garancija za zamenjeni deo 6 meseci ili duza...sebekkg napisao:Pre par meseci mi se pokvarila masina za ves Gorenje. Zamenili su taj deo momci iz ovlascenog servisa. Iako nije u garanciji masina. Ali me zanima kako.
Moja reakcija je bila vezana za takvo tumacenje tvog konfuznog posta i pokusaj da ti kazem da je bas odvratno sa tvoje strane ako to uradis...
Bez obzira, ali malo se kontrolisi, jer nije stvarno lepo napisati da bi me ustrojio
. I sada kada sam lepo napisao post, mozes li mi reci da li je ok garancija od 6 meseci ili nije? Na originalni deo koji sam PLATIO,a platio i dolazak na teren i ruke?
Jer u skodinom servisu kada mi je crkao neki elektronski deo za prekidace klime. Majstor je rekao da taj deo sa njihovom ugradnjom ima 2 godine garancije, a ako sam zamenim onda 6 meseci.

Jer u skodinom servisu kada mi je crkao neki elektronski deo za prekidace klime. Majstor je rekao da taj deo sa njihovom ugradnjom ima 2 godine garancije, a ako sam zamenim onda 6 meseci.
Pa dobro,svaka ti cast ako si to bukvalno shvatio...
Mislio sam da bih ja popizdeo da meni takvo nesto uradis...
Da,to je standardno za vecinu delova i ne zavisi od servisa,tako da oni nemaju razloga da ti daju manju garanciju,jer njima ni iz dzepa,ni u dzep...
To jest,nemaju dovoljne koristi da bi rizikovali gubitak licence...
Mislio sam da bih ja popizdeo da meni takvo nesto uradis...
Da,to je standardno za vecinu delova i ne zavisi od servisa,tako da oni nemaju razloga da ti daju manju garanciju,jer njima ni iz dzepa,ni u dzep...
To jest,nemaju dovoljne koristi da bi rizikovali gubitak licence...
pa mene nervira sto su mi taj deo menjali 2 puta, i to jednom naplatili. Onda opet crkao nakon 2 meseca, pa onda menjali u garanciji. E sad vec treci put crkava, taman sto je proslo desetak dana nakon tih 6 meseci inicijalnih. Mislim da je jos nesto problem. A ako jeste, zasto pri konstatovanju kvara nisu i to zamenili da ne kupujem 5 puta isti deo. Jer su sigrno imali tih istih problema sa tim tipom masine.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pricali su o Zakonu o zastiti potrosaca i garancijama na delove, cak u u SATu. Tacno pise kolika garancija mora biti na kupljeni rezervni deo. Sada ne bih da licitiram, niti imam vremena(sa telefona) da trazim i listam Zakon, ali baci pogled, mora da je jasno (cak i u Srbiji
) navedeno.
TT

TT
Kupis Sony televizor i dobijes telefon Xperia Z
Naisao sam u novinama na promociju kupis televizor i dobijes telefon. Nije nagradna igra vec se za svaki kupljeni TV dobije telefon.
Model televizora je W9 a evo i cele vesti:
http://www.mondo.rs/a588465/Mob-IT/Vest ... oklon.html
E sad, dve stvari, jednu kazem drugu pitam
1. Nisam glup da kupim tv zbog telefona nego svakako kupujem nov TV pa taman mogu i da dobijem telefon. Da hocu samo telefon uzeo bih samo njega
2. Razlog zasto postavljam temu: Kakav je ovaj televizor naspram konkurencije? Da li je isti kao oni u kom slucaju bih uzeo zbog telefona gratis ili ako je losiji da ga ne uzimam?
Ovaj model je u pitanju... http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... abaep.html
Model televizora je W9 a evo i cele vesti:
http://www.mondo.rs/a588465/Mob-IT/Vest ... oklon.html
E sad, dve stvari, jednu kazem drugu pitam

1. Nisam glup da kupim tv zbog telefona nego svakako kupujem nov TV pa taman mogu i da dobijem telefon. Da hocu samo telefon uzeo bih samo njega

2. Razlog zasto postavljam temu: Kakav je ovaj televizor naspram konkurencije? Da li je isti kao oni u kom slucaju bih uzeo zbog telefona gratis ili ako je losiji da ga ne uzimam?
Ovaj model je u pitanju... http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... abaep.html
Danas je tesko da me neki gadget odusevi, ali evo jednog koji je za mene pravo osvezenje i bas me je prijatno iznenadio:
http://uk.jbl.com/jbl-mobile2-uk/#_jbl-charge-blue-

Dakle u pitanju je prenosni bluetooth zvucnik, velicine limenke piva...
Izuzetno kvalitetne, cvrste robusne izrade, sto je prava retkost danas...
I na kraju, za jednu limenku, fantasticno dobro svira
Idealan za plazu, rostilj i slicne prilike.
Povrh svega, po potrebi moze da dopunjava telefone i sl, posto mu baterija ima 6000mAh i ima USB izlaz za napajanje drugih uredjaja...
http://uk.jbl.com/jbl-mobile2-uk/#_jbl-charge-blue-

Dakle u pitanju je prenosni bluetooth zvucnik, velicine limenke piva...
Izuzetno kvalitetne, cvrste robusne izrade, sto je prava retkost danas...
I na kraju, za jednu limenku, fantasticno dobro svira

Povrh svega, po potrebi moze da dopunjava telefone i sl, posto mu baterija ima 6000mAh i ima USB izlaz za napajanje drugih uredjaja...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Odlično deluje, vidim da to furaju neki poznanici dok vezbamo na šipkama i super je rstva
. Koliko košta?
Sent from my Skate using Tapatalk 2

Sent from my Skate using Tapatalk 2
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
U kancelariji imamo JamBox, doneo ga kolega iz Amerike, odlicna stvar, zvuk neverovatno cist.
https://jawbone.com/speakers/jambox/overview

https://jawbone.com/speakers/jambox/overview

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!