TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od snork »

Hvala! :pivo: Inače, marka je Zanussi, pogledaću tip kad budem u blizini, pa ću ti se javiti na pp.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

OK
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Moze li mi neko odgpvoriti na sledece pitanje?

Pre par meseci mi se pokvarila masina za ves Gorenje. Zamenili su taj deo momci iz ovlascenog servisa. Iako nije u garanciji masina. Ali me zanima kako. Na originalni deo koji su oni doneli i ugradili daju samo 6 meseci garanciju? Da li da saljem dopis u gorenje beograd ili sloveniju ili je to normalno? Meni to deluje prekratko.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od Saša »

Čini mi se da je to sasvim uobičajena garancija.

Tapatalk
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Cekaj,popravili ti masinu i ako nije bila u garanciji,a ti bi onda da ih pljunes u fabrici za to sto su ti dali 6 meseci garanciju na deo koji si inace trebao da platis,a oni ti poklonili sa sve cenom rada?
Pa ja bih te ustrojio :bokser:

To me podseca na one situacije u saobracaju gde ja svirnem coveku koji me isekao i za malo udario,a on onda mene jos napusi sto sam mu svirao da me ne bi udario...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Ne bre, vec sam platio i izlazak na teren i deo. Sta me odmah koji qrac napadas?!?! Nego mene buni da je samo 6 meseci garancija na deo koji je originalan, po njima i koji su oni strucno ugradili.
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Izvini za "napad",nisam znao da si toliko osetljiv...
Procitaj svoj post,pa mi reci da zvuci kao da si jednostavno zvao servis i platio popravku...
sebekkg napisao:Pre par meseci mi se pokvarila masina za ves Gorenje. Zamenili su taj deo momci iz ovlascenog servisa. Iako nije u garanciji masina. Ali me zanima kako.
Iskreno,ja cenim da ce svako to protumaciti kao da tebe zanima kako su oni zamenili taj deo i ako nije u garanciji i da te jos dodatno zanima da li je standardna garancija za zamenjeni deo 6 meseci ili duza...

Moja reakcija je bila vezana za takvo tumacenje tvog konfuznog posta i pokusaj da ti kazem da je bas odvratno sa tvoje strane ako to uradis...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Bez obzira, ali malo se kontrolisi, jer nije stvarno lepo napisati da bi me ustrojio :glavomuzid: . I sada kada sam lepo napisao post, mozes li mi reci da li je ok garancija od 6 meseci ili nije? Na originalni deo koji sam PLATIO,a platio i dolazak na teren i ruke?

Jer u skodinom servisu kada mi je crkao neki elektronski deo za prekidace klime. Majstor je rekao da taj deo sa njihovom ugradnjom ima 2 godine garancije, a ako sam zamenim onda 6 meseci.
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa dobro,svaka ti cast ako si to bukvalno shvatio...
Mislio sam da bih ja popizdeo da meni takvo nesto uradis...

Da,to je standardno za vecinu delova i ne zavisi od servisa,tako da oni nemaju razloga da ti daju manju garanciju,jer njima ni iz dzepa,ni u dzep...
To jest,nemaju dovoljne koristi da bi rizikovali gubitak licence...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

pa mene nervira sto su mi taj deo menjali 2 puta, i to jednom naplatili. Onda opet crkao nakon 2 meseca, pa onda menjali u garanciji. E sad vec treci put crkava, taman sto je proslo desetak dana nakon tih 6 meseci inicijalnih. Mislim da je jos nesto problem. A ako jeste, zasto pri konstatovanju kvara nisu i to zamenili da ne kupujem 5 puta isti deo. Jer su sigrno imali tih istih problema sa tim tipom masine.
Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pricali su o Zakonu o zastiti potrosaca i garancijama na delove, cak u u SATu. Tacno pise kolika garancija mora biti na kupljeni rezervni deo. Sada ne bih da licitiram, niti imam vremena(sa telefona) da trazim i listam Zakon, ali baci pogled, mora da je jasno (cak i u Srbiji :D) navedeno.

TT
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Kupis Sony televizor i dobijes telefon Xperia Z

Post od AcaKayak »

Naisao sam u novinama na promociju kupis televizor i dobijes telefon. Nije nagradna igra vec se za svaki kupljeni TV dobije telefon.

Model televizora je W9 a evo i cele vesti:

http://www.mondo.rs/a588465/Mob-IT/Vest ... oklon.html

E sad, dve stvari, jednu kazem drugu pitam :D

1. Nisam glup da kupim tv zbog telefona nego svakako kupujem nov TV pa taman mogu i da dobijem telefon. Da hocu samo telefon uzeo bih samo njega :)

2. Razlog zasto postavljam temu: Kakav je ovaj televizor naspram konkurencije? Da li je isti kao oni u kom slucaju bih uzeo zbog telefona gratis ili ako je losiji da ga ne uzimam?

Ovaj model je u pitanju... http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... abaep.html
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Danas je tesko da me neki gadget odusevi, ali evo jednog koji je za mene pravo osvezenje i bas me je prijatno iznenadio:

http://uk.jbl.com/jbl-mobile2-uk/#_jbl-charge-blue-

Slika

Slika

Slika

Dakle u pitanju je prenosni bluetooth zvucnik, velicine limenke piva...
Izuzetno kvalitetne, cvrste robusne izrade, sto je prava retkost danas...

I na kraju, za jednu limenku, fantasticno dobro svira :) Idealan za plazu, rostilj i slicne prilike.
Povrh svega, po potrebi moze da dopunjava telefone i sl, posto mu baterija ima 6000mAh i ima USB izlaz za napajanje drugih uredjaja...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Odlično deluje, vidim da to furaju neki poznanici dok vezbamo na šipkama i super je rstva :) . Koliko košta?

Sent from my Skate using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

U kancelariji imamo JamBox, doneo ga kolega iz Amerike, odlicna stvar, zvuk neverovatno cist.

https://jawbone.com/speakers/jambox/overview

Slika
Odgovori