vrlo je moguce da problematican procesor. proveri da li su sve iglice na njemu ok. i ako je neka iskrivljena i malo, onda je to problem, da dize brzo temperaturu. a pod 2. vidi da li si mozda lepo stavio term pastu, i odradi CMOS reset, sto ti rekose, da izvadis bios bateriju. to ce sigurno resiti problem,ako je sve ok sa procesorom.
Ogi napisao:Sredio sam ovaj netbook sa kojim sam imao problem. Instalirao sam Win7 x86 i radi mnogo brze nego sugavi Starter sa kojim je dosao.
Netbook je zakon!
pa normalno rodjace, sad samo jos skini win8, i ubaci njega, pa nek netbook poletiiiiii
methane.master napisao:Uhhh to bi stvarno bila stativa Nego da nije napajanje preslabo za taj procesor?
E, da, dobro pitanje. Tj. ne verujem da je napajanje preslabo, ali da li je spojen onaj dodatni +12V konektor koji ide blizu samog procesora? Neki sa jednim jezgrom su lepo radili i bez njega (tj. bilo im je dovoljno napajanje sa širokog konektora koji u svakom slučaju mora da se spoji na ploču), dok noviji ne mogu.
Treba mi hitno odgovor na jedno pitanje.
Da li Wordov dokument koji je kucan na Win XP moze da otvori neko ko ima Win 7? Office na XP-u je 2003 a na win 7 ne znam iz koje godine je.
Nesto mi se mota po glavi da ima neke razlike ali nisam siguran, a ne smem da rizikujem sa tim stvarima.
Kuzmanovic napisao:Treba mi hitno odgovor na jedno pitanje.
Da li Wordov dokument koji je kucan na Win XP moze da otvori neko ko ima Win 7? Office na XP-u je 2003 a na win 7 ne znam iz koje godine je.
Nesto mi se mota po glavi da ima neke razlike ali nisam siguran, a ne smem da rizikujem sa tim stvarima.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Uvek su noviji programi kompatibilni sa starijim. Obrnut slucaj obicno ne funkcionise. Office od verzije 2007 dokumente po defaultu cuva u *docx formatu. Ja to odmah promenim cim instaliram mladji office jer uglavnom stvara vise problema nego sto koristi.