!GOR napisao:Bilo bi lepo kad bi Milos posetio temu, cini mi se da je pre pomracenja foruma pisao da negde u BG-u imaju da se ugrade one zelenkaste folije
@NeXT
Svi mehurići koje spominješ i ono na zadnjoj šoferci što nije odmah leglo, legne u roku od recimo 3 dana, a ono što se vidi samo pri zagledanju traje malo duže ali MENI je sve leglo, pritom sam radio na baš niskim temperaturama, pa i to utiče. Meni nisu isflekali ništa...
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
E, iskreno, nisam ni stigao da pogledam sve detaljno. Em je sra*e vreme, em sam nesto bolestan.... Cim bude neki zrak sunca, opracu auto, pa cu da vidim. Za sada nisam primetio neke probleme, osim na vozacevom prozoru su gornju ivicu malo odfikarili pred kraj. Nije ravna linija do kraja, vec je nesto pre kedera malo pobegao skalpel i skinuo vise nego sto treba.
Koliko procenata je najblaza (lumar) varijanta zatamljenja? Nesto se razmisljam na capturu. Nazad su crna stakla a napred ona klasicna zelena pa samo da uklopim nijansu.
Koje gradacije postoje?
Vise mi je zbog vizuelnog efekta. Nisam ljubitelj jako zatamljenih stakala a i mislim da bi mi prejako zatamljenje smetalo zbog vida..