Ne brže od života!
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Realno sreca moja da sam kretao sa semafora i tek poceo da ubrzavam, odmah se malo poprecio i upalio sva cetiri migavca da ga neko ko ide iza mene ne odvali. Vratio se covek u rikverc, usao u svoj deo i nastavio da vozi 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Danas sam bio na aerodromu da sačekam drugaricu sa malim detetom, vratili se sa letovanja. Mogla je i taksijem, ali sam zamoljen da ih ja vozim, uz obavezno korišćenje sedišta. Bez namere da ulazim u diskusiju koliko je to neophodno, jer voze se ljudi svakako i može se tih par kilometara i bez sedišta. Može, naravno. Ali evo i konkretan primer da je neophodno da dete bude UVEK u sedištu, a putnici UVEK vezani.
U povratku sa aerodroma, nismo odmakli ni 100 metara na glavnom putu, kad ono kolona. Šta li se desilo? Pretpostavili smo da je reč o nekoj saobraćajnoj nezgodi, ali smo se neprijatno iznenadili videvši Jugo poprečen u desnoj traci, sateran do pola otpozadi. Nisam bio u prilici da slikam, niti pažljivije pogledam, ali sam video da se taksista sa Passatom zakucao u Juga. Kako se našao ispred njega ne znam. Bilo je nekoliko ljudi stajalo sa strane, pa nisam mogao da povežem ko je iz kog auta, pritom je još jedan auto stajao sa strane. Video sam i neko dete, a čini mi se da sam video na zadnjem sedištu Juga dečije sedište. Nadam se da niko nije teže povređen, a šteta je prilično velika. Kako je Jugo izgledao na prvi pogled, reklo bi si da pozadi ima sigurno povređenih.
U povratku sa aerodroma, nismo odmakli ni 100 metara na glavnom putu, kad ono kolona. Šta li se desilo? Pretpostavili smo da je reč o nekoj saobraćajnoj nezgodi, ali smo se neprijatno iznenadili videvši Jugo poprečen u desnoj traci, sateran do pola otpozadi. Nisam bio u prilici da slikam, niti pažljivije pogledam, ali sam video da se taksista sa Passatom zakucao u Juga. Kako se našao ispred njega ne znam. Bilo je nekoliko ljudi stajalo sa strane, pa nisam mogao da povežem ko je iz kog auta, pritom je još jedan auto stajao sa strane. Video sam i neko dete, a čini mi se da sam video na zadnjem sedištu Juga dečije sedište. Nadam se da niko nije teže povređen, a šteta je prilično velika. Kako je Jugo izgledao na prvi pogled, reklo bi si da pozadi ima sigurno povređenih.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja sam danas kod skretanja za Jabucki rit video mrtvog coveka, vozio neki prdavac motor i poginuo na licu mesta, ima vest na B92. Sudario se sa autom.
Da se nesreća može desiti uvek i to bez izuzetka je mnogo puta potvrđeno.
Način na koji sam ja pao sa motora je samo još jedan primer.
Uglavnom, pratim ja druga koji je bio kod mene i dok on stavlja kacigu ja sedam na njegov Beverly 500 i pošto se on dopisuje sa ženom krećem da obrnem krug. Posle dvadeset metara smislim da ipak neću u saobraćaj jer je tuđ motor, jer sam u papučama, jer je noć... stajem i krećem da napravim polukružno. Svaki motor prilikom polukružnog se naginje i ja shvatam da imam upalu mišića u nogama i da će mi motor pasti. Kako bih to sprečio pokušavam da izvršim pritisak na desnu ručicu da bi ga ispravio i tada, ni dan danas ne znam kako i zašto, dajem gas. Motor se propinje, ja pokušavam da ukočim međutim padamo i ja i motor. Oderem nogu, udarim lakat, udarim rebra o ivičnjak i glavom nabodem neki plakar koji je neko izneo do kontejnera. Epilog je takav da mi je noga još uvek zavijena.
Pitanje je kako bih prošao da je plakar bio 20 cm bliže mestu pada ili da sam udario u ivicu plakara...
U suštini sam pao dok je motor kretao iz mesta (skoro stajao), na 20 metara od kuće, a mogao sam da prođem baš gadno.
Da mi je neko rekao da ću, ja koji motore vozim 25 godina, pasti tako glupo rekao bih mu da je lud, ali eto dešava se.
Način na koji sam ja pao sa motora je samo još jedan primer.
Uglavnom, pratim ja druga koji je bio kod mene i dok on stavlja kacigu ja sedam na njegov Beverly 500 i pošto se on dopisuje sa ženom krećem da obrnem krug. Posle dvadeset metara smislim da ipak neću u saobraćaj jer je tuđ motor, jer sam u papučama, jer je noć... stajem i krećem da napravim polukružno. Svaki motor prilikom polukružnog se naginje i ja shvatam da imam upalu mišića u nogama i da će mi motor pasti. Kako bih to sprečio pokušavam da izvršim pritisak na desnu ručicu da bi ga ispravio i tada, ni dan danas ne znam kako i zašto, dajem gas. Motor se propinje, ja pokušavam da ukočim međutim padamo i ja i motor. Oderem nogu, udarim lakat, udarim rebra o ivičnjak i glavom nabodem neki plakar koji je neko izneo do kontejnera. Epilog je takav da mi je noga još uvek zavijena.
Pitanje je kako bih prošao da je plakar bio 20 cm bliže mestu pada ili da sam udario u ivicu plakara...
U suštini sam pao dok je motor kretao iz mesta (skoro stajao), na 20 metara od kuće, a mogao sam da prođem baš gadno.
Da mi je neko rekao da ću, ja koji motore vozim 25 godina, pasti tako glupo rekao bih mu da je lud, ali eto dešava se.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
I da si nosio kacigu, ne bi slomio plakar.
A lepo reci ljudima da si ustvari hteo da preskočiš kontejner. Čuo si da je neki užičanin isto pokušao, ali nije uspeo, pa se ti okuražio.

A lepo reci ljudima da si ustvari hteo da preskočiš kontejner. Čuo si da je neki užičanin isto pokušao, ali nije uspeo, pa se ti okuražio.

Posetite www.garaza.rs !
Lagao bih kada bih rekao da se nisam nasmejao kada sam zamislio ovu scenu.paja napisao:ni dan danas ne znam kako i zašto, dajem gas. Motor se propinje, ja pokušavam da ukočim međutim padamo i ja i motor.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nije bilo baš ispred kuće. Bilo je na pola puta do kafane.
Smejem se i ja svaki put kad pričam, a slušaoci kukaju, ali sam namerno pisao u malo ozbiljnijem tonu zbog teme. Inače papuče mi nisu spale
Trojke da sam nosio kacigu možda bih ga i slomio, ovako ništa. Realno sa glavom sam imao najviše sreće. Jesam udario u taj plakar, ali jedva. Tu nije bilo nikakvih posledica.

Trojke da sam nosio kacigu možda bih ga i slomio, ovako ništa. Realno sa glavom sam imao najviše sreće. Jesam udario u taj plakar, ali jedva. Tu nije bilo nikakvih posledica.
Veceras su se onako muski zveknuli na raskrsnici kod Usca...
Inace u gradu je u 11 uvece bio neopisiv haos zbog zatvorene gazele...
Inace u gradu je u 11 uvece bio neopisiv haos zbog zatvorene gazele...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Samo da se zapljunem da sam ziv stigao iz CG, a ontopic, naleteo sam prvo na krdo koza U TUNELU, pa onda na odron zapaljenog kamenja. Fala bogu sto sam bio pazljiv pa sve eskivirao, ali bilo gusto...
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Kakvo je to zapaljeno kamenje?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa to ti je Crna Gora, tamo i kamen gori... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Nek si ti nama stigao živ i zdrav, a Focus odradio svoj deo posla kako treba. 

Posetite www.garaza.rs !
"Gori more, tope se planine"Ogi napisao:Pa to ti je Crna Gora, tamo i kamen gori...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kucao sam post u 3 ujutro, imajte milosti
Posle mosta na Djurdjevica Tari se zapalila suma iznad puta, pretpostavljam da je to i pokrenulo odron. Uglavnom, put je bio zasut mesavinom kamenja koje se pusi i busenja trave koja tinja, veoma biblijska scena. Ispred mene isao neki sluzbeni Punto koji je dobro potkacio vece komade, ja sam imao vremena da zakocim. Posle prijavio prvoj patroli, valjda su nekoga iscimali da raskloni.
Koze su bile vece cimanje posto ne reaguju bas najbolje na sirenu u tunelu, citaj: zalede se u mestu. Vrlo zajebano da stojis u tunelu i gurkas kozu da se skloni, a sve zveras u retrovizor ko ce da te pokupi.

Posle mosta na Djurdjevica Tari se zapalila suma iznad puta, pretpostavljam da je to i pokrenulo odron. Uglavnom, put je bio zasut mesavinom kamenja koje se pusi i busenja trave koja tinja, veoma biblijska scena. Ispred mene isao neki sluzbeni Punto koji je dobro potkacio vece komade, ja sam imao vremena da zakocim. Posle prijavio prvoj patroli, valjda su nekoga iscimali da raskloni.
Koze su bile vece cimanje posto ne reaguju bas najbolje na sirenu u tunelu, citaj: zalede se u mestu. Vrlo zajebano da stojis u tunelu i gurkas kozu da se skloni, a sve zveras u retrovizor ko ce da te pokupi.