Preporuke za sve i svašta
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Preporuke za sve i svašta
Kod nas koliko vidim 20-30 eura, na aliekspresu oko 10-12$.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel ima neko preporuku za neki diktafon ili slično za snimanje zvuka?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
Ja imam neki stari Olympus sa kaseticom, svojevremeno mi je savršeno služio. Ima aktivaciju glasom pa nije trošio bespotrebno traku, recimo, i još neke štoseve. Pogledaj neki od njihovih novijih digitalnih, ta firma je glavna na tom polju. Ima ih po ovim prodavnicama fotoaparata i druge tehnike. Mada, za neke "jednokratne varijante" može i svaki noviji telefon da ti to solidno odradi. 
Tapatalk

Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Imam i ja negde neki sa kaseticom, možda samo jednom korišćen. Mislim da je sprava potpuno anahrona pored telefona i novijih diktafona koji snimaju na kartice.
Širim haos!
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja negde zagubio kaseticu, inače bih ga ponudio da se posluži ako mu treba za nešto "kratkotrajno", a čisto sumnjam da se može negde naći. Prošlo je skoro 14 godina otkako sam to kupio i koristio neko vreme. 
Tapatalk

Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Grujiću, ako nađeš nešto kvalitetno i dobro, napiši ovde ili na pp, treba i meni neki dobar kvalitetan uređaj koji može da snima sa malo veće udaljenosti, tipa 2-5 metara.
U ovom trenutku ne pitam koliko košta...
U ovom trenutku ne pitam koliko košta...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grujic
- Moderator
Kasetica mi nikako ne odgovara, samo elektronski, e sad ja sam mislio da se to i dalje zove diktafon
Na duže bi mi trebalo, videću da li ću naći nešto pa javljam

Na duže bi mi trebalo, videću da li ću naći nešto pa javljam
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Imali smo u kacelariji jedan Olympus diktafon, ili kako se kaze, sa internom memorijom.
Imamo ga jos uvek, samo je pitanje gde se nalazi
super je snimke pravio, ali ne znam do koje udaljenosti je OK kvalitet. Sada se ne secam ni u kom je formatu snimao. Znam da se ocas posla prebaci na racunar. Bas cu ga potraziti i istestirati, ako se setim.
Imamo ga jos uvek, samo je pitanje gde se nalazi

super je snimke pravio, ali ne znam do koje udaljenosti je OK kvalitet. Sada se ne secam ni u kom je formatu snimao. Znam da se ocas posla prebaci na racunar. Bas cu ga potraziti i istestirati, ako se setim.
Pogledaj i MP3 plejer, imam neki koji ima ugradjen mikrofon (kao i zvuncik) i tu funkciju snimanja a memorise u internu memoriju ili mem karticu.
- Grujic
- Moderator
Da da, to bi mi bilo čak zgodnije 

- Saša
Olympus je prava firma za takve stvari, a gledao sam ranije i neke modele koji su imali i vidno izbačene tzv. usmerene mikrofone, takav neki bi ti super legao. To snima i sa više metara bez ikakvih problema. U stvari ne znam za šta ti treba, odnosno kakav kvalitet snimka očekuješ. Meni je onaj pomenuti koristio prilikom kakvog intervjua ili slično, da ne moram da pišem i hvatam beleške, a tu kvalitet zvuka nije presudan, dovoljno je da se razgovetno čuje glas sagovornika. 
Tapatalk

Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mrzi ga da sluša predavanja, nego muva koleginice na faksu, pa oće da snima predavanja i sluša posle. Nema šta drugo da bude. 

Posetite www.garaza.rs !
Sa jednom je već gledao venčanice po Užicu. Ako ga ta ista uhvati da mu luta pogled na predavanju Jovan će postati Jovana. 

- Grujic
- Moderator
To je bilo tvoje maslo 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Oćeš da ti poručimo kamericu za kola od kineza? Snima i ton. Može i za kola, za predavanje, za xxx uradke....trojanac napisao:Mrzi ga da sluša predavanja, nego muva koleginice na faksu, pa oće da snima predavanja i sluša posle. Nema šta drugo da bude.

Širim haos!