Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ma nema sanse da se spoji telefon. Cak sam skinuo i neki HTC sync program koji je automatski pronasao drivere instalirao ih i opet ne prepoznaje telefon. Inace vidim da je to cest problem, ali kod mene nijedno resenje ne pali.
Ajd javim ti jos za telefon, posto nemam odmah da dodam za novi, ispod 200-220e ga ne bih dao posto nema tragova koriscenja.
Ajd javim ti jos za telefon, posto nemam odmah da dodam za novi, ispod 200-220e ga ne bih dao posto nema tragova koriscenja.
A sto ga ne spojis na drugom kompu?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ma gotovo je sad, nemam vise zivaca, jednostavno ne ide i kraj. Gledao sam sinoc snimke rada iPhone-a. Stvarno se vidi da je dosta brzi. Ima sve sto mi treba, lepsi je, manji ima bolju kameru. Jedino sto je doplata dosta veca, al' jbg.
Razmislicu jos hladne glave, jos sam pod utiskom pa cu videti, mada 99.9% sam odlucio da prodam ovaj telefon.
Razmislicu jos hladne glave, jos sam pod utiskom pa cu videti, mada 99.9% sam odlucio da prodam ovaj telefon.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Huh, mnogo to para za hd2
Brat od tog druga koji ima HD2 hoce isto takav telefon, posto je odusevljen, pa trazi da uzme. Nasao sam mu jedan za 18.000rsd koriscen 5mes sa jos 19mes garancije, jos smao da mu legnu pare.
Probaj da instaliras WindowsPhone 7.5 Mango. Ili ako hoces, mogu ti detaljno opisati sta treba da radis ako hoces da instaliras Android, postupak je zaista lak.
Stavi ga na oglas, pokusaj da ga prodas ili zamenis nekim drugim Androidom. Uz minimalnu doplatu mozes da uzmes Desire HD, LG Optimus 2x, Desire S, Xperiu Arc, itd, itd... nesto ne volEm taj iPhone, pa to ti je.

Brat od tog druga koji ima HD2 hoce isto takav telefon, posto je odusevljen, pa trazi da uzme. Nasao sam mu jedan za 18.000rsd koriscen 5mes sa jos 19mes garancije, jos smao da mu legnu pare.
Probaj da instaliras WindowsPhone 7.5 Mango. Ili ako hoces, mogu ti detaljno opisati sta treba da radis ako hoces da instaliras Android, postupak je zaista lak.
Stavi ga na oglas, pokusaj da ga prodas ili zamenis nekim drugim Androidom. Uz minimalnu doplatu mozes da uzmes Desire HD, LG Optimus 2x, Desire S, Xperiu Arc, itd, itd... nesto ne volEm taj iPhone, pa to ti je.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Ma lako je ubaciti drugi OS, problem je 1. korak pre toga, a to je sinhronizacija PCa i telefona. Nemoguca misija u mom slucaju, a verovatno je do Win7 ili neceg drugog u PCu. Rekoh vec da mi ne pada napamet da probavam kod nekog ili da reinstaliram sistem. Telefon je dobar, kvalitetan, ima veliki ekran, za navigaciju i surf odlican, ali ovaj OS to ne moze da isprati i kraj price.
Inace hardwerski ima dosta boljih konkurenata i od HD2 i od I4, ali meni su kvalitet izrade i izgled bitni, tako da ovi plastikaneri poput galaxyja i xperie arc odma otpadaju, dok su mi ostali htc modeli dizajnerski ruzni. Ostade iphone i sad gledam N9.
Inace hardwerski ima dosta boljih konkurenata i od HD2 i od I4, ali meni su kvalitet izrade i izgled bitni, tako da ovi plastikaneri poput galaxyja i xperie arc odma otpadaju, dok su mi ostali htc modeli dizajnerski ruzni. Ostade iphone i sad gledam N9.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ako ne nameravaš krckati orase telefonom, ništa ne fali ni tim plastikanerima... 
Sent from my Samsung using Tapatalk

Sent from my Samsung using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da li neko zna, ili moze da mi proveri kakav je ulaz za slusalice kod Nokija N95 i E66? Da li je onaj tanji ili onaj deblji kao sto je npr kod N96 i N97?
Na N95 je 'debeli' 3.5mm jack, na E66 obican, onaj manji 2.5mm.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
na N95 je 3.5 mm,standardan za plejere,to je deblji 
edit: preteče me Skuderia

edit: preteče me Skuderia

- Gaginh0
Ok, hvala vam, gledam bzv neke telefone na kupujem-prodajem i na Limundu, do 30tak evra, samo mi je vazno da je Nokia sa sirokim ulazom za slusalice, pa zato pitam...
Vidim da ima da se kupi N95, E66, N82...
Vidim da ima da se kupi N95, E66, N82...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Gaginh0
Pa nema siroki ulaz
Provalio sam da mi tel sluzi samo za poruke i pozive, i kad idem da setam da mogu da slusam muziku. Posto trenutno koristim Nokiju 1110, koju punim dva puta mesecno, sasvim sam prezadovoljan, ali voleo bih neku stariju Nokiju sa tim ulazom, jos N95 i N82 imaju wi-fi

Provalio sam da mi tel sluzi samo za poruke i pozive, i kad idem da setam da mogu da slusam muziku. Posto trenutno koristim Nokiju 1110, koju punim dva puta mesecno, sasvim sam prezadovoljan, ali voleo bih neku stariju Nokiju sa tim ulazom, jos N95 i N82 imaju wi-fi

- Day Walker
- Gaginh0
Druze tih Nokia sa tim slusalicama imam 3 u kuci, hocu Nokiu sa debelim ulazom, lepse i jace se cuje kad stavis one slusalice sto imaju gumene zavrsetke na slusalicama 

- Day Walker
nataknem te ja bas
Mozda cu za NS uskoro, tako da znas sta ti je za ciniti

Mozda cu za NS uskoro, tako da znas sta ti je za ciniti

Brzine idu u H-a !!!