Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - internacionalno blago
Geto. SAO Bataja 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije Bataja.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Primetio sam da je u BG već decenijama običaj da se postave semafori koji posle mesecima ne priključe. Da ne govorim o tome da su na dosta mesta potpuno nepotrebni i moglu su biti zamenjeni kružnim tokom.
Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kako mene nerviraju ti sto lome stvari tipa semafor, znak itd. Pa majmuncine glupe bolje uzmite polomite sopstvenu glavu jer je ocigledno suplja. 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
STRAVIČNO Izbo mladića zbog svađe u saobraćaju i pustio ga da iskrvari na smrt
Vozač "fijat punta" S. K. (35) ubijen je danas oko 17.50 sati kada ga je pedesetogodošnji prolaznik izbo mačetom u naselju Batajnica, potvrđeno je "Blicu" u policiji.
Kako saznajemo, telo S. K. (35) pronađeno je na ulici sa povredama glave i ranom u predelu desne prepone.
Prema izjavama očevidaca, njega je napao za sada neidentifikovani muškarac, nakon svađe u saobraćaju.
- Vozač "fijat punta" se isparkiravao i zamolio je pešaka da se malo pomeri pošto je uska ulica. Nastala je svađa, a pešak se toliko iznervirao da je izvadio mačetu. Prerezao je nos vozaču i zatim ga ubo u preponu. Vozač je iskrvario na smrt - pričaju stanari okolnih zgrada koji su pozvali Hitnu pomoć.
Lekari Hitne pomoći mogli su, nažalost, samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.
Kako kažu u MUP Srbije, telo je pronađeno u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog, u beogradskom naselju Batajnica
- Uviđaj je u toku, policija je na terenu i radi na rasvetljivanju slučaja - rečeno je u MUP.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/535344 ... ri-na-smrt
Vozač "fijat punta" S. K. (35) ubijen je danas oko 17.50 sati kada ga je pedesetogodošnji prolaznik izbo mačetom u naselju Batajnica, potvrđeno je "Blicu" u policiji.
Kako saznajemo, telo S. K. (35) pronađeno je na ulici sa povredama glave i ranom u predelu desne prepone.
Prema izjavama očevidaca, njega je napao za sada neidentifikovani muškarac, nakon svađe u saobraćaju.
- Vozač "fijat punta" se isparkiravao i zamolio je pešaka da se malo pomeri pošto je uska ulica. Nastala je svađa, a pešak se toliko iznervirao da je izvadio mačetu. Prerezao je nos vozaču i zatim ga ubo u preponu. Vozač je iskrvario na smrt - pričaju stanari okolnih zgrada koji su pozvali Hitnu pomoć.
Lekari Hitne pomoći mogli su, nažalost, samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.
Kako kažu u MUP Srbije, telo je pronađeno u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog, u beogradskom naselju Batajnica
- Uviđaj je u toku, policija je na terenu i radi na rasvetljivanju slučaja - rečeno je u MUP.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/535344 ... ri-na-smrt
Posetite www.garaza.rs !
zato je srbija tu gde jeste...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Danas me puno ljudi zvalo, mislili da sam ja, isti inicijali SK, Batajnica, Punto.
Ubijen je momak Stevica, super lik, radio bas dugo u SBB-u, vozio Sandera.
Mislim da su uhapsili ubicu ali da jos cute.
Ubijen je momak Stevica, super lik, radio bas dugo u SBB-u, vozio Sandera.
Mislim da su uhapsili ubicu ali da jos cute.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Paz stvarno, SK iz Batajnice, sve isto kao ti.
Mislim da sam negde pročitao da je uhapšen ubica.

Mislim da sam negde pročitao da je uhapšen ubica.
Širim haos!
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Kakvi se sve psihicki bolesnici i manijaci setaju nasim ulicama, pa ovo je strasno.
Kada procitam ovakve stvari, dobijem zelju da kupim pistolj !!!
Kada procitam ovakve stvari, dobijem zelju da kupim pistolj !!!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Sigurno ste mnogo puta (bar ja) našli u situaciji da morate da "trubite" nekome iz kola da se pomeri sa puta - bilo da je pešak, biciklista, skejter....(ej bre, kao ne čuje motor, ili pravi se lud
)
...i uvek zaključam vrata i držim nogu iznad gasa ako krene da vadi nešto i da radi ono što ne sme - da begam ili da gazim...šta mi bog da.
Jbg, nije ni to ljudski, bahato je i očekujem vaše osude.

...i uvek zaključam vrata i držim nogu iznad gasa ako krene da vadi nešto i da radi ono što ne sme - da begam ili da gazim...šta mi bog da.

Jbg, nije ni to ljudski, bahato je i očekujem vaše osude.
Ma jok, ja da mogu i pucao bih i ispaljivao rakete
Sve je vise nekulture na nasim ulicama i u saobracaju.

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nadam se da gledas ID Discovery, i da si ovo izjavio u naletu samo...dragan napisao:zato je srbija tu gde jeste...

Pešacima, ako vidim da su nesvesni saobraćaja trubnem, osim kad je neko star u pitanju. Njih ne stresiram nego sačekam da se skolne sami. Mnogo više trubim vozačima jer su stoka neuviđavna.
Ralee napisao:Ma jok, ja da mogu i pucao bih i ispaljivao rakete

+1
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Meni samo nije jasno da ljudi setaju ulicama sa macetama i nozevima u dzepu. Potencijalne ubice cim nose hladno oruzje sa sobom. Kakvi sve monstrumi hodaju ovom planetom pa to je strasno.