Terenci
Re: Terenci - moda ili potreba ?
Uuppps, nizak udarac 

Jeste pederski potez, ali to je za "lektore"
i za svo ovo SUVohuljenje. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
ko je quattro lubenicarTexonja napisao:... a ionako je Floyd priznao to sada javno ili ne imao Q5 kao potencijalnu kupovinu. ("Quattro lubenicar", hm?)![]()

jos ce Floyd da ispadne ovde najveci ljubitelj audija, evo jedna slika samo za tebe Floyd,uzivaj...

Sjajan auto! Bio je moj izbor broj 1, ali zbog okolnosti nije bilo izvodljivo da se odradi. Kao manu sam mu nasao sto putnici pozadi imaju manje prostora za noge nego kod X3 i sto je 2.0 TDI slabiji, a trosi malo vise, opet s druge strane nema decije bolesti kao BMW N47 motori i enterijer mu je znatno lepsi nego kod X3.
@Methane, NE, NISU ME OPET NAPALI PRSTENOVI
tj da biram sada uzeo bih X3, ali pre godinu dana je to bio Q5.
Nesto mi se cini da mi je pomalo offtopic post, iako pricam o terencima, tj "terencima", tj SUV-crossover, tj DZIPOVIMA
, necu vise.
@Methane, NE, NISU ME OPET NAPALI PRSTENOVI

Nesto mi se cini da mi je pomalo offtopic post, iako pricam o terencima, tj "terencima", tj SUV-crossover, tj DZIPOVIMA

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ne moze neko da mi kaze da je ulazak,izlazak u dzip laksi nego u porodicni automobil...
Drugarov cale je zamenio starog ML-a za novu B klasu bas iz tog razloga... Mator covek,podebeo,ne moze da se cima svaki put...
Mislim,koji lak ulazak pricate,kada morate da iskocite iz skoro svakog SUV-a i da se povucete ne bi li usli...
Koje lakse pakovanje dece? Pa mora da podignes dete skroz u vis ne bi li ga stavio u decije sediste...
Zasto se porodicna R klasa ne prodaje? Zato sto izgleda porodicno
Svi bi da voze "mocni" SUV 
Ja bih prvi bez blama vozio SUV-a,silazio sa asfalta ili ne,ali da ne izmisljamo sada neke kerefeke...
Do duse,ja ne znam koju klasu automobila ne bih vozio,osim tih porodicnih,aka baka verzija...
Drugarov cale je zamenio starog ML-a za novu B klasu bas iz tog razloga... Mator covek,podebeo,ne moze da se cima svaki put...
Mislim,koji lak ulazak pricate,kada morate da iskocite iz skoro svakog SUV-a i da se povucete ne bi li usli...
Koje lakse pakovanje dece? Pa mora da podignes dete skroz u vis ne bi li ga stavio u decije sediste...
Zasto se porodicna R klasa ne prodaje? Zato sto izgleda porodicno

Ja bih prvi bez blama vozio SUV-a,silazio sa asfalta ili ne,ali da ne izmisljamo sada neke kerefeke...
Do duse,ja ne znam koju klasu automobila ne bih vozio,osim tih porodicnih,aka baka verzija...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Texonja napisao:@Methane, NE, NISU ME OPET NAPALI PRSTENOVItj da biram sada uzeo bih X3, ali pre godinu dana je to bio Q5.

Širim haos!
Re: AW: Terenci - moda ili potreba ?
Vidim da namerno izvlacis moje komentare iz konteksta da bi me podjebavao...ja tako necu da komuniciram.ADrei napisao:ne razumljivo je to sto ne mozes da shvatis da 95% ljudi ne kupuje auto da bi driftovali po krivinama...
To sto je tebi smesno je tvoja privatna stvar ali to je cinjenica...da li nekom vredi to ili ne, je opet subjektivno.ADrei napisao:stvarno mi je smesno to sto kao manu SUV koji kostaju preko 50k navodis da su im skuplje gume i da trose 1-2l vise na 100km...
Pa dobro, nije bila bas potencijalna kupovina nego predlog za potencijalnu kupovinuTexonja napisao:... a ionako je Floyd priznao to sada javno ili ne imao Q5 kao potencijalnu kupovinu. ("Quattro lubenicar", hm?)![]()

Dovoljno je bilo da sednem unutra i kazem sebi da to nije za mene...samo to ulazenje u auto koje je svima super a mene asocira na ulazak u dostavno vozilo i oni kamionski retrovizori, kao i polozaj za volanom su mi momentalno izbili tu ideju iz glave

U BMW-u kad sam seo jos u Minhenu, rekao sam sebi "to je to"...
I ja "dzipove" ne nazivam lubenicarima vec karavane...za dzipove u sali kazem autobusi ili kamioni

Pa ljubitelj nisam, tacno je da mi se jako svidjaju neki njihovi modeli ali ce isti Audi na mojoj listi uvek biti treci...tu mu je i mesto ako posmatramo nemacku "premium trojku"ADrei napisao:jos ce Floyd da ispadne ovde najveci ljubitelj audija, evo jedna slika samo za tebe Floyd,uzivaj...![]()

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Širim haos!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Gezo taj video je imao jedan pregled kada sam kliknuo na njega, jesi li to ti postavio? 

Nisam ja tako blizak sa press odeljenjem BMW-a

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Au bracala, bacena rukavica Kvadru. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
X5 i ML imaju rodjaka sa sela, koji se zove Touareg i povuce i ovu X6 i ovaj bager zajedno dok u gepeku nosi 320d i A4 TDI... i pritom krene 2. brzinom!
Nezaboravan mi je test Touarega u Top Gearu kada je Clarkson sa njim vukao i teglio sve i svasta kroz sumu, blato itd.
(naravno i ono monstruozno povlacenje Boeinga sa V10 TDI)

Nezaboravan mi je test Touarega u Top Gearu kada je Clarkson sa njim vukao i teglio sve i svasta kroz sumu, blato itd.
(naravno i ono monstruozno povlacenje Boeinga sa V10 TDI)
Sad bi neko trebao nešto da pita u vezi taštinog televizora u Tuaregu...