Ogi, kada budes sipao gorivo sa OMV-a, voleo bi da izneses utiske, bas me zanima tvoje misljenje.

Realno treba postovati takvu doslednost kod osobe, ali ja jos uvek necu poci tim stopama.Ogi napisao:Realno, to ipak mora covek da postuje, zar ne? Takva posvecenost, fanatizam... to se retko vidja...
J
U NS je u poslednjih par meseci otvoreno nekoliko novih pumpi. Na jednoj od njih, dva dana i dve noci je sipana voda u rezervoar a zatim je dosla cisterna za gorivo.Texonja napisao: Ne znam sta TO rade.
Odakle ovakva informacija?superboss napisao:U NS je u poslednjih par meseci otvoreno nekoliko novih pumpi. Na jednoj od njih, dva dana i dve noci je sipana voda u rezervoar a zatim je dosla cisterna za gorivo.Texonja napisao: Ne znam sta TO rade.
Sumnjam da bilo koja od stranih kompanija daje takve instrukcije. Problem je tu naseg menadzmenta, nasih ljudi koji rade na istim.
Jebes pos'o, ako ne mozes da zaradis na istome 50-70%
Ogi napisao:Rekao mu Sasa Ilic kada su bili u provodu...
blaugrana napisao: Koja je pumpa u pitanju?
OMV je franšiza ali uzimaju svi gorivo sa istog mesta i ista firma im prevozi forivo (Klacska)... ED im je uvozan,TNG uzimaju odakle stignu ( NIS-Ovča, Intergas-Mladenovac,Odžaci-Standardgas)...noob napisao:Definitivno omv nema isti kvalitet goriva svuda. Omv može da otvori bilo ko ko ispunjava njihove uslove? A gorivo cije uzme? Zna li neko tačno kako omv funkcioniše? Znam da omv na magistrali kod isključenja za Lajkovac/Valjevo menjala vlasnika tj. iznajmljena je.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk