Stefice, jesi pisao koliko km si presao Bg - mesto_gde_odsedas_na_Lefkati?Day Walker napisao:.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Grčka
Re: Grčka
Može , ali ne Ogijevim. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Nema uzasnih puteva nego glupih vozaca. Do mermerne moze i formulom a kamoli glupim hjundaijem
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Crni "trpa" zbog one kamene plaze.Ja misliio neka reka u Srbiji.Onakav sljunak ima i na Drini.Ne mora do Grcke.
Nego sto niko ne postavi slike apartmana,hotela,napise nesto gde ruca,vecera.Neki dobar restoran gde moze normalno da se jede u tim mestima gde boravite u apatmanima ili kakva je hotelska hrana?
Nije valjda da nosite sarmice i paprike?
Nego sto niko ne postavi slike apartmana,hotela,napise nesto gde ruca,vecera.Neki dobar restoran gde moze normalno da se jede u tim mestima gde boravite u apatmanima ili kakva je hotelska hrana?
Nije valjda da nosite sarmice i paprike?

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bg - Nidri, 1000km i 14,5 sati puta. Oko 2 sata su pauze i jos ukupno 20min zadrzavanja na granicama.Gaginh0 napisao:Stefice, jesi pisao koliko km si presao Bg - mesto_gde_odsedas_na_Lefkati?Day Walker napisao:.
Prethodni dan nisam spavao, imao sam dosta posla i raspao sam se u voznji, bukvalno. Tako da ko ide ka Lefkadu, obavezno dobar odmor pred put ili spavanje na pola puta.

Brzine idu u H-a !!!

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Do Mermerna je prosle godine moglo da se vozi 30-40 km/h, osim na dva mesta cini mi se gde su bile dve kao rupe ali ni blizu kriticnih.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Nije to giros, halumi je bukvalno roštilj sir, nego sam ga samo u Haniji video i jeo na foru girosa - u piti sa dodacima. Obična neka girosdzinica na ulici je bila, ne sećam se gde tačnospeedy stikis napisao:Nisam znao za taj giros, probacu ga. Imas neki preporuku gde je dobar da se proba?

Da, zaboravi na tu Lutraki, tek sad kad sam pogledao slike skontao sam da sam bio i tamo. Nekako mi to u glavi ostalo kao jedna plaza

Tapatalked from LG V10
Poslednja izmena od petarboj u 20 Jul 2016, 00:47, izmenjeno 1 put ukupno.