Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
SNS botovi odlično objašnjavaju lopovluk na izborima. Za silovanje nije kriv silovatelj nego što je ona nosila kratku suknju ili, za krađu nije kriv lopov nego što je čuvar spavao. Hit.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Daj ne lupaj gluposti.
Deo krivice snosi onaj ko je taj i takav zapisnik potpisao i čije ime tamo stoji.
Ko je kriv opoziciji što je delegirala takve ljude u komisiju.
U Slobino vreme znalo se da su pojedini članovi iz opozicije dobijali lovu da bi ovi uradili to što su radili. Jednostavno stave blanko potpis i odu a ovi izbroje kako hoće.
I ko je za to kriv?
Po meni i jedni i drugi a ti tumači kako hoćeš.
Deo krivice snosi onaj ko je taj i takav zapisnik potpisao i čije ime tamo stoji.
Ko je kriv opoziciji što je delegirala takve ljude u komisiju.
U Slobino vreme znalo se da su pojedini članovi iz opozicije dobijali lovu da bi ovi uradili to što su radili. Jednostavno stave blanko potpis i odu a ovi izbroje kako hoće.
I ko je za to kriv?
Po meni i jedni i drugi a ti tumači kako hoćeš.
Poslednja izmena od samo polako u 10 Apr 2017, 12:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa krivi su, niko nije rekao da nisu, ali je daleko manja krivica.
Ne mozes narkomaniju zaustaviti tako sto ces uhapsiti narkomane sve i kao resio si problem.
Umesto da uhapsis bracu koja prodaju drogu svima i resis problem.
Em manje mesta u zatvoru trosis, em manji troskovi za njih nego za gomilu narkomana, win win situacija.
Ne mozes narkomaniju zaustaviti tako sto ces uhapsiti narkomane sve i kao resio si problem.
Umesto da uhapsis bracu koja prodaju drogu svima i resis problem.
Em manje mesta u zatvoru trosis, em manji troskovi za njih nego za gomilu narkomana, win win situacija.
- samo polako
Nije ti dobro poređenje.
Tvrdim da postoji pravilan odabir članova komisije mnogo manje bi nepravilnosti bilo!
A za to nije kriv vladajući već urušena infrastruktura opozicije.
Ko je za to kriv!? Sama opozicija!
Tvrdim da postoji pravilan odabir članova komisije mnogo manje bi nepravilnosti bilo!
A za to nije kriv vladajući već urušena infrastruktura opozicije.
Ko je za to kriv!? Sama opozicija!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sta znaci pravilan odabir?
Neki koji se nece zadovoljiti crvenom, nego plavom?
Ili sa vise plavih?
Nije ti dobar pristup jbg.
Ako za neko delo ne postoji kazna, onda nema sta da pricamo. Za to sto se desilo nema sankcija i tu se prica zavrsava.
I to je upravo kljucna stvar u svemu u nasoj drzavi. Ne postoji odgovornost nizasta. Maja Gojkovic bi inace odavno bila u zatvoru da postoji. A ona samo seta od stranke do stranke.
Ili sa vise plavih?
Ako za neko delo ne postoji kazna, onda nema sta da pricamo. Za to sto se desilo nema sankcija i tu se prica zavrsava.
I to je upravo kljucna stvar u svemu u nasoj drzavi. Ne postoji odgovornost nizasta. Maja Gojkovic bi inace odavno bila u zatvoru da postoji. A ona samo seta od stranke do stranke.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Drugim recima, daj svojim clanovima komisije bogatije "sendvice" nego SNS?
- samo polako
Dobro znači AV je kriv što je neko iz DJB potpisao zapisnik da je prebojavanje glasova završeno u 20:00?nikaragva napisao:Sta znaci pravilan odabir?
Ili sa vise plavih?
Ne. Kazem ti imas pogresan pristup.
AV je kriv sto ne dozvoljava sudovima i tuzilastvu da rade svoj posao.
AV je kriv sto ne dozvoljava sudovima i tuzilastvu da rade svoj posao.
http://www.danas.rs/danas.1165.html?rub ... ka+gibanja
,,Najbizarnije u svemu je činjenica da je Predrag Koraksić Koraks nacrtao karikaturu na kojoj još na startu trke neki čika s logom Demostata uručuje Vučiću nagradu za osvojeno prvo mesto. Dok su drugi trkači još u startnoj poziciji čekajući pucanj za početak trke. Karikatura je indikativna: Demostat je prvi rekao da neće biti drugog kruga, i prvi je maltene pogodio u procenat Vučićev rezultat, ne zato što ga podržava ili voli, već zato što je to jednostavno bilo tako.''
,,Najbizarnije u svemu je činjenica da je Predrag Koraksić Koraks nacrtao karikaturu na kojoj još na startu trke neki čika s logom Demostata uručuje Vučiću nagradu za osvojeno prvo mesto. Dok su drugi trkači još u startnoj poziciji čekajući pucanj za početak trke. Karikatura je indikativna: Demostat je prvi rekao da neće biti drugog kruga, i prvi je maltene pogodio u procenat Vučićev rezultat, ne zato što ga podržava ili voli, već zato što je to jednostavno bilo tako.''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@samo polako
Postoji ukupno 8253 izborna mesta - mislis da je svaki kandidat na svakom mestu imao svog predstavnika?
Pa nisu svi Vucici...
Postoji ukupno 8253 izborna mesta - mislis da je svaki kandidat na svakom mestu imao svog predstavnika?
Pa nisu svi Vucici...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne mora da ima svaki kandidat. Dovoljno je da bude bar jedan opozicioni član komisije...
- Delija
- Kontakt:
Pa naravno. Nivo kontrole je daleko manji nego sto se misli, da ne pricamo o tome sto AV i njegov cupavi ljubimac Stefanovic pricaju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Naravno da jeste. Opozicija je ultra-mega-giga jadna.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Zvao sam njih i jos par njih iz BG, niko ne radi za ispod 5000din/1000komada.igor_harris napisao:http://www.stamparija.rs
To mi deluje malo mnogo.
Drugar u Nišu mi nasao za 1200din, drugar u cacku za 1500. Jel moguce da je Beograd toliko skup jednostavno jer je Beograd

Sent from my SM-G935F using Tapatalk