Zvao sam njih i jos par njih iz BG, niko ne radi za ispod 5000din/1000komada.
To mi deluje malo mnogo.
Drugar u Nišu mi nasao za 1200din, drugar u cacku za 1500. Jel moguce da je Beograd toliko skup jednostavno jer je Beograd
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa nek ti posalju postexpressom, 200 kinti platis i gotovo.
Iskreno, ne znam kakve su cene, ali za ove gde sam ti poslao znam da rade kvalitetno jer sam radio kod njih.
Pa verovatno cu tako pa ce mi drugar poslati ili ja uzeti kad budem isao za Niš. Velika mi to razlika u ceni, nisam ja trazio nista ozbiljno, neki specijalan papir pa da izadje preko 5000din.znaci isto je kao i ovi za 1500din
To sve zavisi od tipa masine koju imaju. Ako rade na digitalnoj stampi onda je to skuplja varijanta, a ako rade na nekoj maloj i staroj ofset masini pa jos i sami razvijaju ploce, onda je to jeftinije. A te malo jace stamparije nece da se bakcu sa tom starudijom od masina samo zbog vizitki, realno, retko ko danas stampa vizitke....
Već vidim naslov u informeru -
Jankovićev tim plasirao lažni snimak! Istraga MUP-a pokazala da je snimak montiran. (uz naravno veliku sliku i velikim slovima napisano LAŽOV ili nešto slično)
Ovaj video smo mogli nas dvojica da snimimo, naštampamo listiće da liče na prave i ubacujemo u neku proizvoljnu kutiju. Nikakav dokaz za bilo šta. Mnogo je gore ono sa nesavijenim listićima. Da smo iole normalna država samo to bi bilo dovoljno da se ponište izbori i x ljudi pošalje u zatvor.
grujicd napisao:Ovaj video smo mogli nas dvojica da snimimo, naštampamo listiće da liče na prave i ubacujemo u neku proizvoljnu kutiju. Nikakav dokaz za bilo šta. Mnogo je gore ono sa nesavijenim listićima. Da smo iole normalna država samo to bi bilo dovoljno da se ponište izbori i x ljudi pošalje u zatvor.
Snimak jeste šupljikav, mada ne znam gde bih mogao da nađem glasačku kutiju Svakako ćemo videti šta će od svega na kraju da ispadne.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
igor_harris napisao:To sve zavisi od tipa masine koju imaju. Ako rade na digitalnoj stampi onda je to skuplja varijanta, a ako rade na nekoj maloj i staroj ofset masini pa jos i sami razvijaju ploce, onda je to jeftinije. A te malo jace stamparije nece da se bakcu sa tom starudijom od masina samo zbog vizitki, realno, retko ko danas stampa vizitke....
Nema veze na kakvoj se masini radi. Digitala je za manje tiraze.
Offset je za vece tiraze. Ovo za razvijanje ploca, ne bi komentarisao
igor_harris napisao:To sve zavisi od tipa masine koju imaju. Ako rade na digitalnoj stampi onda je to skuplja varijanta, a ako rade na nekoj maloj i staroj ofset masini pa jos i sami razvijaju ploce, onda je to jeftinije. A te malo jace stamparije nece da se bakcu sa tom starudijom od masina samo zbog vizitki, realno, retko ko danas stampa vizitke....
Nema veze na kakvoj se masini radi. Digitala je za manje tiraze.
Offset je za vece tiraze. Ovo za razvijanje ploca, ne bi komentarisao
Sent from my SM-J500FN
Sta ne bi komentarisao? Ne verujes da i dalje postoje ljudi koji po unutrasnjosti razvijaju sami ploce za Rotaprinta?