snork napisao:Razmišljao sam kakva je starosna struktura učesnika i koliko njih bi uopšte shvatilo da je reč o Alan Fordu.![]()
Mogiće da bi te ovde napao neki ambiciozni huligan, Arkan u povoju, misleći da si hrvatski LGBT ili NVO aktivista

snork napisao:Razmišljao sam kakva je starosna struktura učesnika i koliko njih bi uopšte shvatilo da je reč o Alan Fordu.![]()
Naravno da postoje.igor_harris napisao:Sta ne bi komentarisao? Ne verujes da i dalje postoje ljudi koji po unutrasnjosti razvijaju sami ploce za Rotaprinta?blaugrana napisao:Nema veze na kakvoj se masini radi. Digitala je za manje tiraze.igor_harris napisao:To sve zavisi od tipa masine koju imaju. Ako rade na digitalnoj stampi onda je to skuplja varijanta, a ako rade na nekoj maloj i staroj ofset masini pa jos i sami razvijaju ploce, onda je to jeftinije. A te malo jace stamparije nece da se bakcu sa tom starudijom od masina samo zbog vizitki, realno, retko ko danas stampa vizitke....
Offset je za vece tiraze. Ovo za razvijanje ploca, ne bi komentarisao
Sent from my SM-J500FN
Ne brini skontali bi. Na protestu je ipak malo mlađi i nacitaniji svet.snork napisao:Razmišljao sam kakva je starosna struktura učesnika i koliko njih bi uopšte shvatilo da je reč o Alan Fordu.
Inače, odličan je taj sa plazmom, a ima i drugih prilično kreativnih transparenata.
Velja odma to vidi kao "službenike".Velja napisao:
Mogiće da bi te ovde napao neki ambiciozni huligan, Arkan u povoju, misleći da si hrvatski LGBT ili NVO aktivista
Pogledao sam sad malo plan i program biomedicinskog inzenjerstva, kao i predavace i deluje to manje-vise zanimljivo, ali taj ceo studijski program je akreditovan 2013. godine, a prva generacija je upisana 2014. godine.shandu90 napisao:Brat sprema prijemni, sprema za informatiku na PMF i neko biomedicinsko inženjerstvo na FTN. Za PMF vidim da ima trogodisnji i četvorogodišnji program, koja je razlika (osim onih ESBP bodova)? Za ovaj djavo na FTN prvi put čujem, ima li neko možda upućeniji u to. Ja blage nemam šta da mu kažem, savet neki da mu dam niti znam nekog da studira taj smer. Nikog on nije ni pitao da ga posavetuje (isto kao i ja), sam je našao i odlučio da sprema. Sprema se on već neko vreme. Jake su to ustanove i ozbiljne, za razliku od Ekonomskog i Pravnog. Pravo pitanje je hoće li moći baticu parazita da izdržava od toga
![]()
![]()
šalim se malo...
kragujevac napisao:Ja sam imao skoro sve stripove Alan Forda tamo negde krajem osamdesetih (bilo je tu doooobro preko sto stripova, mislim nekih 120tak). Kad sam trebao da podjem u D jedan drugar me "nahvata" na brzaka da mu ih prodam, što sam ja u naletu debilizma na žalot i uradio. U fazonu, šta će ti to da stoji samo itditd. kmeee.
Posle dve-tri godine, kad sam shvatio šta sam uradio, hteo sam da mu ih opet otkupim, ali on je u nekom naletu nemaštine/besparice/whatewer to prodao dalje i tu se tome gubi svaki trag. Nikada sebi nisam oprostio tu nevidjenu glupost. I dan danas, skoro trideset godina kasnije imam na Notebooku uskeniranih preko sto epizoda.
Dobra opcija, pogotovo za nekoga ko hoće da se bavi programiranjem a ne ume ili neće da troši vreme na matematiku. Smer je gotovo čisto programiranje, ima neke 2-3 male matematike i nešto engleskog.shandu90 napisao:A informatika na PMF-u? Sta fali tome?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
mozda je tako od nedavno, bogami kad sam ja upisao samo matematika se ucila, zato sam i odustaoVladapetr napisao:Dobra opcija, pogotovo za nekoga ko hoće da se bavi programiranjem a ne ume ili neće da troši vreme na matematiku. Smer je gotovo čisto programiranje, ima neke 2-3 male matematike i nešto engleskog.shandu90 napisao:A informatika na PMF-u? Sta fali tome?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk