Ja sam naručio neke preko temu-a za 20e ali su žešće njesra. Tako da ću ih vratiti ali ove mi deluju jače. Jedino što im je ovaj Tobisha natpis malo jači, bolje da ništa stavili nisu
OMP napisao: 13 Avg 2025, 08:31
koja je fora sa ovim carapama sa prstima, prvi put vidim???
Neki trkači imaju problem sa trenjem između prstiju, ja nemam, ali uzeo sam da probam. Kad se malo duže trči ispolje se neke anomalije opreme i sopstvene naravno, pa se koristi svaka sitna pomoć da to prođe što udobnije. Do 21km u principu nije važno u čemu si, za ove duže treninge i trke se mora povesti računa o funkcionisanju opreme.
Ja sam poslednji maraton u maju istrčao prvi put bez ijednog flastera na stopalima i sa svim noktima na broju. Oprema konačno posložena kako treba i mora. Ono što ne odgovara za duže ture se preseli na kraće i sve ok.
Nije pomodarstvo, objasnio sam sve iznad. Mnogo je lakše pripremiti danas maraton nego pre 10 godina, ako nisi imao tartan stazu, trenera i opremu koja ti omogući malo bolji oporavak do sledećeg treninga. Zato više ljudi trči, jer su informisaniji ljudi nego ranije, mada je to i dalje veoma malo.
Inače, treba iskoristiti sve pomoći. Malopre, Wolt vidi autobus, staje, utovaruje se sve sa biciklom kod nekog zeme na prevoz. Ni na struju nije lako po vrućini, a u busu klima radi.
Sve dođe na svoje. Ne plaćamo gradski prevoz, ali se plaća dostava istim tim prevozom