Danas sam doziveo pravi transfer blama. Sramota me je bilo za njih. Bio na tehnickom posle pregleda za atest za stakla. Inace auto je registrovan 22.10. - pre manje od mesec dana je uradjen tehnicki za registraciju. Na tehnickom dva lika, veoma upitne higijene, kaslju, brisu noseve rukom itd. Kazu mora komplet tehnicki kao da nije radjen pre manje od 30 dana. Nisam ni ocekivao drugacije, ali ono je strasno sta rade autu koji je star 4 godine sa 80k km (Passat B8). Posle otvaranja svega i svacega, cackanja svakog dugmeta, lik je drzao auto u leru na skoro punom gasu sigurno vise od 5 minuta. Kad mi je puko film prilazim i pitam sta to rade. Kaze lik za merenje izduvnih gasova temperatura mora biti minimum 80C, a da njihov neki aparat pokazuje 64 i da zato moraju da zagreju auto

Dizali su auto odozdo nekom dizalicom iz kanala, koliko sam uspeo da skapiram, u zadnjem momentu je jedan lik ispravio drugog da skloni dizalicu sa rezervoara pre dizanja

pa je pocelo maltretiranje kocnica sa sve nekim klocnama, gde sam samo cekao da mi klocna probusi sajtnu. Pa vadjenje kuke za slepanje, jedva sam sprecio lika da ne otvara one poklopce da ne proba kuku. Pa aparat za svetla gde lik 5 minuta gleda i ne moze da skapira kako radi Led far. Pa natezanje gepeka trazeci dugme za otvaranje, toliko da je auto poceo da se pomera, a otvara se tako sto se pritisne znak. Ma vise i ne mogu da se setim sta sve nisam video za tih 40 ninuta. I naravno, morao sam da radim komplet dezinfekciju svega u kabini, smrdelo je posle ove dvojice kao daske od solje

Verujem da ni na drugim tehnickim pregledima nije mnogo bolje. Ali ovo vise prilici natezanju nekog traktora starog 30 godina, nego realnom tehnickom pregledu automobila poslednje generacije.
Apsolutno nemam reci posle ovoga.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk