Probudim se dan posle svadbe, vidim udaren pečat u pasošu.passenger napisao:al realno se najbolje provedem upravo na takvim svadbamaDay Walker napisao:Pa ne slusaju svi turbofolk ispiranje mozga i ne prave seoske svadbe od po 300-400 zvanica gde su pecenje i kupus fantazi klopa.
Dobro veče
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa nisam rekao Mc Stojana i Bubu Coreli, vec prave narodnjake, eventualno narodnu muziku od pocetka do kraja devedesetih.
Ex Yu rok moze samo dok ne posedaju svi gosti, dok pevaci ne zagreju glas. Mada i za taj deo dana imamo lepih pesama iz ere pred smrt Zagorca.
Cim se smrkne i svetla pogase krece: sretoše se srca mlađana, iz Krajine Baja, iz Srbije Sladjana...!
I naravno, racunica je da se svadba ne pravi/isplati ispod 400 zvanica.
Svaki hejt je pozeljan kao humanitarna pomoc u Somaliji
Ex Yu rok moze samo dok ne posedaju svi gosti, dok pevaci ne zagreju glas. Mada i za taj deo dana imamo lepih pesama iz ere pred smrt Zagorca.
Cim se smrkne i svetla pogase krece: sretoše se srca mlađana, iz Krajine Baja, iz Srbije Sladjana...!
I naravno, racunica je da se svadba ne pravi/isplati ispod 400 zvanica.
Svaki hejt je pozeljan kao humanitarna pomoc u Somaliji

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja nešto ne idem po svadbama, ali ono što sam obišao u poslednje vreme izgleda isto - ista organizacija, 90% isti repertoar (bez obzira na bend*), isti šablon. Copy - paste.
* Tu postoji više vrsta
Klasičan moderniji bend za svadbe - multižanrovski, obično imaju "bend" u nazivu, posebno liče jedni na druge po repertoaru, što se može videti i po raznim miksevima i spletovima pesama po YT. Ponekad imaju dodatak kakve zvezde Granda i sl, ako se po istoj već ne zove bend. Subotom dosta bolje zvuče no nedeljom.
Cirkuzanti - kao i prethodni, samo kostimizirani. Pored muzike pokušavaju da budu interesantni i pojavom, scenskim efektima i sl.
'ramonika i ostatak benda. Tu su razlike u repertoaru i kvalitetu već dosta izraženije, za razliku od prethodne dve grupe. Međutim, raji je svejedno
* Tu postoji više vrsta
Klasičan moderniji bend za svadbe - multižanrovski, obično imaju "bend" u nazivu, posebno liče jedni na druge po repertoaru, što se može videti i po raznim miksevima i spletovima pesama po YT. Ponekad imaju dodatak kakve zvezde Granda i sl, ako se po istoj već ne zove bend. Subotom dosta bolje zvuče no nedeljom.
Cirkuzanti - kao i prethodni, samo kostimizirani. Pored muzike pokušavaju da budu interesantni i pojavom, scenskim efektima i sl.
'ramonika i ostatak benda. Tu su razlike u repertoaru i kvalitetu već dosta izraženije, za razliku od prethodne dve grupe. Međutim, raji je svejedno

- shandu90
Drugarici je za svadbu pevao Koktel Bend, stvarno su dobri bili.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Meni na vencanju svirali gangnam style 

Svaka cast,nisi zaboravio tradicijuWoodoo napisao:Meni na vencanju svirali gangnam style
http://www.youtube.com/watch?v=5qP8L7rjhUY
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ima dobrih modernih svadbi
http://www.youtube.com/watch?v=RTTTxJ_N1jY
http://www.youtube.com/watch?v=RTTTxJ_N1jY
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Milos napisao:Svaka cast,nisi zaboravio tradicijuWoodoo napisao:Meni na vencanju svirali gangnam style
http://www.youtube.com/watch?v=5qP8L7rjhUY

Sent from my m2 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bez Miljacke nema svadbe bajo moj...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- shandu90
Jedan poznanik iz BG-a (znam ga preko kuma) za svadbu doveo neki bend, kombinacija dzeza i miksete. Ne zna se cega je vise potroseno 

Kaze mi kolega zeni mu se brat na jesen, s njihove strane ce biti do 100 ljudi dok mladini pozivaju oko 600. Nece njen cale ni da cuje za manje. Sator,volovi....bice vasara u Sapcu. 
t

t
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
šator, volovi..........helikopteri, stretchlimuzine. Užas. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...